Şimdi Ara

key olmadan crypt8 dosyasını açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

whatsapp mesajlarımı bilgisayarda okumak istiyorum. acil bir yardıma ihtiyacım var. 2015'te telefonuma format atmak zorunda kaldığım için format atmadan önce telefondan direkt whatsapp'ın phone ve sd kart dizinlerini kopyaladım ve bilgisayara attım ancak hala geri getiremedim ve benim çok önemli bir durum var şu anda.
    benim bu mesajları bilgisayarda okumam gerekiyor bu mümkün müdür?

http://i.imgur.com/1NlXsIs.png

msgstore.db.crypt8 ve bunun devamında tarihlenmiş olarak 6-7 dosya daha bulunmakta. yalnız bu işlemi yaparken data'dan key falan dosyası da almam gerekiyormuş yani bunun için telefonu rootlamam gerekiyordu ancak o zamanlar internette böyle bir malumat olmadığı için ben de denk gelmedim ve dolayısıyla onu alamadım maalesef. bilmiyordum o zaman.

şimdi benim bu mesajları geri getirmem mümkün müdür? mümkün ise nasıl mümkündür lütfen yardımcı olunuz arkadaşlar.

• Malesef bunları açamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgardaaa

Malesef bunları açamazsın.

neden açamam hocam? telefonda whatsapp klasörüne falan atsam yine de olmaz mı?
  • kral4fero K kullanıcısına yanıt
    Öyle muhtemelen olur ama bunun için root gerekebilir. Ben Windows üzerinde bir program yolu ile falan açamazsın demek istemiştim
  • quote:

Öyle muhtemelen olur ama bunun için root gerekebilir. Ben Windows üzerinde bir program yolu ile falan açamazsın demek istemiştim

hocam heyecanlandım bak şimdi. eğer cep telefonumda key dosyası olmadan açabiliyorsam nasıl bir yol izlemeliyim? root attıktan sonra ne yapmalıyım? bu benim için çok önemli ve bilen birilerinin yardımcı olması lazım kimse yardımcı olmuyor.
    telefonda açabilsem bile yeter bana.
  • kral4fero K kullanıcısına yanıt
    Buna benzer dosyaların telefonda hangi konumda olduğunu bul. Arama yapmak için Es Dosya Yöneticisi öneririm. aYnı yola bunları koyarsın. Hiç olmadı Google Drive'a yükler yedeklenmiş konuşmaları yükle der konuma otomatik yerleştirtirsin.
  • quote:

Buna benzer dosyaların telefonda hangi konumda olduğunu bul. Arama yapmak için Es Dosya Yöneticisi öneririm. aYnı yola bunları koyarsın. Hiç olmadı Google Drive'a yükler yedeklenmiş konuşmaları yükle der konuma otomatik yerleştirtirsin.

sony xperia z2 6.0.1 root atmak sıkıntılı, karmaşık bir işlem. bu sefer aynı hataya düşmeden key dosyasını almam lazım ki mesajları geri getirebileyim. çok karışık hocam çıkamayacağım galiba bu işin içinden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.