Şimdi Ara

Ketojen Diyet denemesi(program içerde ve elimden geldiğince yardım edeceğim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
16.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sana uydurdun demedim ki karbonhidrat almadığından yazdıklarımı da anlamıyorsun anlaşılan. Zayıflamak isteyenler arasında popüler olabilir ama vücutçular arasında popüler olmadığı kesin.
  • Vücutcusuna göre değişir.Düz mantıksan klasik gidersin.Yeni bir şey denemek sana abes gelir.Fazla karbonhidrat alıyosun galiba aynı şeyleri bozuk plak gibi tekrarlıyorsun.
    quote:

Orijinalden alıntı: VIKING

Sana uydurdun demedim ki karbonhidrat almadığından yazdıklarımı da anlamıyorsun anlaşılan. Zayıflamak isteyenler arasında popüler olabilir ama vücutçular arasında popüler olmadığı kesin.
  • karbonhidratla ne alakası varsa. senden bir halt çıkmayacağına bahse girerim.
  • madem başarıya ulaşacağını düşünüyosun o zaman before-after fotoğrafları koyarsın diyet bitince
  • sen kendin bir halt ol sonra başkalarına yorum yaparsın.Seviyesiz.
    quote:

karbonhidratla ne alakası varsa. senden bir halt çıkmayacağına bahse girerim.

jmoo koyacagım elbet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

sen kendin bir halt ol sonra başkalarına yorum yaparsın.Seviyesiz.
    quote:

jmoo koyacagım elbet.

Ekimde ki yarışmada görürsün ne halt olacağımı. Sen bu programla kas kaybı yaşamadan %4-5 yağ oranına düşersen ben o yarışmadan çekilirim!

yok yok kas kaybını boş ver %4-5 e düş yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 2 Temmuz 2010; 13:36:43 >
  • %4-5 isteyen kim ? %9-10 civarı hedefim var benim.Şimdiden çekil ozaman sen
    quote:

quote:

quote:

jmoo koyacagım elbet.

Ekimde ki yarışmada görürsün ne halt olacağımı. Sen bu programla kas kaybı yaşamadan %4-5 yağ oranına düşersen ben o yarışmadan çekilirim!

• quote:

quote:

quote:

jmoo koyacagım elbet.

hangi kategoride yarışacaksın merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Smoove -- 2 Temmuz 2010; 14:07:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

quote:

quote:

quote:

jmoo koyacagım elbet.

hangi kategoride yarışacaksın merak ettim

-1,75 body klasik

• Boşuna gerilmiş ortalık
    Tek sorun su

Bizler gibi gibi bu işlerin ilgilisi meraklısı amatoru ıle
    Siz gibi profesyonel olarak ılgılenenlerın
    Aynı kefeye konulması

Kahveden mac izleyip arada halı sahada maç yapan adamla
    Profesyonel futbolcuların aynı kefeye konmasından farklı degıl

Yarışmada başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

Boşuna gerilmiş ortalık
    Tek sorun su

Bizler gibi gibi bu işlerin ilgilisi meraklısı amatoru ıle
    Siz gibi profesyonel olarak ılgılenenlerın
    Aynı kefeye konulması

Kahveden mac izleyip arada halı sahada maç yapan adamla
    Profesyonel futbolcuların aynı kefeye konmasından farklı degıl

Yarışmada başarılar.

McOrco sen vücut geliştirmeci değilsin o yüzden zayıflaman için uygulaman gerekenler çok farklı , zaten normal bir şekilde zayıflayacak olanlara ben elimden geldiğince yardım ediyorum (vücutgeliştirme ile alakası olmadan) aynı kefeye koymuyorum merak etme. FieSTaA vg ile ilgilendiği için yazdım. Kızdığım olay şu uzun zamandır yazılır çizilir, işin erbabı yazarlar tarafından kitaplarına konu olur, forumlarda uyarırız atkins diyetiymiş, vegan diyetmiş doktor bilmem kimin oluşturduğuymuş , ketojen diyeymiş gibi diyetler, taibo imiş, kickbox kardio imiş vs reklam ve para amacı güden diyetlerdir, bu kadar uyarmaya rağmen yine de çıkıp böyle saçma şeylerle uğraşmak tamamen vakit kaybı.

