Şuan elimde olanlar yani toplayabildiğim kadarıyla bu kadar. Paketin İçerisinde :
9 Adet Tema -thM Neon03 kf700 -KF700_Hacked_Black_theme -Chalkwork -thème ifan v.1 for -theme carbonne black -theme slide -Vista StyKiller Team -kfben_ -Theme Carbon KF700 orange
4 Adet Oyun -3DBattleChess(Denenmemiştir Java Oyun) -Mortal Kombat(Denenmemiştir Java Oyun) -Moto GP 2008(Denenmiştir Java Oyun) -PES_2009(Denenmiştir Java Oyun)
VE EFS Programı ile Orjinal swf dosyası mevcuttur tema kısmında bi sorun olursa swf dosyasından kopyalayabilirsiniz birebir aynıdır.
Temalarıwww.forummobiles.com adlı siteden indiriyorum FRANSIZ bi sitedir forumda mevcut olan ailen gibi temaları pakete eklemedim ama pakattekiler kesinlikle çok hoş temalar:)
Herkeze iyi paylaşımlar diliyorum ben araştırma halindeyim daha çok şey indirdikce sizinle paylaşacagım şuan müzik teması indirmeye çalışyorum becerebilirsem sizinlede paylaşırım:) SAYGILAR...
Bu sitede yaklaşık 15 adet tema var. 10 tane kadarı İphone teması bazılarının içerisinde videoları mevcut ayrıca ingilizce olarak anlatımıda var bir çogunu denedim bazılarına vaktim olmadı.Sitede Backup dosyalarıda mevcut arkadaşlar bi sorun olursa pm ile iletişime geçebilirsiniz yardımcı olurum.İyi paylaşımlar
SANAL KLAVYE ile SMS Uygulaması ? Bizlere Asıl gerekli olan bu Bu konuyu gündeme getirsek diyorum
Duvar Kağıtları ve Flaşlar eklendi. İndiren arkadaşlar özellikler back5.swf adlı flaş süper bence ekrana balık çıkıyor ve ekranın boş kısmına dokundagunuzda balık o yere gidiyor.
1. EFS programını aç 2. EFS explorer sekmesine tıkla ve bağlan 3. LGAPP/Media/FlashContents dizinini aç 4. Sol alttan daha önce C diskine kopyaladığımız ımg klasörünü seçin. Sağ altta dosyalar görünecek. 5.Görünen bu dosyaların hepsini seçip Write sekmesiyle telefona yazılacaktır. 6. Disconnect sekmesine tıklatın ve ardından evete tıklatın. Telefon açılıp kapanacaktır. 7. Telefon açıldıktan sonra Ekran/Ekran teması/Ana sayfa/Mevcut görüntüyü kullan/Flash içerikleri/ sekmesindeki ımg klasörüne girip istediginiz swf uzantılı dosyayı seçip onaylayın, değiştirildi yazını göreceksiniz. Normal resimleri seçenekleri açarak duvar kağıdı olarak kullandan ayarlayabilirsiniz bildiginiz gibi:) link:
Action The Elite Warrior 4 Worms 2008 A Space Oddity. Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skul THE CLUB 3D Solid Weapon Call Of Duty 4: Modern Warfare
Arcade The Simpsons : Minutes to Meltdown Eon The Dragon 3 Bikini Pool Battle Bomberman Reloaded Edgar - Cave of Secrets Woody Woodpecker: In Waterfools
Driving Burnout Mobile American Racing RaceDriverGRID XForce Subaru Rally Challenge Rally Dakar 2008
Cartes Vegas Roulette California Sexy Poker
Logique Boxed Mania 20Q Mind Reader SuperBreakout Jenga
Combat Flying Stickfighter Street Fighter II The World Warrior Pokemon War
Simulation BassmasterELiteSeries3D NipTuck 18 May Knights Of The Sky
Sport Playman :Summer Games 3 PES 2008 Pool Star Atlantic City Playman: 3D Winter Games FifaManager2008 Mini Golf 99 Holes Trick Hustler Super Slam Ping Pong
Strategie Mephisto Chess Prehistoric Tribes Tower Wars: Time Guardian Star Defence Command & Conquer 3: Tiberium Wars
Shooter Krystaloids Alien Shooter 3D
RPG Outland 3D The Dark Dimension: The Secret Chronicles of Avael The Chimera Stones