Şimdi Ara

Keylor Navas Dünyanın En İyi Kalecisidir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
0
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence sen avatarımla imzamı kıskandın, bi de Navas size gelmedi tabii ondan kıskanıyon ondan böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

Hm. 3-5 maçtan birinde coşturan kalanlarında batıran ve takriben sadece son 1 senedir övülen De Gea daha iyi tabii.

Keylor Navas, Levante günlerinde bile istikrarlı bi kaleciydi. Elbette iş kalecide bitmiyor ama iş kaleciye kaldığında bu adamdan daha iyisi yok. Ön liberosuz, savunması delik deşik şu Real Madrid'le çıktığı 6 CL maçında gol yemedi adam ya.

futbolu günlük yaşamamak lazım yarın bir hatalı gol yer dünyanın en kötü kalecisi olur. bugün barcelona berabere kaldı diye adamlar suarez ve neymarı bile kazma yaptı.
  • quote:

Bence sen avatarımla imzamı kıskandın, bi de Navas size gelmedi tabii ondan kıskanıyon ondan böyle.

De Gea bir defa daha yakışılı perez niye istedi sanıyorsun ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orijinalden alıntı: Cane®

Hm. 3-5 maçtan birinde coşturan kalanlarında batıran ve takriben sadece son 1 senedir övülen De Gea daha iyi tabii.

Keylor Navas, Levante günlerinde bile istikrarlı bi kaleciydi. Elbette iş kalecide bitmiyor ama iş kaleciye kaldığında bu adamdan daha iyisi yok. Ön liberosuz, savunması delik deşik şu Real Madrid'le çıktığı 6 CL maçında gol yemedi adam ya.

futbolu günlük yaşamamak lazım yarın bir hatalı gol yer dünyanın en kötü kalecisi olur. bugün barcelona berabere kaldı diye adamlar suarez ve neymarı bile kazma yaptı.

Ya onlar öyle sen bakma onlara niye bakıyosun. Ben 2 senedir Navas'ı eleştirecek yer arıyorum bulamıyorum. Ronaldo'ya bile elli bin kere laf çaktık bu adama gıkımız çıkmadı.
    Yarın yer de o yarın bi türlü gelmedi.

Orijinalden alıntı: Sir Alex Ferguson

Bence sen avatarımla imzamı kıskandın, bi de Navas size gelmedi tabii ondan kıskanıyon ondan böyle.

De Gea bir defa daha yakışılı perez niye istedi sanıyorsun ?

Adam anlamıyor ki. Tiple olsa Barcelona kadrosunu sahaya almazlar ya.

Nazar değmesin maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaudeville -- 20 Mart 2016; 23:43:04 >

• Neuer de gea buffon courtouis keylor navas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Navas aşkın bir başka kabarmış herhalde konuda sürekli bahsediyorsun bilen bilir ama böyle şeyler yapmazdın sen

Navas CL'de 134 dakika daha gol yemezse en uzun süre gol yememe rekorunu kıracak, geçtiğimiz Roma maçında Van der Sar'ı geçerek 2. oldu 720 dakika ile, 1. sırada ise Lehmann var Arsenal formasıyla 853 dakika gol yememiş.
  • Olm nabıyon lan avatar imza değişmiş neden gaza geldin bu kadar sen ?

Ben de Bravo'nun Navas'tan daha iyi olduğunu düşünüyorum . Navas bir çok kere zıçtığı maçta bu Bravo efsaneleri oynadı .Barcelonanın kalesinde Valdes olsaydı , barca şu anda ne liderdi ne de geçen sene şampiyondu .
  • Neuer varken bu adam kim ya

Kaleye gözüm kapalı koyacağım tek adam budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Olm nabıyon lan avatar imza değişmiş neden gaza geldin bu kadar sen ?

Ben de Bravo'nun Navas'tan daha iyi olduğunu düşünüyorum . Navas bir çok kere zıçtığı maçta bu Bravo efsaneleri oynadı .Barcelonanın kalesinde Valdes olsaydı , barca şu anda ne liderdi ne de geçen sene şampiyondu .

Buyur abi.

quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock

Bugün Navas aşkın bir başka kabarmış herhalde konuda sürekli bahsediyorsun bilen bilir ama böyle şeyler yapmazdın sen

Navas CL'de 134 dakika daha gol yemezse en uzun süre gol yememe rekorunu kıracak, geçtiğimiz Roma maçında Van der Sar'ı geçerek 2. oldu 720 dakika ile, 1. sırada ise Lehmann var Arsenal formasıyla 853 dakika gol yememiş.

Ya hiç sorma Casillas'tan sonra bu adam Şahin'den Ferrari'ye binmek gibi oldu her maç ağzım açık kalıyor dayanamadım artık.

• De Balon Navasın tırnağı etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Virgil van Dijk

De Balon Navasın tırnağı etmez

virgil van nedir ya? tüm kadroyu nick yapacan her halde sırayla.
  • quote:

Yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

virgil van nedir ya? tüm kadroyu nick yapacan her halde sırayla.

Pazarladıkça değiştiriyorum nickleri
  • Ter Stegen adam mıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Buyur abi.

quote:

Bugün Navas aşkın bir başka kabarmış herhalde konuda sürekli bahsediyorsun bilen bilir ama böyle şeyler yapmazdın sen

Ya hiç sorma Casillas'tan sonra bu adam Şahin'den Ferrari'ye binmek gibi oldu her maç ağzım açık kalıyor dayanamadım artık.

Aha geldi @Furiosa

• Number one Neuerdir usta gerisine karışmam Neuer bir kaleciden fazlası
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Bmw.

quote:

quote:

Buyur abi.

quote:

Aha geldi @Furiosa

Nicki degismissin ne is

• Ben yazın da yazmıştım. De Gea için Navas + para önermişti Real Madrid en azından öyle diyorlardı. Yazdığım şekilde gerçekleşseydi Madrid büyük kazık yerdi. De Gea iyi kaleci ama kalemde Navas varken gidip de De Gea'yı almam çünkü gereksiz bir harcama olur. Manu konusunda o dönemde ben bunu deyince benimle dalga geçen birisi vardı bulursam editlerim
  • hayret musleracılar basmamış hâlâ.

• Ospina-Navas-Ochoa 3lü'sü 2014 dünya kupasında çok fena şöhret olmuşlardı. Ospina Arsenal'e, Navas Real Madrid'e transfer yaptı.
    Sahi bir Ochoa vardı ona ne oldu???
    Malaga'da yedek :/ 2 senede 10 maçı var 6 sı kupa.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.