Şimdi Ara

Keyloggerden kurtulun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.tooto.com/kk_install.zip burdan indirecegimiz 15 günlük shareware program hemencecik scan edip calisan keyloggerleri disable ediyor.Çok kücük ve yararlıdır... Programın adı Keylogger Killer.

• forumun yeni ninjası ving tsun. millet eski nickinden cok cekti fake nickinden de cok cekeceğe benziyor. forum trolü seni !!

edit: **** olan yerler T r o l l birleşik yazilmiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnoCKout -- 30 Ekim 2007; 16:12:58 >
  • Demin arkadasla msn de konustum model editing anlattım adam sordu cevaplarken araştırdım bunu buldum.
    hahahahahaha ha ok :D Fake nickim yokki noldu*Xibus u Ving tsun ettik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ving Tsun -- 30 Ekim 2007; 16:17:27 >
  • Aynen Bana Anlattı Saolsun... Verdigi Programıda Kullanıyoruz Simdi Bakalım Nod32 ile Beraber Neler Yapacak..
  • ıcınden key logger cıkmasın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nymphea7

ıcınden key logger cıkmasın ?

kendim kullanıyom+türklerin accountuna ihtiyacım yok.Zaten illidanı kestikten sonra soğudum oyundan sıkılıyom bari yardımım dokunsun dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ving Tsun

quote:

Orjinalden alıntı: nymphea7

ıcınden key logger cıkmasın ?

kendim kullanıyom+türklerin accountuna ihtiyacım yok.Zaten illidanı kestikten sonra soğudum oyundan sıkılıyom bari yardımım dokunsun dedim.

coban kurt koyun hıkayesını bılıyon demı xıbus saol ben almayım alanada manı olmayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymphea7 -- 30 Ekim 2007; 16:45:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.