Evde kullandığım pc de keylogger adlı programın kurulduğunu farkettim.Exelde iş için hazırladığım bir rapora stok numarası yazarken birden keylogger ekranı açıldı.Nette araştırdım masaüstündeyken bile parolasını yazdığınız anda program açılıyormuş ve yazdığım stok numarası yazılımın parolasıyla aynı çıktı büyük şanş
lazım olunca netten bazı programları indiriyorum birkaçta oyun çekmiştim zamanında sanırım onlardan biriyle gizli olarak kuruldu ve pc ye yerleşti([evde bunu yapmaya ihtiyaç duyacak biri yok).Bu pc de bankacılık işlemlerimi yapmıyorum allahtan , yinede programın varoluşu beni rahatsız etti. Akşam eve gidince format atıcam ama bu program kendini hangi diske kurdu bilmiyorum.Sonuçta parolayı yazınca tekrar açılacak kurtulsa bile.Acaba format çözüm olurmu konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
format tabiki bir çözüm olur ama formatsızda sanırım yapabilirsin kolay gelsin....
Keylogger dosyası kendini sanki sistem dosyasıymış gibi gösterir buyüzden çoğu antivirus yakaladığı halde silmez. Sadece ağ ile olan bağını kopartır. Bu yüzden format kesin çözüm