Şimdi Ara

KEZMAN'IN SÖZLERİ SANSÜRLENMİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercüman Fatih Sönmez'in Fener'li Mateja Kezman'ın cümlelerini tam olarak çevirmediği öğrenildi.

Fenerbahçeli Mateja Kezman hakkında çıkanlar nedeniyle basından şikayetçi oldu, artık tüm ilişkilerini kopardığını açıkladı. Ancak oyuncunun dünkü açıklamasında, tercüman Fatih Sönmez'in cümleleri tam olarak çevirmediği öğrenildi.

Açıklamanın ardından basın mensuplarının soru yöneltmesine bile izin vermeden ayrılan Sırp oyuncunun söylediği bazı ağır sözcüklerin, tercüman tarafından sansürlendiği belirtildi.

1,5 yıldır Türkiye'de olduğunu ve insanların kendisine hiç saygı göstermediğini iddia eden Kezman, "Bu yılki son röportajım. Hem kendimi korumak adına, hem de ailemi korumak adına böyle bir karar aldım. Çok zalim olmaya başladı artık. Sayenizde özel hayatım kalmadı" diye konuştu. Sarı - lacivertli forvetin, basınla ilgili açıklamalar sırasında, "Gazeteciler sayesinde kafes içindeki hayvanlar gibiyim" dediği, ancak tercümanın bu sözü geçiştirdiği vurgulandı.

Kopma noktasında
    Yaşadığı olaylar ve basının tavrı konusunda Fenerbahçe'de daha önce bazı eski ve yeni oyuncuların da sıkıntı çektiğini ileri süren Kezman, "Benim yaşadığım olaylar daha önce Ortega, Van Hooijdonk, Anelka ve Appiah'ta da yaşanmış. Demek ki burada sorun oyuncuda değil, biraz da basınla ilgili" dedi. Diğer yıldız futbolcular gibi kendisinin de uzaklaşma noktasına geldiğini söyleyen ve yine tercüman tarafından makaslanan sözlerde forvet oyuncunun, "Bu aptalca haberler yüzünden bir büyük yıldız daha gitme noktasında" dediği ifade edildi.
    Kendisine destek olan Teknik Direktör Zico ve takım arkadaşlarına teşekkür eden Kezman, sözlerini şöyle sürdürdü:
    "Belki iyi bir oyuncu değilim, ama her zaman sahada elimden geleni vermeye çalıştım. Bundan sonra da aynı şekilde olacak. İnsanlar belki buna saygı duyar, duymaz. Belki ben istenilen golleri atamayabilirim ama sahada her zaman olduğu gibi elimden geleni göstermeye çalışacağım. Bana her zaman destek olan hocama, takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ben de onların yanındayım, sonuna kadar da mücadelemi vereceğim."
    Bu arada Appiah'ın da açıklama için basın mensuplarının yanına gelmesi beklenirken, Ganalı futbolcu, kendisi ve Kezman ile ilgili çıkan haberleri onaylamadığını ifade edip, açıklamaya gelmedi.
    Fenerbahçe Kurumsal İletişim Direktörü Mehmet Sümer, Appiah'ın, "Daha önce Anelka ve Ortega'ya yapılan, bana ve Kezman'a yapılmaya çalışılıyor" düşüncesiyle basının karşısına çıkmak istemediğini bildirdi.

kaynak:http://www.sporsitesi.net/news_detail.php?id=131037

• quote:

Orjinalden alıntı: cihangirli

"Bu aptalca haberler yüzünden bir büyük yıldız daha gitme noktasında" dediği ifade edildi.

Kejman büyük yıldız mı
  • aptalca haberler yüzünden bir büyük yıldız daha gitme noktasında

Ben olaya farklı bir açıdan bakmak istiyorum. Ülkemize gelen büyük yıldızlar hakkında. Neden hepsi bekleneni veremiyor? Allah aşkına Kezman nedir ya? Kaç maç oyanamış kaç gol atmış, bu ülke Feyyaz Metin Rıdvan Aykut Tanjuları da gördü merak etme. Sen her maça helikopterle sahanın ortasına ineceğinimi zannediyorsun, yoksa her adım attığın yere kırrmızı halımı serilecek? Şimdi bu kaprisler niye ben bunu anlamıyorum.

