Şimdi Ara

KFC'de çalışıyorum beyler soruları alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
5.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Merhabax

Tavukların tüyleri tam olarak yolunmuş olarak mı kızartıyorsunuz yoksa az bir şey tüy olsa bile kızartalım farketmezler mi diyorsunuz ?

fark etmez diyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thyph0n.

quote:

Tavukların tüyleri tam olarak yolunmuş olarak mı kızartıyorsunuz yoksa az bir şey tüy olsa bile kızartalım farketmezler mi diyorsunuz ?

fark etmez diyoruz

Peki o tüylerin içinde dışkı felan da bulasıyor yani bize dışkı yeseler bir şey olmaz diyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

fark etmez diyoruz

Peki o tüylerin içinde dışkı felan da bulasıyor yani bize dışkı yeseler bir şey olmaz diyorsunuz ?

bizde yiyoruz sıkıntı yok
  • 10-15 tlye 2 arkadaş hangi menü yesek doyarız?
  • Civcivleri nugget mı yapıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wizard Gezici

Helal belgesi var değil mi?

Helal olsun beyler çok iyi tavuklar yazılı belgeyi duvara asmışlar.

• maaşın ne kadar
  • O bıyıklıya söyle, artık küçük şehirlerede şube açsın. Adamı sinir etmesin ya.
  • İşe nasıl girdin? Çalışması zor mu? Maaş ne kadar? Bu üçünü cevaplarsan sevinirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavuklarinizin terbiyesiz olduğunu duydum , biraz terbiye verin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam dürüst
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo Kalınski

İşe nasıl girdin? Çalışması zor mu? Maaş ne kadar? Bu üçünü cevaplarsan sevinirim?

Oraya gidip iş başvurusu yapacaktım diyosun onlar sana form veriyor falan filan sonra uygunsan cagırıyorlar ben tabi 2 3 ay önceden gidip konusuyorum maaşa gelince 1.200TL alıyorum çalışmaya gelicek olursak çok tempolu haftasonları full çektiği oluyor kasada para verirken bile karıştırıp açık çıkartabiliyorsun öyle söyliyim çok tipler var ay şundan yicem dio yazıyorsun tık dio yok yok ondan dio durmadan kafanı karıştıran angutlarda geliyor sinirleniyorsun tabi.
  • KFC bu zamana kadar en iyi hizmeti veriyor LEZZET konusunda, İlk KFC ile 2007'de QATAR-Doha tanıştım.
    şuan Osmaniyede ikamet ediyorum ve KFC bu güzel LEZZETİNDEN mahrum kalıyorum ve benim gibi bir çok insan.
    Sırf bunu yemek için ayda bir denk gelirse ADANA 'ya gidiyorum
    bunu bir çok kez mail attım KFC 'ye İmza toplanması gerekiyormuş.! ne gerek var açın burayada bir şube insanlar bu hizmetten faydalansın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Sormak istedğiniz birşey varsa buyrun..

Günlük topladığı para ne kadar?

aylık 15.000TL ciro yapiyor bizim mekan

Aylık 15 bin ciro demek, yakında şubenin kapanacağı demek oluyor. İşsiz kalacağının farkında mısın?
  • Gizli baharat karışımınız ne ?

• albayın hikayesini biliyor musun _? biliyorsan ne zaman öğrendin (işe girince mi ? )
  • izin gününde burda ne geziyosun. çıkıp gezssene arkadaş bizle mi kaynatıyon. sen kend, keyfine bak. hayır kaynatacaksan hep beraber kaynatalım
  • 3 dkda tavuk pişiyor anormal şeyler bunlar

• - Günde kaç kere yemeğe çıkıyorsunuz ve süresi ne kadar?

* Ben BK'da çalıştım 7 ay. Sözde iki öğüne çıkmamız gerekiyordu ama biz sadece bir öğüne çıkıyorduk , o da 15 dk. Yediğimiz kursağımızda kalıyordu.

- Yoğunluğu nasıl?

* Benim çalıştığım Restaurant'ın karşısında tiyatro vardı millet oradan çıkıp hücum ediyordu. Bazen beleş etkinlik olurdu o bizim ölüm fermanımızdı. Geçen sene 23 Nisan'da ağlayacak duruma gelmiştim.

- Arkadaşlık ortamı nasıl?
  • Yere düşen so goodları nabıyonuz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.