Şimdi Ara

Keşke futbol dışındaki tüm spor dallarından çekilsek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amatör spordan anlamayan holigan futbol taraftarı gelmiş neler söylüyor, bir de İtalya'ya bakıyorsun, Juventus basketbol takımı kuracak deniyor. Devam edin bu kafayla. Elinde sadece futbol olan beyinsiz güney amerika halklarına benzeyin, düğünlerde filan forma giyersiniz filan...
  • Ozaman seni mesela atıyorum su topu spor dalında. Su topu dalında tuttuğun takımın takımı varsa eğer su topunda şampiyon olduğunuzda dışarıda arabayla tur atıp büyük sevinç gösterileri yapmaya davet ediyorum
    @SouL InvictuS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 21 Haziran 2019; 22:33:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GK13

Ozaman seni mesela atıyorum su topu spor dalında. Su topu dalında tuttuğun takımın takımı varsa eğer su topunda şampiyon olduğunuzda dışarıda arabayla tur atıp büyük sevinç gösterileri yapmaya davet ediyorum
    @SouL InvictuS
    Evet haklısın, spor sadece şampiyon olmaktır. Hayatınızda spor yapmadınız sanırım, en azında amatör spor branşlarından birinde emek harcasaydınız bu konuyu açmazdınız. Neyse bu konuyu sizinle tartışamayacağımız aşikar.

Saygılar.
  • Zarar etmenizin en büyük nedeni taraftardır.Taraftar daha fazla ilgi gösterse hem daha fazla store satışı olur hemde daha bütçeli sponsorluklar imzalayabilirsiniz.

Bu sene 2 Türk takımının Avrupa arenasında güzel işler başarması hepimizi sevindirdi.Tabi işin ucunda kulüp zarar ediyorsa ya başarıdan feragat edeceksiniz yada taraftarı buraya yoğunlaştıracaksınız.
  • Aragramir kullanıcısına yanıt
    güzel yazmışsın da taraftarın ilgisini kesen başkan oldu. taraftar şampiyonluk başkan da hayallerinin derdinde. taraftara şu çileyi çektiren comolli' yi görevinden almadı ya alana kadar da anti fenerliyim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.