Ortega Anelka Kezman Ailton Kleberson, kariyerleri ve isimleri belliydi ne oldu, çok görkemli geldiler sorunlu olarak ayrıldılar. Kezmanda bunlardan biri işte. Bunla alakalı olarak gerçekten ülkemize gelmiş en büyük ve takımına en çok fayda sağlayan dünya yıldızı olarak tartışmasız Hagi dir diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

aptalca haberler yüzünden bir büyük yıldız daha gitme noktasında

Ben olaya farklı bir açıdan bakmak istiyorum. Ülkemize gelen büyük yıldızlar hakkında. Neden hepsi bekleneni veremiyor? Allah aşkına Kezman nedir ya? Kaç maç oyanamış kaç gol atmış, bu ülke Feyyaz Metin Rıdvan Aykut Tanjuları da gördü merak etme. Sen her maça helikopterle sahanın ortasına ineceğinimi zannediyorsun, yoksa her adım attığın yere kırrmızı halımı serilecek? Şimdi bu kaprisler niye ben bunu anlamıyorum.

Ortega Anelka Kezman Ailton Kleberson, kariyerleri ve isimleri belliydi ne oldu, çok görkemli geldiler sorunlu olarak ayrıldılar. Kezmanda bunlardan biri işte. Bunla alakalı olarak gerçekten ülkemize gelmiş en büyük ve takımına en çok fayda sağlayan dünya yıldızı olarak tartışmasız Hagi dir diyorum.

Türkiye Rıdvanları Feyyazları gördüde bu dediğin adamları Dünya gördü mü?Kezman haklı bence..Olaya kendi açınızdan bakında öyle düşünün birde..Her yaptığı eleştirilir mi bir insanın ya..Semihe şans verilmiyor deniliyor Semih şu baskının 1000de 1ini görse stada giremez..

Demek istedğim Kezman haklı..Ortega'yı,Anelkayı,Ailtonu boş sebeblerle kaybettik ama Kezmana bunu yapmayalım bari..

• ortega ailton anelka vs. hepsi büyük isimler. binlerce taraftar omuzlarda karşıladı. ama maalesef gidişleri bir paragraflık haber oldu. "Ailton ülkesine döndü" üsttede bi foto. havaalanında bavullarıyla. büyük transferler bazen uyum sağlayamıyor yada farklı problemler yaşıyor. sonuçta fayda sağlayamıyor. kezman da bunlardan biri. sıradan bir oyuncunun üstüne çıkamadı fenerbahçe de. psv de süperdi o ayrı.
  • İşt edemek istediğimi sende yazdın, Dünya Kezmanı gördü de Fb takımı Kezmandan ne gördü? Zaten kariyeri belli. İş fbye geldikten sonrası.

quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

quote:

Türkiye Rıdvanları Feyyazları gördüde bu dediğin adamları Dünya gördü mü?Kezman haklı bence..Olaya kendi açınızdan bakında öyle düşünün birde..Her yaptığı eleştirilir mi bir insanın ya..Semihe şans verilmiyor deniliyor Semih şu baskının 1000de 1ini görse stada giremez..

Demek istedğim Kezman haklı..Ortega'yı,Anelkayı,Ailtonu boş sebeblerle kaybettik ama Kezmana bunu yapmayalım bari..

• quote:

İşt edemek istediğimi sende yazdın, Dünya Kezmanı gördü de Fb takımı Kezmandan ne gördü? Zaten kariyeri belli. İş fbye geldikten sonrası.

quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

quote:

valla ben her ikinize de hak verdim....electra'nın da doğruluk payı va diğer arkadaşın da...basın tarafından sürekli yalan haberler üretiliyo, appiah ve kezman üzerinden rayting yapılmaya çalışılıyo...tabi bi yanda da hooijdonk örneği var...o neden ortega,anelka gibi olmadı?...çünkü karakteri ve disiplini 10 numara bir insandı...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizim sorunumuz Takımlarımıza Bir adam almayla iş bitiyor sanıyoruz. İlk önce 7-8 yıl bir teknik adamla çalışalım, ardından bu 7 yıl içinde oyuncular ve sistem yerleşsin... O zaman aldığın iyi oyuncunu faydasını görürsün. 2 yılda bir hatta, yarım sezonda bir Teknik adam değiştirirsen Gelen adam ne yapsın.....
  • kezman da hiç eleştiri kabul etmiyor 3.5 milyon euro gibi kotkunç bir para pek bişey oynama sonra da beni eleştirmeyin oh ne ala,hakan şükür'ün yarısı kadar eleştirilseydi ikinci gün kaçardı bu ülkeden eleştirme görmemiş bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zabotullah

Kejman büyük yıldız mı

ahuhuahuhauhauhauhauhauhauhauhauhauhuahauhauhuauhahuauhauhauahuauhauhauhuauhauhauhuauauauhhahauauhuaauhauhuah

hayır küçük yıldız ok ?

Compilatie Mateja Kezman !^^

herkesin izlemesi gereken Mateja Kezman klibi

müzik süper,goller süper,adam süper,şampiyon da yaptı daha ne diyim, daha da iyi olacak

Adamaa bi de Çetnik diye laf attılar ya Türkiye'de

• quote:

Orjinalden alıntı: akglsercan

quote:

Kejman büyük yıldız mı

ahuhuahuhauhauhauhauhauhauhauhauhauhuahauhauhuauhahuauhauhauahuauhauhauhuauhauhauhuauauauhhahauauhuaauhauhuah

hayır küçük yıldız ok ?

müzik süper,goller süper,adam süper,şampiyon da yaptı daha ne diyim, daha da iyi olacak

Geçmişte yıldızdı. Şimdi bir senede 7-8 tane gol atan vasat bir oyuncu . semih oynasa eminimki daha çok gol atardı

• quote:

quote:

quote:

Kejman büyük yıldız mı

hayır küçük yıldız ok ?

Geçmişte yıldızdı. Şimdi bir senede 7-8 tane gol atan vasat bir oyuncu . semih oynasa eminimki daha çok gol atardı

12 goL attı geçen sene ligde

Şampiyonluğu getiren golü attı.

Süper kupayı golü getiren golü attı

Onun golü olan maçlarda takıma hep puan kazandırdı.

Unutma golcüler vardır maç 2-0 dan sonra kopmuşkan 2şer 3 er gol atar

bir de GOLCÜLER vardır.Şampiyonluk,kupa,galibiyet getirirler.

Kezman rullaz.

Bu arada videodaki her 2 şarkıda çok güzel.1.şarkıyı bilirsiniz Greenday-Time of your life

2.şarkı da you held the world in your arms-idlewild'in ii akşamlar !

• neyse forza kejman
    aman gitmesin kalsın fenerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

neyse forza kejman

yenilmeye bu kadar meraklı olmanız ilgi çekici.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emredici

quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

neyse forza kejman

yenilmeye bu kadar meraklı olmanız ilgi çekici.

yok kezman giderse adriano - shevsenko ikilisini alacaksınız ya, ondan korkuyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kejman büyük yıldız mı

hayır küçük yıldız ok ?

12 goL attı geçen sene ligde

Şampiyonluğu getiren golü attı.

Süper kupayı golü getiren golü attı

Onun golü olan maçlarda takıma hep puan kazandırdı.

Unutma golcüler vardır maç 2-0 dan sonra kopmuşkan 2şer 3 er gol atar

bir de GOLCÜLER vardır.Şampiyonluk,kupa,galibiyet getirirler.

Kezman rullaz.

Bu arada videodaki her 2 şarkıda çok güzel.1.şarkıyı bilirsiniz Greenday-Time of your life

2.şarkı da you held the world in your arms-idlewild'in ii akşamlar !

Bu klibide sevdim, yazdıklarını doğrular gibi nedersin

• Beyler Geçen sene BOBO kaç gol attı?
  • Tüm RESMİ MAÇLAR dahil 19
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.