slm arkadaşlar. Powersonic marka(modeli:600lük PUPS II) kesintisiz güç kaynağıyla ilgili birkaç sorum var. bilgisayar bağlantısını kafama göre yaptım, kılavuzda doğru dürüst bişey anlatılmıyodu. psunun elektrik kablosunu kesintisiz güç kaynağının tek elektrik yerine bağladım. kesintisiz güç kaynağının kutusundan çıkan arakabloylada(bir ucu erkek diğer ucu dişi güç kablosu) psu ve kesintisiz güç kaynağını bağladım.(4 girişden birisine taktım). ama ekranı bağlayacak başka bi yer yok. sadece tek elektrik girişi vardı onuda kasa için kullandım. bağlamamın herhangi bi yolu varmı? kutudan 2 tane ara kablo çıkmıştı acaba kullanmadığım diğer kabloyla ekranı psuyamı bağlamam lazım? böyle yaparsam psu ikisini birden kaldırırmı? diğer sorum kesintisiz güç kaynağıyla bilgisayar arası iletişim hakkında. kılavuzda bi web adresinden programı indirin yazıyordu. girdim sitede başka bi programa geçtiklerini onu indirmemi söyleyen bi sayfa açıldı.onu yükledim ama programı açtığımda ayrıntılara ulaşamadım. sadece "load" ve "temperature" değerleri var. bu iş için kullanışlı bir program varmı? windowsun kesintisiz güç kaynağı desteği var ama nasıl açılır, nasıl kullanılır? bir başka sorum "modem/phoneline surge protection" hakkında. aletin arkasında telefon hattı için iki tane yer var. ama üzerlerinde bişey yazmıyor. kullanma kılavuzundada bir bilgi yok. bu özelliği 56k modem için nasıl kullanırım? aleti kullanmadan önce 8 saat aküleri şarj edin yazıyordu. aleti açtım ama şarj olduğunda dair bi tepki yok.şarjın bittiğini nasıl anlarım? tek ışığı var o da sürekli yeşil yanıyor. kılavuzda elektrik gittiğinde güç kaynağı çalışmaya başlarsa yanıp sönmeye başlar diyor ama şarj hakkında bir bilgi yok.bu alet şarjı otomatik kesiyordur değilmi? bu markayı-modeli daha önce kullanan varmı? kalitesi-ömrü hakkında deneyimlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur.cevaplar için şimdiden teşekkürler. saygılarımla.