arkadaşlar kolay gelsin bende keysmart KS-A823C 5.1 6000W ses sistemi var. ben bu sisteme 300W lık 4 tane unversal araba hoparlörü takmak istiyorum. birçok kişiye sordum kimi yakar dedi kimi kolay gelsin dedi düşünün halimi :) birde 400W wooferı kaldırırmı?
araba hoparlörü dediğin 4ohm dur senin sistemin yani keysmart büyük ihtimalle 8 ohm dur bağlarsın ve ses alırsın ama sesi çok açamazsın bozulma olur o 6000watt da PMPO gücüdür yani tesisattan aldığı güçtür böyle birşey yaparsan sadece ses duyarsın ve sesi%50 den fazla acamazsın hem ses bozulur ve uzun süre dayanmaz yakarsın ohm değerleri birbirini tutmadığı için kolay gelsin
quote:
Orjinalden alıntı: withhonour
araba hoparlörü dediğin 4ohm dur senin sistemin yani keysmart büyük ihtimalle 8 ohm dur bağlarsın ve ses alırsın ama sesi çok açamazsın bozulma olur o 6000watt da PMPO gücüdür yani tesisattan aldığı güçtür böyle birşey yaparsan sadece ses duyarsın ve sesi%50 den fazla acamazsın hem ses bozulur ve uzun süre dayanmaz yakarsın ohm değerleri birbirini tutmadığı için kolay gelsin
teşekkür ederim ama şu anda 4 ohm 100Wve 150Wlık hoparlörler kullanıyorum. şu ana kadar sorun yaşamadım. son ses sorun yok
sorun yaşamadıysan bağla ve güle güle kullan
tekrardan teşekkür ederim. sizin içinde bi şarkı dinlerim artık