Şimdi Ara

KF600 kamera _ACİL YARDIM_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG KF600 cep telefonu aldım. Çektiğim fotoğrafları bilgisayara attığımda ilginç bi görüntüyle karşılaştım. Resimleri düzgün göstermiyor. Telefonda arıza olduğunu düşünerek aldığım internet sitesinden değişim talep ettim (hepsiburada.com). Gelen yeni üründe de aynı sıkıntıyı yaşadım. Kullanan arkadaşlar beni bu konuda bilgilendirirse sevinirim. Fotoğrafları bilgisayara attığımda karşılaştığım görüntünün resimlerini yüklüyorum:

KF600 kamera _ACİL YARDIM_

• kardeş o sorun bendede çıkmıştı telefonun bozuk olduğunu düşünmüştüm ama asıl sorun Windowsun fotoğraf gösterici programlarında acdsee falan kullan hiçbir sorun yok telefonda
  • Kardeş o telefondan bende kullanıyorum fakat bende öyle bır sorun yok hatta cok memnunum cektıgı resımlerden cam gıbı resım cekıyor telefon bılgısayardada cok net cıkıyor resımler sen bence onu bı servıse göster telefona guncelleme yazılımı atsınlar benımde ekran ısıgında bır sorun varda goturdum kvk ya ıkı dakkada son guncellemeyı attılar hemen duzeldi
  • aynı durum bende de var arkdaşların da söylediği gibi windowstan kaynaklı.sorun yaşamayan arkadaşın telefonu da blki yazılımda versiyon farkı vardır...ayrıca fotoğraf çkerken zoom'u bulamadım yada yok bir bilgisi olan varmı??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.