Şimdi Ara

Silkroad online için pc önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, silkroad online oynamak için pc tavsiyesine ihtiyacım var. Bütçem monitör hariç 1500 tl. İstediğim özellikler ise oyun online olduğu için kale savaşında falan kasmayacak, oyunda pvp yaparken falan video çekebilecek bir pc olması. Şu anda kullandığım pc çok hantallaştı. E7200 cpu, p5kpl am se anakart, 4 gb 800mhz ram. Ekran kartı yok. Eğer sadece sro için yeterliyse bu pc ye de parça takviyesi yapabilirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece sro oynuyor isen işlemciyi e5450 x5460 yada q9xx serisi işlemci yap r7 240 yada r7 250 ekran kartı sana yeterli olacak boşuna masrafa girme bence ama güncel sistem dizmek istersen g4560 rx460 1500 tl ye dizersin
  • ÜSTAT XEON kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Aklımda 2 gündür g4560 sistem vardı ancak sro için yeterli olur mu, olmaz mı endişesi içerisindeydim.

• Hocam direk git ikinci el 3.nesil g2030 al pentium bide 3.nesil anakart bide 4 gb ram bide r7 240 tamam

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Önerinizi değerlendireceğim. Sağolun.

• oynadığın oyun sro hocam g4560 o oyuna hayli hayli fazla sadece sro oynuyorsan dediğim gibi gerek dahi yok
  • Yeni bir sistem isterseniz g4560 ama bundan devam ederim derseniz ekran kartı takviyesi lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil offline oyun önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam, mesela üst üste karakter açıyorum bazen 4 tane açabiliyorum şu anki pc ile. Oyunda party kurmak için 8 tane açmak gerekiyor. Biraz da o yönde bir pc toplamayı düşünüyorum. Hani 8 tane açınca donup, kasmasın yeterli.

• kangalsucuk kullanıcısına yanıt
    Hocam bundan devam etme taraftarı değilim pek. Çünkü 3 4 tane hdd bozuldu. Sata girişi koptu. Poweri falan dandik. Almışken iyisini almak istiyorum kurtulmak adına.

• daha önce sroyu çok oynadım fakat hiç üst üste 2 hesaptan fazla açmadım o yüzden bir şey diyemicem ama işlemci odaklı hareket et
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sroda degisiklik varmi bot felan kalktimi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam dedim parçaların fiyatlarına bak

İ3 3220 işlmeci

H61m anakart

8 gb ddr3 1600 mhz ram

Bide gtx950

Her oyunı oynatır bide sro da donöa filan yapmaz

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Orijinal olanı bırakalı 10 yıla yakın oldu. Private server oynuyorum vsro olanlardan. Bot kalkmadı aksine mbot crack yaptılar. 😀

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Bakarım hocam birazdan. Bu cpu g4560dan daha mı iyidir? O CPU çok fazla öneriliyor.

• Hocam 4560 daha iyi ama dedigim gibi sırf sro ile kalma derim diger oyunlarıda oyna insan sıkılır yav

Benim dedigim sistemde gtx950 var gayet iyi bi ekran kartı tüm oyunları oynatır sadece parçaların fiyatlarına bak eger cok iyi fiyatlara geliyorsa dedigimi yap ama 4560 lı sistem daha uyguna geliyorsa onu yap burdaki senin bütçene baglı

1500 tl bütcen var sonuçta

• 8 char acmak istiyosan 16gb ram al. Ekran kartı çok önemli değil sro'da grafikleri 2003 yapımı. Kale savaşı gibi kalabalık yerlerde 1080ti bile 30 fpsden fazla vermiyor çünkü oyun çok eski oldugundan herhangi bir optimizasyonu yok.
  • Peki hocam oyunun grafik ayarlarını en yüksek ayarda nasıl oynayabilirim? Yani demek istediğim hangi ekran kartı işimi görür?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.