Şimdi Ara

Keşke futbol dışındaki tüm spor dallarından çekilsek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi biriniz arkadaş ortamında futbol dışında birşey konuşuyorsunuz merak ediyorum

Fenerliyim. Mesela Basketbolu ele alalım. Buradan gelen hiçbir başarı umrumda bile değil açıkcası

Keşke bütün gücümüzü futbola odaklasaydık

• Son 5 sezonun 4 sezonunda GS deplasmanlarımız 30.hafta ve sonrasıydı.Son 5 yılda 2 kez biz olduk 3 kere GS şampiyon oldu.Son 5 yıldır GS'nin şampiyon olduğu son 3 sezonda da 30.hafta ve sonrasında GS deplasmanımız vardı,kolay değil son düzlükte bu maçı deplasmanda oynamak.GS'nin Kadıköyde kazanması ne kadar zorsa bizimde TT Arenada kazanmamız o kadar zor sonuçta derbiyi deplasmanda oynuyorsun ki son 4 sezonda 2 deplasman galibiyetimiz var GS'ye karşı.Toplamda 4 sezondur da Ligde oynadığımız 8 maçın 5'ini kazandık 1 beraberlik aldık GS'ye karşı sadece 2 maç kaybettik.

Bu konuya takılmıyorum çünkü GS'ye kaybederiz,yeneriz aynı Antalya'ya olduğu gibi.Tek bir rakibe odaklı ligi oynamıyorsun sonuçta 17 rakibe karşı oynuyorsun.Siz sezon bittiğinde rakibiniz ve kendi lig konumuna bakmadan rakibe karşı aldığınız sonuçla avutuyorsunuz kendinizi.Bu acizliktir benim gözümde.

Büyük bir takımın taraftarı bununla övünmemeli.
  • Futboldan sonra en popüler spor dalı erkek baskettir. Orada en başarılısı Fb dir. Erkek basket de konuşulur.

sen aziz yıldırım karşıtı olduğun için erkek basket önemsiz diyorsunuzdur. Zaten 5 spor dalı var. Hepsi ile konuşulur.Konuşmuyorsan senin sorunun....

Dip not: erkek baskette aziz başkanın emeği çok olduğu için eski başkanı örnek verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimergin -- 18 Haziran 2019; 19:24:52 >
  • Mesela Galatasaray çatır çutur şampiyon olurken şimdi ben bir Gs'liye açıkcası siz şampiyonsunuz tamam ama biz de Basketbolda çok iyiyiz falan demem

Aziz Yıldırım karşıtı olduğum doğrudur lakin Ali Koç'ada hiçbir güvenim kalmadı geçen seneden dolayı. Yeni Slimaniler bekliyorum bu sene ayrıcana
    @selimergin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GK13

Mesela Galatasaray çatır çutur şampiyon olurken şimdi ben bir Gs'liye açıkcası siz şampiyonsunuz tamam ama biz de Basketbolda çok iyiyiz falan demem

Aziz Yıldırım karşıtı olduğum doğrudur lakin Ali Koç'ada hiçbir güvenim kalmadı geçen seneden dolayı. Yeni Slimaniler bekliyorum bu sene ayrıcana
    @selimergin
    Demelisin . Gs de kadıköy de galibiyet göremiyor şampiyonluk sayısına karşılık.
  • Baksana, gs efes'in şampiyon olmasını istiyor. Bu bile doğru yolda olmamızı gösterir.Ua grubu sinan erdemdeydii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimergin

Demelisin . Gs de kadıköy de galibiyet göremiyor şampiyonluk sayısına karşılık.

Alıntıları Göster
    Kadıköyde oynanan FB-GS maçları çok önemlidir ama her sezon oynanan 1 maçtır.Maksimum 3 puandan başka birşey kazandırmaz.Rakibe karşı iç saha yenilmezliğini şampiyonlukla kıyaslamak kendini avutmaktan başka birşey değil.
  • Menemenci Kenpachi kullanıcısına yanıt
    anlamsız bir cevap olacak ama yazmadan daolmuyor. iyi diyorsun da en azından gs deplasmanda fb' e takılıp bjk potaya girdiğinde veya tam tersi durumda gs bjk' ye takılıp fb potaya girecekken, bjk her nedense her seferinde gs' den tokat yemeyi alışkanlık haline getirdi. fb bu konuda ne kadar istikrarlı ise bjk de o derece istikrarsız bir performans sergilerken mesela sen veya bjk taraftarı nasıl sessiz kalabiliyor, bıkmadınız mı? ha susmuşsun ha susmamışsın bu da kendini avutmanın başka bir versiyonu. sözün özü zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış. üzüm üzüme baka baka kararışmış.. sen de bizdensin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 18 Haziran 2019; 23:57:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amatör şubelerden o kadar zarar ediliyorken oralara para yatırmanın bir manası yok tabi tak diye hemen hepsi kapatılmaz 2-3 yıla yayarsın sırayla elini çekersin gs ile bjk ne kadar para yatırıp ne almışlar amatör şubelerden acaba bilgim yok onun dışında erkek basketbol da tamam avrupa markası olduk ama oradanda sürekli zarar yazıyoruz bu kadar başarıdan sonra en azından zarar etmesek yada çok az zarar etsek daha iyi olurdu orada denge sağlanmalı mutlaka ama erkek basketbol kapatılmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

