yaw gidin be bu nasil server lag tan kasilmio git ya türk serveri nolcak ya türkiyede bildiğim 2 kisi iyi biliyo server kurmasini diğerini salla
OSİRİS
HolyAty
quote:
Orjinalden alıntı: Ch@T_LaK
yaw gidin be bu nasil server lag tan kasilmio git ya türk serveri nolcak ya türkiyede bildiğim 2 kisi iyi biliyo server kurmasini diğerini salla
OSİRİS
HolyAty
haklısın kardes
ADMİNLER BİSEY İSTİYRUM SİZ KASİNCA OYUNA LAG GİRİYO.BENİM TANİDİGİM ADMİN ARKADAS HİC KASİMİYO LAG GİRMİYODU AMA SERVERİKAPTTI KİMSE OYNAMADI...
EĞER ADMİLER KASMASSA HİC LAG OLMUYO
quote:
Orjinalden alıntı: *K@R@_BULUT*
ADMİNLER BİSEY İSTİYRUM SİZ KASİNCA OYUNA LAG GİRİYO.BENİM TANİDİGİM ADMİN ARKADAS HİC KASİMİYO LAG GİRMİYODU AMA SERVERİKAPTTI KİMSE OYNAMADI...
evet bende farkettim gm ve adminler oyuna girince baya bi lag oluo bence hiç siz girmeyin lag olayi düzelse iyi olucak serverdan atip duruo beni
ya bırakın ya admininnick inden belli adamın kac yaşında olduğu
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: *K@R@_BULUT*
evet bende farkettim gm ve adminler oyuna girince baya bi lag oluo bence hiç siz girmeyin lag olayi düzelse iyi olucak serverdan atip duruo beni
bu adminler kendileri için açmıs serveri heralde
artik server güzel ama lag var biraz o sorunu da olmasa ii olcak
exp düşmüş ya ne güzel 500x de kasıoduk.200x olmuş
ah bide siteye girse
merak ettim yasımı kaçmıs ya benim yasım madem server açmaktan bu kadar anlıyorsunuz siz açında bizler oynayalım...
quote:
Orjinalden alıntı: nU_MeTaL
ya bırakın ya admininnick inden belli adamın kac yaşında olduğu
ADMIN RESPE5PECK OYUN NEZAMAN ON LİNE OLCAKAK SOLE YE BİLİRMİSİN....
YAV SİMDİ DAHA ZOR MU RES ATACAZ YAPMAYIN BE OLE OLSAIN ADMINLE 500X GUZELDİ BEA
YAV CEVAP VEREN YOKMU SERVER NEZAMAN ACIKALACAK ADMIN
Ana bu server bide açıldımıydı
quote:
OSİRİS
HolyAty
Doğrudur Sende çok iyi biliyorsun kendini bu kadar harcama
Emeğe saygı duyan bir insanım serverı kurmuşsunuz emeğinize sağlık bizimle paylaşıyorsunuz bunun içinde ayrıca teşekkürler ama lag çok fena buna bir çözüm üretmeniz lazım... kasılamayacak halde
quote:
Orjinalden alıntı: Ravager
Emeğe saygı duyan bir insanım serverı kurmuşsunuz emeğinize sağlık bizimle paylaşıyorsunuz bunun içinde ayrıca teşekkürler ama lag çok fena buna bir çözüm üretmeniz lazım... kasılamayacak halde
vayyy gökhan abi sende girdin ha.evet lag cok fena ona bir cozum bulamadilar zati.oyle geldi oyle gidio.idare edioz.
sen şimdi eziqsindirdebu şaka tabi sona ilk 5e girer(huyudur)yerimisden kaldirmas
istersen gel kasim senibizmuya gelirsen nasıl olsa uzun zaman kasarsın bisi
YAV SERVER BİDE AÇIK OLSA...... AHHHHH ... OYUN HARİKA RES ZOR AMA ELBİSE FALAN KOLAY BULUNUYOR 3.ÜNCÜ RESİ GEÇTİNMİ TAMAM BENİM RES 7 ARICIMG
KESTEL MU ONLİNE (TURKİYE) TURKLER SAĞOLSUN
SERVER NEZAMAN AÇILIR????????????
ADMINLERE SESLENİYORUM ADMİNLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.........SERVER NEDEN HERGUN 6:00 SAAT LERİNDE KAPALI AÇILMA SAATİDE 11:00 BEN OYNAMAK İÇİN SAAAT 7:00 DA KALKIYOM İNSALLAH BU YAZIYI KAĞALE ALIRSINIZ