Şimdi Ara

Keywords Yazımı Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ilk önce herkeze iyi forumlar diliyorum , sizlere söyle bir sorum olacak online züccaciye sitem var ama seo olayının altından bir türlü kalkamadım bir yerde yanlıs yapıyorum istedigim sonucları alamadım iyi bir keywords title description nasıl yazılır gercekten yardım istiyorum cunku yanlıs bilgiler üzerine 800 ürün seo yapıyorm sonuc hüsran oluyor

ayrıca sormak istedigim bir kaç soru var diyelimki duvar aynası seo yapacagız keywords alanına duvar, ayna, dekoratif, aynalar, aynaları, tarzında bir yazım mı dogru yoksa duvar aynası, duvar aynaları, dekoratif aynalar tarzında yazmak dahamı dogru ?

duvar aynasının title kismini nasıl yazmalıyım

description kısmını nasıl yazmalıyım

ayrıca kelime sayıları en fazla kac olmalıdır

cevaplayan herkeze sımdıden cok ama cok tesekkurlerımı sunuyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perfect dead -- 7 Şubat 2012; 23:07:03 >

• cevap verebilecek kimse yokmu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: perfect dead

cevap verebilecek kimse yokmu :)

google adwords'e gir. keyword checker tool var. oraya duvar aynası yaz ve çıkan arama sonuçlarını gör. en çok arama yapılan ilk 5 kelime öbeğini keyword olarak girebilirsin. title olarak da en çok arananı seçebilirsin. ayrıca duvar, ayna gibi keyword girmek yerine duvar aynası, duvar aynaları olarak girmek daha mantıklı. ayrıca seo sadece meta tagları düzenlemekle bitmiyor biliyorsun. belki de bu seo için yapılan en temel şey bile olabilir. pr değeri olan sayfalardan duvar aynası diye link almakla seo'ya başlayabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.