• ben nacizane fikrim diyet uzmanı felan degilim. çokda iyi dikkat ettigimi söyleyemem ama nihayetinde uzman hekimim. her medikal disiplinde oldugu gibi.mesela benim branşımı etkileyen yapay solunum işleri vb.durumlarda tıp dünyasında da bir akım olur tüm çalışmalar evet işte en son en iyi bu der.ama bir dönem sonra aksini gösteren çalışmalar çıkar ver terk edilir. mesela şu an revaçta olan carnitin kullanın creatinin alın. ki 90 larda inanılmazdı.ama şimdilerde hiç bir etkisinin olmadıgına dair çalışmalar var.. meselahttp://kefad.ahievran.edu.tr/archieve/pdfler/Cilt5Sayi2/JKEF_5_2_2004_299_304.pdf buradan bakılabilir.
    ketojenik diyet. sıkı bir ketojenik diyete girip karbonhidrat fakiri olursanız egzersiz yapacak gücünüz olmaz..yogun bakımda beslenmelerini planlandığım hastalarıma kalori ihtiyacına göre ve artmış katabolizma durumlarında yani araya enfeksiyon girmişse yara yeri iiyleşmesinin hızlanamsını istedigimnizde tedaviye ekledigimiz başka aminoasit takviyeleri var. etkin olduguna dair çalışmlar var ama anlamlı bulunan değerler öyle inanılmaz farklar yaratacak degerler degil. ketojenik diyetle 10 kilo verdiniz diyelim normal çok basit kendiniz elinizde kalemle girdi-çıktı kalori hesabı ile yapılan bir diyetlede 8 kilo verdiniz. iki kilo için böbrekleri o denli yormaya değermi?? yada herşeyi birakın psikolojinizi o denli zorlamya değer mi?? o denli zor diyetler yerine günlük yaşantınızı zora sokmayacak diyetlere yönelmenizi tavsiye ederim. agır egzersiz durumlarında ise yok akrbonhidrat kullanılmıyo kas yakarım gibi endiselere mahal yok. agır egzersizden 24*48 saat sonra bir kreatininkinaz enzimi baktırın inanin normlade olması gerekenin 15*20 katına çıkmış bulursunuz.yani her egzersizde inanılmaz yıkım olur.kiloya normalde 1 gr olan günlük protein ihtiyacınızı arttırısınız. okudugm kadarı ile zaten forumda amatör bile olsa sporla ugrasan arkadaslarımız konuya hakim gibi okuyup ögrenmişler.ingilizcesi olanlara tavsiyem tüm yabancı tibbi yayınların oldugu pubmed. medline dan arastırma yapmalarıdır.
    herkese iyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cogito74

ben nacizane fikrim diyet uzmanı felan degilim. çokda iyi dikkat ettigimi söyleyemem ama nihayetinde uzman hekimim. her medikal disiplinde oldugu gibi.mesela benim branşımı etkileyen yapay solunum işleri vb.durumlarda tıp dünyasında da bir akım olur tüm çalışmalar evet işte en son en iyi bu der.ama bir dönem sonra aksini gösteren çalışmalar çıkar ver terk edilir. mesela şu an revaçta olan carnitin kullanın creatinin alın. ki 90 larda inanılmazdı.ama şimdilerde hiç bir etkisinin olmadıgına dair çalışmalar var.. meselahttp://kefad.ahievran.edu.tr/archieve/pdfler/Cilt5Sayi2/JKEF_5_2_2004_299_304.pdf buradan bakılabilir.
    ketojenik diyet. sıkı bir ketojenik diyete girip karbonhidrat fakiri olursanız egzersiz yapacak gücünüz olmaz..yogun bakımda beslenmelerini planlandığım hastalarıma kalori ihtiyacına göre ve artmış katabolizma durumlarında yani araya enfeksiyon girmişse yara yeri iiyleşmesinin hızlanamsını istedigimnizde tedaviye ekledigimiz başka aminoasit takviyeleri var. etkin olduguna dair çalışmlar var ama anlamlı bulunan değerler öyle inanılmaz farklar yaratacak degerler degil. ketojenik diyetle 10 kilo verdiniz diyelim normal çok basit kendiniz elinizde kalemle girdi-çıktı kalori hesabı ile yapılan bir diyetlede 8 kilo verdiniz. iki kilo için böbrekleri o denli yormaya değermi?? yada herşeyi birakın psikolojinizi o denli zorlamya değer mi?? o denli zor diyetler yerine günlük yaşantınızı zora sokmayacak diyetlere yönelmenizi tavsiye ederim. agır egzersiz durumlarında ise yok akrbonhidrat kullanılmıyo kas yakarım gibi endiselere mahal yok. agır egzersizden 24*48 saat sonra bir kreatininkinaz enzimi baktırın inanin normlade olması gerekenin 15*20 katına çıkmış bulursunuz.yani her egzersizde inanılmaz yıkım olur.kiloya normalde 1 gr olan günlük protein ihtiyacınızı arttırısınız. okudugm kadarı ile zaten forumda amatör bile olsa sporla ugrasan arkadaslarımız konuya hakim gibi okuyup ögrenmişler.ingilizcesi olanlara tavsiyem tüm yabancı tibbi yayınların oldugu pubmed. medline dan arastırma yapmalarıdır.
    herkese iyi akşamlar

Aslında yukarıda gördüğüm ketojen diyetten ziyade Atkins diyeti ve zararları da biliniyor artık bu diyetin. En başta da söylemiştim ki siz de değinmişsiniz sağlıklı ve doğru diyetler dururken böyle yollar seçmek akıl karı değil. Aslında bu tür diyetlerin seçilmesinin tek nedeni zayıflama isteği değil kendini diyet yaptığına dair tatmin etmek; öyle ki diyete girmek isteyen onlarca kişi ile karşılaşıyor program veriyoruz, acı çekmeyecek sağlığını bozmayacak diyetler bu diyetler ve gelin görün ki insanlar bu kadar rahat diyetleri yapmak istemiyorlar nedeni ise diyet yaptıklarını hissetmemeleriymiş !!! yani aç kalayım, psikolojim değişsin, yorulayım istiyorlar. Olmaz böyle bir şey.

• bugün itibari ile diyeti bırakmış bulunmaktayım.Bulk olup daha sonra definasyona girmeye karar aldım.
  • hekim yorumu herseyin ustundedir. mantıklı karar.
  • Neler oldu en son ben de araştırmaya başladım diyeti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.