Şimdi Ara

keylogger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarıma keylogger atılmıştı 2 saatte bir çocuğun e postasına loglar gidiyordu çocukla anlaştık benim e postama yolladı artık onları çocuk hala takip ediyor olabilir mi?

• olabilir tabiki yapılacaklar basit virüs bulaşan cihaza temiz bir işletim sistemi kurulumu muhtemelen sorununu çözecektir.

edit : temiz bir işletim sistemi kurulumunun haricinde modeminizi kontrol edin bağlı olan tanınmayan bir cihaz var mı yok mu emin olun. işletim sistemi kurulumundan sonra önerim cihazınıza bir göz gezdirin C ve D diskleri ( veya herhangi bir depolama birimi ) bilmediğiniz anlamadığınız bir dosya var mı diye. bir de ne olur ne olmaz ardından bir virüs kontrolü yapın çünkü eğer diskinizde yedekler var ise ve bu yedeklerin içindeyse problem yaşarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4M00D -- 29 Ocak 2021; 19:36:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4M00D

olabilir tabiki yapılacaklar basit virüs bulaşan cihaza temiz bir işletim sistemi kurulumu muhtemelen sorununu çözecektir.

edit : temiz bir işletim sistemi kurulumunun haricinde modeminizi kontrol edin bağlı olan tanınmayan bir cihaz var mı yok mu emin olun. işletim sistemi kurulumundan sonra önerim cihazınıza bir göz gezdirin C ve D diskleri ( veya herhangi bir depolama birimi ) bilmediğiniz anlamadığınız bir dosya var mı diye. bir de ne olur ne olmaz ardından bir virüs kontrolü yapın çünkü eğer diskinizde yedekler var ise ve bu yedeklerin içindeyse problem yaşarsınız.

Virüs temizleme denen bir uzmanlık alanı var. Format herşeyin çözümü değil. Yıl 2021 anlayın artık.

https://www.bleepingcomputer.com/forums/f/22/virus-trojan-spyware-and-malware-removal-help//

• Malware Removal kullanıcısına yanıt

Sürekli aktif kalması gereken bir sunucu bilgisayarımı bu? attığın site ingilizce belki adamın ingilizcesi yok. bilgisayar ile arası çok iyi olan üst düzey bir kullanıcı olsa zaten rahatlıkla virüs temizlemeyi manuel olarak ta yapabilirdi. şimdi bu arkadaş bir virüs temizleme işlemi yapsa bunu yaparken ki sürede hangi verileri nasıl kaptırdığını bilebilecek misiniz? veya bu işlemi yaptıktan sonra bilgisayar da herhangi bir başka virüsü temizleyip tamam bak temizledim demeyeceğinin ve casus yazılımın onu izlemeye devam etmeyişinin garantisini verebilecek misiniz? yıl olmuş 2021 ama işin basiti varken uzağına gitmeyi çok seviyorsunuz. biz bilmiyorduk virüs temizlemeyi o yüzden temiz bir işletim sistemi kurulumunu önerdik. Karşıdaki kişiye en kestirme yolu göstermelisiniz ki yardımcı olayım derken başına daha büyük bir bela açmayın.

• Malware Removal kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Kısaca sizler bakar körsünüz. Okuma ve araştırma özürlüsüsünüz.

ilk önce saygılı olmayı öğren. Sizin ne yapıp yapamayacağınızı sormadım ben kullanıcının ne yapıp yapamayacağını söyledim siz yapıyorsunuz diye kullanıcı da yapacak diye bir kaide yok.. yazdıklarınıza gülmedim ancak üzüldüm çünkü kim olduğumu ne bildiğimi bilmeden hakkımda söyledikleriniz üzücü siz forumlar üzerinde virüs temizlemeye devam edin umarım daha yetenekli bir hale gelirsiniz bu konuda ancak şu konulara da bir bakmanızı öneririm :

Konu 1

Konu 2

@Malware Removal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4M00D -- 30 Ocak 2021; 21:18:50 >

• ilk önce saygılı olmayı öğren. Sizin ne yapıp yapamayacağınızı sormadım

Saygısızlık yapacak hiçbir cümlem yok. Benim yazdığım cümle şunlar;

''Kısaca sizler bakar körsünüz. Okuma ve araştırma özürlüsüsünüz''.

Bunlar bir deyimdir. Bakıp da görememe ve anlayamamayı ifade eder. Kaldı ki bunu sadece sizin için değil genel olarak tüm kullanıcılar için söyledim.

Bakın sormuşsunuz;

şimdi bu arkadaş bir virüs temizleme işlemi yapsa bunu yaparken ki sürede hangi verileri nasıl kaptırdığını bilebilecek misiniz? veya bu işlemi yaptıktan sonra bilgisayar da herhangi bir başka virüsü temizleyip tamam bak temizledim demeyeceğinin ve casus yazılımın onu izlemeye devam etmeyişinin garantisini verebilecek misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malware Removal -- 31 Ocak 2021; 14:0:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.