Şimdi Ara

KESTELMU RESLENDİ VE AÇILDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ch@T_LaK

ben kastim ama hiç gülü bi canavar gormedim

+1
  • yaw gidin be bu nasil server lag tan kasilmio git ya türk serveri nolcak ya türkiyede bildiğim 2 kisi iyi biliyo server kurmasini diğerini salla

• OSİRİS
    • HolyAty
  • quote:

yaw gidin be bu nasil server lag tan kasilmio git ya türk serveri nolcak ya türkiyede bildiğim 2 kisi iyi biliyo server kurmasini diğerini salla

• OSİRİS
    • HolyAty

haklısın kardes
  • ADMİNLER BİSEY İSTİYRUM SİZ KASİNCA OYUNA LAG GİRİYO.BENİM TANİDİGİM ADMİN ARKADAS HİC KASİMİYO LAG GİRMİYODU AMA SERVERİKAPTTI KİMSE OYNAMADI...

EĞER ADMİLER KASMASSA HİC LAG OLMUYO
  • quote:

Orjinalden alıntı: *K@R@_BULUT*

ADMİNLER BİSEY İSTİYRUM SİZ KASİNCA OYUNA LAG GİRİYO.BENİM TANİDİGİM ADMİN ARKADAS HİC KASİMİYO LAG GİRMİYODU AMA SERVERİKAPTTI KİMSE OYNAMADI...

evet bende farkettim gm ve adminler oyuna girince baya bi lag oluo bence hiç siz girmeyin
    lag olayi düzelse iyi olucak serverdan atip duruo beni

• ya bırakın ya admininnick inden belli adamın kac yaşında olduğu
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: *K@R@_BULUT*

ADMİNLER BİSEY İSTİYRUM SİZ KASİNCA OYUNA LAG GİRİYO.BENİM TANİDİGİM ADMİN ARKADAS HİC KASİMİYO LAG GİRMİYODU AMA SERVERİKAPTTI KİMSE OYNAMADI...

evet bende farkettim gm ve adminler oyuna girince baya bi lag oluo bence hiç siz girmeyin
    lag olayi düzelse iyi olucak serverdan atip duruo beni

bu adminler kendileri için açmıs serveri heralde

• artik server güzel ama lag var biraz o sorunu da olmasa ii olcak
  • exp düşmüş ya ne güzel 500x de kasıoduk.200x olmuş
  • ah bide siteye girse
  • merak ettim yasımı kaçmıs ya benim yasım madem server açmaktan bu kadar anlıyorsunuz siz açında bizler oynayalım...
    quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

ya bırakın ya admininnick inden belli adamın kac yaşında olduğu
  • ADMIN RESPE5PECK OYUN NEZAMAN ON LİNE OLCAKAK SOLE YE BİLİRMİSİN....
  • YAV SİMDİ DAHA ZOR MU RES ATACAZ YAPMAYIN BE OLE OLSAIN ADMINLE 500X GUZELDİ BEA
  • YAV CEVAP VEREN YOKMU SERVER NEZAMAN ACIKALACAK ADMIN
  • Ana bu server bide açıldımıydı
  • quote:

yaw gidin be bu nasil server lag tan kasilmio git ya türk serveri nolcak ya türkiyede bildiğim 2 kisi iyi biliyo server kurmasini diğerini salla

• OSİRİS
    • HolyAty

Doğrudur Sende çok iyi biliyorsun kendini bu kadar harcama
  • Emeğe saygı duyan bir insanım serverı kurmuşsunuz emeğinize sağlık bizimle paylaşıyorsunuz bunun içinde ayrıca teşekkürler ama lag çok fena buna bir çözüm üretmeniz lazım... kasılamayacak halde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ravager

Emeğe saygı duyan bir insanım serverı kurmuşsunuz emeğinize sağlık bizimle paylaşıyorsunuz bunun içinde ayrıca teşekkürler ama lag çok fena buna bir çözüm üretmeniz lazım... kasılamayacak halde

vayyy gökhan abi sende girdin ha.evet lag cok fena ona bir cozum bulamadilar zati.oyle geldi oyle gidio.idare edioz.

sen şimdi eziqsindirdebu şaka tabi sona ilk 5e girer(huyudur)yerimisden kaldirmas

istersen gel kasim senibizmuya gelirsen nasıl olsa uzun zaman kasarsın bisi

• YAV SERVER BİDE AÇIK OLSA...... AHHHHH ... OYUN HARİKA RES ZOR AMA ELBİSE FALAN KOLAY BULUNUYOR 3.ÜNCÜ RESİ GEÇTİNMİ TAMAM BENİM RES 7 ARICIMG

KESTEL MU ONLİNE (TURKİYE) TURKLER SAĞOLSUN

SERVER NEZAMAN AÇILIR????????????
  • ADMINLERE SESLENİYORUM ADMİNLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.........SERVER NEDEN HERGUN 6:00 SAAT LERİNDE KAPALI AÇILMA SAATİDE 11:00 BEN OYNAMAK İÇİN SAAAT 7:00 DA KALKIYOM İNSALLAH BU YAZIYI KAĞALE ALIRSINIZ

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.