Ben 3 yıl sonra wow'a dönmeye karar verdim elimde classic ve burning crusade paketleri var. Eski accontumu hatırlamadığım için yeni bir account açıp 10 günlük trail aldım sonrasında oyunlarımı kaydetmek istedim ancak 2 oynun key'ninde kullanıldığını söylüyor. Eski accountumu şuanda ulaşamıyorum yani ordan girmem imkansız blizzarda kendi oyunlarımın resimlerini flen attım reset atın keylerime diye ama ne çıkar bilmiyorum. Bunun dışında yapabileceğim bişey var mı ? illa gidip yeni key mi satın almam gerekiyor zaten elimde 2 oyun var eğer sararsa yeniden lich 'i de alırımda ilk önce bir oyuna girmem lazım.
eski hesabında kullandığın cd keyleri yeni hesap açmak için mi kullanmaya çalısıyorsun?
evet öyle bişey yapmaya çalışıyorum, çünkü hesabı hatırlamıyorum mail adresini vs sini ?
e normal değil mi o zaman keylerin kullanıldığını söylemesi. ticket atıp hesabıma ait bilgileri(mail gizli soru şifre) unuttugunu ancak cd-keyleri bildigini söyle.tabi en azından hesaba kayıtlı ismini bilmen gerekir veya hesabın içindeki karakterlerin isimlerini falan yazarak da hesabın senin olduğuna ikna edebilirsin.çok ufak bir ihtimal ama yine de denemekte fayda var. olmazsa yeniden alırsın ilk 2 paketi key olarak.zaten nerdeyse 1 aylık oyun süresi ediyor.
aynı sorun benımde basıma geldı hıc ugrasma netten al keylerı
oyunu aldım oynamaya başladım ama bir ay ücretsizdekini trail olarak mı görüyordu, normal account değil miydi hiçkimseyle konuşamıyorum ?
bendede aynı problemi yaptı, merge etmek gerekiyor ama merge olayı battle.net te kapalı şuan. saçmalık. 10 lira fazla ödeyerek yeni bir paket satın aldım. ek olarak trialden normal statuse geçmesi 72 saat sürüyor maksimum bende 48 saat sonra düzeldi.