amatör şubelerden o kadar zarar ediliyorken oralara para yatırmanın bir manası yok tabi tak diye hemen hepsi kapatılmaz 2-3 yıla yayarsın sırayla elini çekersin gs ile bjk ne kadar para yatırıp ne almışlar amatör şubelerden acaba bilgim yok onun dışında erkek basketbol da tamam avrupa markası olduk ama oradanda sürekli zarar yazıyoruz bu kadar başarıdan sonra en azından zarar etmesek yada çok az zarar etsek daha iyi olurdu orada denge sağlanmalı mutlaka ama erkek basketbol kapatılmamalı
    Baskete falan ne kadar para ayırıyoruz hiç bilgim yok ama hep mesajlarda zarar zarar yazıyorlar

Ozaman zarar etmeyecek kadar para versinler bence biyerlerde yanlış yapılıyor. Futbolda artık başarı istiyoruz yeter
  • The souls migration kullanıcısına yanıt
    Son 5 sezonun 4 sezonunda GS deplasmanlarımız 30.hafta ve sonrasıydı.Son 5 yılda 2 kez biz olduk 3 kere GS şampiyon oldu.Son 5 yıldır GS'nin şampiyon olduğu son 3 sezonda da 30.hafta ve sonrasında GS deplasmanımız vardı,kolay değil son düzlükte bu maçı deplasmanda oynamak.GS'nin Kadıköyde kazanması ne kadar zorsa bizimde TT Arenada kazanmamız o kadar zor sonuçta derbiyi deplasmanda oynuyorsun ki son 4 sezonda 2 deplasman galibiyetimiz var GS'ye karşı.Toplamda 4 sezondur da Ligde oynadığımız 8 maçın 5'ini kazandık 1 beraberlik aldık GS'ye karşı sadece 2 maç kaybettik.

Bu konuya takılmıyorum çünkü GS'ye kaybederiz,yeneriz aynı Antalya'ya olduğu gibi.Tek bir rakibe odaklı ligi oynamıyorsun sonuçta 17 rakibe karşı oynuyorsun.Siz sezon bittiğinde rakibiniz ve kendi lig konumuna bakmadan rakibe karşı aldığınız sonuçla avutuyorsunuz kendinizi.Bu acizliktir benim gözümde.

Büyük bir takımın taraftarı bununla övünmemeli.

• 30 milyon dolar veriyorsunuz baskete senelik. geliriniz el+ligi kazanırsanız 5 milyon filan formasıydı tribünüydü her şeyiyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Baskete falan ne kadar para ayırıyoruz hiç bilgim yok ama hep mesajlarda zarar zarar yazıyorlar

Ozaman zarar etmeyecek kadar para versinler bence biyerlerde yanlış yapılıyor. Futbolda artık başarı istiyoruz yeter

Alıntıları Göster
    genel sohbette yazmış birisi

Gelir: 45 M TL
    Gider: 159 M TL
    Gelir Gider Farkı: 114 M TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menemenci Kenpachi

Kadıköyde oynanan FB-GS maçları çok önemlidir ama her sezon oynanan 1 maçtır.Maksimum 3 puandan başka birşey kazandırmaz.Rakibe karşı iç saha yenilmezliğini şampiyonlukla kıyaslamak kendini avutmaktan başka birşey değil.

Alıntıları Göster
    Acizlik değil.Gs ye karşı 6/0 kaldı bir de Kadıköy galibiyetleri.En büyük derbi ile övünmek acizlik olamaz.

• quote:

Alıntıları Göster
    Biz de Futbolda başarı istiyoruz ama en popüler 2.spor dalı da unutulmamalı.Futbolda başarı iki sene sonra gelir.Kafaya takma.

• quote:

Orijinalden alıntı: adjustik

genel sohbette yazmış birisi

Gelir: 45 M TL
    Gider: 159 M TL
    Gelir Gider Farkı: 114 M TL

Alıntıları Göster
    neden bu kadar az hocam resmen zarar yani
  • Ne sacma sey ya. bende de basketbol kombinesi var. harika bir takim var ortada. muthis bir koc. her maca gittim, deplasmanlara hatta ispanyaya bile gittim. ben de bu kadar seviyorum. iki dakika destekleseniz daha az zarar edecek belki de. ama sayginligini korumus olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimergin

Acizlik değil.Gs ye karşı 6/0 kaldı bir de Kadıköy galibiyetleri.En büyük derbi ile övünmek acizlik olamaz.

Alıntıları Göster
    Biz sizin sahanızda kupa kaldırmaya devam edelim seri isterse 40 yıl daha bozulmasın :)
  • Katılıyorum. Sırf biz spor kulübüyüz demek için gereksizçe bütçeler ayrılıp vakit harcanıyor. Türkiye'de futbol dışındaki spor dalları halka yayılmadı. Yayılacak gibi de durmuyor. Boşu boşuna emek harcanıyor.
  • Yıllık 25m euro zarar ettiriyor basket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedem Das Seine

Biz sizin sahanızda kupa kaldırmaya devam edelim seri isterse 40 yıl daha bozulmasın :)

Alıntıları Göster
    Olur bana uyar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.