Şimdi Ara

Kettle da neler yapılabilir? Uni gençliği gir içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
16.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam gençler. Yurda kaçak kettle soktum. Makarna, yumurta, çorba falan yapılabiliyormus. Başka neler yapılabilir fikri olan var mı. Tavuk da haşlanır gibime geliyor



  • Yapay Zekanın Yanıtı

    Kettle ile Lezzetli ve Kolay Yemekler

    Kettle, yalnızca sıcak su hazırlamak için değil, aynı zamanda çok çeşitli yemekler pişirmek için de kullanılabilen çok yönlü bir mutfak aletidir. İster öğrenci ister evde yemek pişirmeyi seven biri olun, kettle ile hızlı ve lezzetli yemekler yapabilirsiniz.

    Kettle ile Yapılabilecek Yemekler

    Kettle ile yapabileceğiniz yemekler arasında şunlar yer alır:

    • Haşlanmış sebzeler: Patates, havuç, brokoli gibi sebzeleri kettle'da kolayca haşlayabilirsiniz.
    • Tavuk haşlama: Kettle'da tavuk göğsü veya butlarını haşlayarak sağlıklı ve lezzetli bir yemek elde edebilirsiniz.
    • Yumurta haşlama: Kettle'da yumurta haşlamak, hızlı ve kolay bir kahvaltı veya atıştırmalık seçeneğidir.
    • Makarna haşlama: Küçük porsiyonlar makarna haşlamak için kettle'ı kullanabilirsiniz.
    • Çorba hazırlama: Kettle'da anlık çorba hazırlayabilir veya sıcak su ekleyerek hazır çorba pişirebilirsiniz.

    Kettle'da Tavuk Haşlama

    Kettle'da tavuk haşlamak için şu adımları izleyin:

    1. Kettle'a yeterli miktarda su koyun.
    2. Tavuk göğsünü veya butlarını kettle'a yerleştirin.
    3. Kettle'ı kaynatın.
    4. Kaynama noktasına ulaştıktan sonra ısıyı azaltın ve tavuğu yumuşayana kadar 15-20 dakika haşlayın.

    Kettle'da Patates Haşlama

    Kettle'da patates haşlamak için şu adımları izleyin:

    1. Patatesleri soyun ve küp küp doğrayın.
    2. Kettle'a yeterli miktarda su koyun ve patatesleri kettle'a ekleyin.
    3. Kettle'ı kaynatın.
    4. Kaynama noktasına ulaştıktan sonra ısıyı azaltın ve patatesler yumuşayana kadar 10-15 dakika haşlayın.

    Kettle ile yemek pişirmek, üniversite öğrencileri ve evde yemek pişirmeyi sevenler için zamandan ve emekten tasarruf etmenin harika bir yoludur. Yukarıdaki fikirleri kullanarak kettle'ınızla lezzetli ve sağlıklı yemekler pişirmeye başlayın!

    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yemek vermiyorlar mı yurtta ? Napıcan makarnayı, çorbayı
  • jeodempp kullanıcısına yanıt
    Üni öğrenci evi muhabbetlerine çok özenmiş arkadaş
  • portakallı ördek yapmanı tavsiye ederim gayet leziz...
    ayrıca barbekü soslu kuzu pirzolada yapabilirsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeodempp

    Yemek vermiyorlar mı yurtta ? Napıcan makarnayı, çorbayı

    Hocam yurt özel yurt olunca yemekler de pahalı oluyor. Günde 15 lira yemege gidiyor yurtta. Okulda yersen 1.85 ama sürekli okula da gidemiyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guuwa chi-mu

    portakallı ördek yapmanı tavsiye ederim gayet leziz...
    ayrıca barbekü soslu kuzu pirzolada yapabilirsin

    Tarifi yazar mısın hocam portakallının
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zero0o


    quote:

    Orijinalden alıntı: Guuwa chi-mu

    portakallı ördek yapmanı tavsiye ederim gayet leziz...
    ayrıca barbekü soslu kuzu pirzolada yapabilirsin

    Tarifi yazar mısın hocam portakallının

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En son sırık kebabı yapanı görmüştüm sende bi dene istersen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zero0o


    quote:

    Orijinalden alıntı: Guuwa chi-mu

    portakallı ördek yapmanı tavsiye ederim gayet leziz...
    ayrıca barbekü soslu kuzu pirzolada yapabilirsin

    Tarifi yazar mısın hocam portakallının

    ortakallı Ördek Malzemeleri

    1 tane ördek
    Tuz
    Pul biber
    Kimyon
    1 adet portakal (ince soyulmuş kabuğu ve içi)
    1 kahve fincanı sıcak su
    4 tane portakalın suyu
    40 gram tereyağı
    1 çay kaşığı şeker
    2 adet soyulmuş ve ince dilimlenmiş portakal

    Portakallı ördek Tarifi

    Ördek temizlenip kızarmaya hazır bir hale geldikten sonra içini ve dışını tuzlayın. Eğer ördeğin göğüs kısmı yağlı ise iğne ile birkaç yerinden delin. Ördeğin karnına kimyon, portakal kabuğu ve çekirdekleri çıkarılıp ufak parçalara bölünmüş portakalı yerleştirin. Deliği sıkıca kapatarak ördeği göğsünün üzerine yatırıp fırında kızartın.
    portakalli ordek tarifi Portakallı Ördek Tarifi

    portakallı ördek tarifi

    Ördeği koyduğunuz kaba sıcak suyu, portakal suyunun yarısını ve ince rendelenmiş portakal kabuğunu koyun. Yarım saat sonra ördeği çevirin, kalan portakal suyunu üzerine dökün. 1.5 saat içinde ördek iyice kızarır. Diğer yandan tereyağını tavada eritip içine şekeri koyun. Şeker karamel haline gelip rengi koyulaştığı anda geri kalan portakal dilimlerini içine batırın. Ördeği fırından çıkarttıktan sonra bir servis tabağına alın. Etrafına karamelli portakal dilimlerini dizerek servis yapın. Portakallı ördek tarifi hazır. Afiyet olsun.


    FIRIN YERİNE KETTLE KULLANICAKSIN!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guuwa chi-mu -- 22 Eylül 2014; 21:05:49 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guuwa chi-mu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Zero0o


    quote:

    Orijinalden alıntı: Guuwa chi-mu

    portakallı ördek yapmanı tavsiye ederim gayet leziz...
    ayrıca barbekü soslu kuzu pirzolada yapabilirsin

    Tarifi yazar mısın hocam portakallının

    ortakallı Ördek Malzemeleri

    1 tane ördek
    Tuz
    Pul biber
    Kimyon
    1 adet portakal (ince soyulmuş kabuğu ve içi)
    1 kahve fincanı sıcak su
    4 tane portakalın suyu
    40 gram tereyağı
    1 çay kaşığı şeker
    2 adet soyulmuş ve ince dilimlenmiş portakal

    Portakallı ördek Tarifi

    Ördek temizlenip kızarmaya hazır bir hale geldikten sonra içini ve dışını tuzlayın. Eğer ördeğin göğüs kısmı yağlı ise iğne ile birkaç yerinden delin. Ördeğin karnına kimyon, portakal kabuğu ve çekirdekleri çıkarılıp ufak parçalara bölünmüş portakalı yerleştirin. Deliği sıkıca kapatarak ördeği göğsünün üzerine yatırıp fırında kızartın.
    portakalli ordek tarifi Portakallı Ördek Tarifi

    portakallı ördek tarifi

    Ördeği koyduğunuz kaba sıcak suyu, portakal suyunun yarısını ve ince rendelenmiş portakal kabuğunu koyun. Yarım saat sonra ördeği çevirin, kalan portakal suyunu üzerine dökün. 1.5 saat içinde ördek iyice kızarır. Diğer yandan tereyağını tavada eritip içine şekeri koyun. Şeker karamel haline gelip rengi koyulaştığı anda geri kalan portakal dilimlerini içine batırın. Ördeği fırından çıkarttıktan sonra bir servis tabağına alın. Etrafına karamelli portakal dilimlerini dizerek servis yapın. Portakallı ördek tarifi hazır. Afiyet olsun.


    FIRIN YERİNE KETTLE KULLANICAKSIN!

    Alıntıları Göster
    tekli elektrikli ocağı sokmak daha kolaydı

    içine cezve koyarak çorba falan yaparsında kokar ki o




  • quote:

    Orijinalden alıntı: _bluescream_

    tekli elektrikli ocağı sokmak daha kolaydı

    içine cezve koyarak çorba falan yaparsında kokar ki o

    Ocak soksak tencereyi yikayacak yer yok yoksa fırın bile sokarim :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guuwa chi-mu

    quote:

    Orijinalden alıntı: Zero0o


    quote:

    Orijinalden alıntı: Guuwa chi-mu

    portakallı ördek yapmanı tavsiye ederim gayet leziz...
    ayrıca barbekü soslu kuzu pirzolada yapabilirsin

    Tarifi yazar mısın hocam portakallının

    ortakallı Ördek Malzemeleri

    1 tane ördek
    Tuz
    Pul biber
    Kimyon
    1 adet portakal (ince soyulmuş kabuğu ve içi)
    1 kahve fincanı sıcak su
    4 tane portakalın suyu
    40 gram tereyağı
    1 çay kaşığı şeker
    2 adet soyulmuş ve ince dilimlenmiş portakal

    Portakallı ördek Tarifi

    Ördek temizlenip kızarmaya hazır bir hale geldikten sonra içini ve dışını tuzlayın. Eğer ördeğin göğüs kısmı yağlı ise iğne ile birkaç yerinden delin. Ördeğin karnına kimyon, portakal kabuğu ve çekirdekleri çıkarılıp ufak parçalara bölünmüş portakalı yerleştirin. Deliği sıkıca kapatarak ördeği göğsünün üzerine yatırıp fırında kızartın.
    portakalli ordek tarifi Portakallı Ördek Tarifi

    portakallı ördek tarifi

    Ördeği koyduğunuz kaba sıcak suyu, portakal suyunun yarısını ve ince rendelenmiş portakal kabuğunu koyun. Yarım saat sonra ördeği çevirin, kalan portakal suyunu üzerine dökün. 1.5 saat içinde ördek iyice kızarır. Diğer yandan tereyağını tavada eritip içine şekeri koyun. Şeker karamel haline gelip rengi koyulaştığı anda geri kalan portakal dilimlerini içine batırın. Ördeği fırından çıkarttıktan sonra bir servis tabağına alın. Etrafına karamelli portakal dilimlerini dizerek servis yapın. Portakallı ördek tarifi hazır. Afiyet olsun.


    FIRIN YERİNE KETTLE KULLANICAKSIN!

    Alıntıları Göster
    Heyecanlanmış garibim, anlatacak bir anı olsun istiyor. Sallama çay yap iç işte kasma




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sagirdap

    En son sırık kebabı yapanı görmüştüm sende bi dene istersen
    Kışın içine su doldurup ısınırsınız. Biz kaçak odaya çıkmıştık petekleri çalışmayınca öyle ısınıyorduk fena değildi . Kovada olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S.McManaman

    Kışın içine su doldurup ısınırsınız. Biz kaçak odaya çıkmıştık petekleri çalışmayınca öyle ısınıyorduk fena değildi . Kovada olur

    Alıntıları Göster
    makarna dışında bulaştırma kokutursun.sozsuz makarna da bir şeye benzemez ben sevmiyorum peynirle geçiştirmeyi.kıyma,mantar, bol domatesli sos hatta yoğurt olacak üstünde işte bu yüzden ev akar.

    balkonda üşenmezdim sucuk,pirzola,balık mangal yapardım be şimdi tüm gün koşuşturmadan o enerjiyi bulamıyorum

    ek:patates,yumurta haşlanır mı acaba çat diye kapanıyor uğraştırır baya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 22 Eylül 2014; 21:34:19 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

    makarna dışında bulaştırma kokutursun.sozsuz makarna da bir şeye benzemez ben sevmiyorum peynirle geçiştirmeyi.kıyma,mantar, bol domatesli sos hatta yoğurt olacak üstünde işte bu yüzden ev akar.

    balkonda üşenmezdim sucuk,pirzola,balık mangal yapardım be şimdi tüm gün koşuşturmadan o enerjiyi bulamıyorum

    ek:patates,yumurta haşlanır mı acaba çat diye kapanıyor uğraştırır baya

    Alıntıları Göster
    Su kaynatırsın. Sular kesilince biraz da damacandan doldurur tasla duş alırsın. Doğalgaz kesilir belki elektrikler vardır suyu ısıtır yine duş alırsın. Duş önemli.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: twin pedal

    Su kaynatırsın. Sular kesilince biraz da damacandan doldurur tasla duş alırsın. Doğalgaz kesilir belki elektrikler vardır suyu ısıtır yine duş alırsın. Duş önemli.

    Alıntıları Göster
    Kattle de Makarna favori yemeğimdi
  • valla bizde kacak soktuk bardak çorba iyi gider hazır olarak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ans Destroyer

    valla bizde kacak soktuk bardak çorba iyi gider hazır olarak
    Nescafe stokla
  • Zero0o kullanıcısına yanıt
    siz buna bişeymi diyonuz bizim burda adamın teki yurtaki pahalı yemeklere inat kaçak tost yapardı 3 liraya 6 liralık 2 tosta doyardın öğle küçük tost ekmeğide değil haa bildiğin ekmeğin yarısına
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

    makarna dışında bulaştırma kokutursun.sozsuz makarna da bir şeye benzemez ben sevmiyorum peynirle geçiştirmeyi.kıyma,mantar, bol domatesli sos hatta yoğurt olacak üstünde işte bu yüzden ev akar.

    balkonda üşenmezdim sucuk,pirzola,balık mangal yapardım be şimdi tüm gün koşuşturmadan o enerjiyi bulamıyorum

    ek:patates,yumurta haşlanır mı acaba çat diye kapanıyor uğraştırır baya

    Hazir Çorbalar iyi fikir yanına da bi ekmek tamamdır hocam tavuk haslayamaz miyim kuşbaşı doğrayıp atsam içine pişmez mi




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.