taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 3X OPTIC ZOOM LU 3MPLIK CARL ZEISS OPTIC Lİ TEL ÇIKINCA
quote:
Orjinalden alıntı: faikmaras
aaa ytr ama teknode utanmasalar n90 nın hiç bi özellii yok diicekler
tmm takoz u fln anladk ama insan araçtırsın bi de sert tepkimin sebebi KİMSE KARŞI BİLE ÇIKMAMŞ WE DE KABUL ETMŞ
Allah'tan Bi N90 8fps dedik dedik yanıLmışım sende bunu Doğru Düzgün bi üsLupLa söyLeyebiLirdin Herhalde Sende Bi sorun vAr. N90'ın özelliği olsa ne olur olmasada ben o kadar para için symbian almam aynı özellik D600'de var tek eksik symbian hatta D600 daha güzel
carl zeis teknolojisinin, aslında Sony'nin icadı ve ürünü olduğunu, şuan kullanmadığını, nokiaya sattığını biliyormuydunuz
carl zeiss sony haricinde eski ve köklü bi bir lens markası değilmiydi ya???
benim bildiğim carl zeiss sadece optik lensler yapan, o konuda uzamanlarmış bi firma...leica gibi eskiden foto kamerası işinde miydi bilmiyorum ama benim bildiğim sony ile ortak çalışma dışında bazı ürünlerde bi bağı yok...emin misin noxco kardeş?
quote:
Orjinalden alıntı: faikmaras
ya aslında satmayı planlıorum
ama
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 3X OPTIC ZOOM LU 3MPLIK CARL ZEISS OPTIC Lİ TEL ÇIKINCA
n80i beğenmişsindir o zaman
eger su anda biri, bir telefonun d600 den daha iyi video cektigini iddia eder ve de bu iddiasini bana kanitlarsa ona arabami hediye edicem...
niye öyle bi şi yapalım ki d600 iyi video çekio...n70 kapışır gibi ama geçer mi bilmem...
Eminim demek icin kaynak gerekir. Ben sadece Yetkili bir telefon servisinin yalancısıyım
quote:
Orjinalden alıntı: burakk76
benim bildiğim carl zeiss sadece optik lensler yapan, o konuda uzamanlarmış bi firma...leica gibi eskiden foto kamerası işinde miydi bilmiyorum ama benim bildiğim sony ile ortak çalışma dışında bazı ürünlerde bi bağı yok...emin misin noxco kardeş?
quote:
Orjinalden alıntı: emrahyaz
eger su anda biri, bir telefonun d600 den daha iyi video cektigini iddia eder ve de bu iddiasini bana kanitlarsa ona arabami hediye edicem...
BU telefonların ikiside aşmış ama Türkiye'de de yok ikisinde de TV out var demekki TV out olması kaliteli telefonlarda olması gereken bir özelik N70'te neden yok acaba
N90
N90'da Olabilir
ucuz + karizma + TV OUT + 352*288 video kaydı + 2MP + Çift hoparlör = D600
d600 n70 n90 bu 3 telefonunda video kayıtları iyi benim sadece n70 i inceleme şansım oldu arkadaşım almış baktım video olayına fln gayet akıcı takılma olmuyo ....
Kesinlikle ve Kesinlikle D600
tabiiii ki
nokia endoxan2
quote:
Orjinalden alıntı: CepDoktor
quote:
Orjinalden alıntı: bynedim
quote:
Orjinalden alıntı: emrahyaz
BU telefonların ikiside aşmış ama Türkiye'de de yok ikisinde de TV out var demekki TV out olması kaliteli telefonlarda olması gereken bir özelik N70'te neden yok acaba
Evet bu telefonlar Türkiye'de yok ancak Elektronik Fuar'ında Türkiye'de DV-1 modelinin tanıtımı yapıldı, yani bu da Türkiye'ye giriş yapacağı anlamında..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme