Şimdi Ara

KESTELMU RESLENDİ VE AÇILDI (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ADMİLER LUTFEN KASIMAYIN DA LAGSIZ GÜZEL BİR OYUN OYNAYALIM LIUFEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: l SNAKE l

quote:

Orjinalden alıntı: Ravager

Emeğe saygı duyan bir insanım serverı kurmuşsunuz emeğinize sağlık bizimle paylaşıyorsunuz bunun içinde ayrıca teşekkürler ama lag çok fena buna bir çözüm üretmeniz lazım... kasılamayacak halde

vayyy gökhan abi sende girdin ha.evet lag cok fena ona bir cozum bulamadilar zati.oyle geldi oyle gidio.idare edioz.

sen şimdi eziqsindirdebu şaka tabi sona ilk 5e girer(huyudur)yerimisden kaldirmas

istersen gel kasim senibizmuya gelirsen nasıl olsa uzun zaman kasarsın bisi

Ehueheheh öyle bi test etmeye girdim kasmıyorum orada şimdilik Isınma turları diyebiliriz Bu arada sağol düsündüğün icin huyumdur ben karşılık istemem kasarım sizi eğer gelirsem :)

• KESETL MUUU FINISHHHHH .... BITTTIIIIIIIIIIIII KESETELLL MUUUUUUUUUUUUUUUU OLAMAZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ OKADAR KASIDIK

• quote:

quote:

quote:

Emeğe saygı duyan bir insanım serverı kurmuşsunuz emeğinize sağlık bizimle paylaşıyorsunuz bunun içinde ayrıca teşekkürler ama lag çok fena buna bir çözüm üretmeniz lazım... kasılamayacak halde

vayyy gökhan abi sende girdin ha.evet lag cok fena ona bir cozum bulamadilar zati.oyle geldi oyle gidio.idare edioz.

sen şimdi eziqsindirdebu şaka tabi sona ilk 5e girer(huyudur)yerimisden kaldirmas

Ehueheheh öyle bi test etmeye girdim kasmıyorum orada şimdilik Isınma turları diyebiliriz Bu arada sağol düsündüğün icin huyumdur ben karşılık istemem kasarım sizi eğer gelirsem :)

gelmene gerek kalmadıservera res gelio.

ben bişi anladım.bu serverdan hayır gelmez.3 kere sil baştan.yoq version değiştirioz.res atcaz.falan filan.

BizMu'ya gelirsin işallah orda kasarsın beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squixse -- 5 Haziran 2006; 18:42:12 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

gelmene gerek kalmadıservera res gelio.

ben bişi anladım.bu serverdan hayır gelmez.3 kere sil baştan.yoq version değiştirioz.res atcaz.falan filan.

BizMu'ya gelirsin işallah orda kasarsın beni

oynanmaz boyle serverde biz kasak emek edek hep reslensin ohh

• arkadaslar res falan yok sadece düsündüm neden diye sorarsanızda herkes güçlendi iyice zıbanadan cıkanlar var ama baktım ki cogunluk istemiyor sadece exp. oranı ve 1-2 ayar yaptım server artık sorunsuz res falanda gelmez
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TOSTye

EWET O DOSYA EKSİK SİZDE VARSA PLS

buyur kardeş burdan indirebilirsin o dosyaları

http://rapidshare.de/files/21375570/Desktop.rar.html

***** yer r-a-p-i-d-s-h-a-r-e - işaretini kaldırarak yaz.

öyle yazıyorum ama çıkmıyor bana tam adresi özel mesaj olarak atabilirmisin(yada tam olarak yazabilirmisin)

• quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TOSTye

EWET O DOSYA EKSİK SİZDE VARSA PLS

buyur kardeş burdan indirebilirsin o dosyaları

http://rapidshare.de/files/21375570/Desktop.rar.html

***** yer r-a-p-i-d-s-h-a-r-e - işaretini kaldırarak yaz.

öyle yazıyorum ama çıkmıyor bana tam adresi özel mesaj olarak atabilirmisin(yada tam olarak yazabilirmisin)

(r-a-p-i-d-s-h--a-r-e) aradaki çizgileri çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 6 Haziran 2006; 13:51:34 >

• saol
  • RES ATILMADI VE KESTEL MUU HALA DEVAM EDİYOR YEHUUUUUUUUUUUUU

• arkadaslar lag problemi neredeyse kalktı server lag olmaz 1.02D versionunda event lar yapılıyor mesela cs(castle siege) açık Cry Wolf event ıda yolda herkese iyi oyunlar
  • exp çok az yani 100x yerine 500x olsa daha iyi olurdu

100x yaptınız da bari spotlar falan varmı
  • Stada git istersen adım atarsan helal sana
  • spotlar neden hep yüksek lvl li karakterler için lost 7 deki spotta kaldırılmış rica ediyorum spotlarda 200-250 lvl arası karakterler için yaratık olsun kasacak yer yokk
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.