Bildirim
KGK SORUNU
Yui XV12 PRO 1300w Buharlı Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi - Buharlı Temizleyici : Amazon.com.tr: Ev ve Yaşam
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DLHT7M7Q
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
neresinden acılıyo ayrıca kgk eğer elktrikler gittiğinde kapanıyo ise akulerinde sıkıntı var yada kart üzerinde arızası var demektir -
Yok yav elektrikler gittiğinde kapanmıyor üstünde açma kapama düğmesi var oradan kapatıyorum ben her zaman eğer şebeke elektriği gidip gelmezse oraya bastınmı açılıyor yok şebeke elektriği oynarsa voltajı o zaman düğmeden açılmıyor fişini çekip takıyorum öyle geliyor. -
kgk üzerindeki kart arızasından dolayı bu hataları verebilir yani senin anlaycağın kgk voltaj dengeleme işlemi yapamamakta ve sistemi acamamakta
eğer garanti kapmsamında ise garantiye göndermeni öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayt75 -- 29 Nisan 2006; 17:53:11 > -
Sağol, öyle yapayım ben en iyisi daha alalı çok olmadı.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- press esc in 1 seconds to skip startup.nsh any other key to continue
- ntfs mi fat32 mi
- bios ekranı gelmiyor
- kaynak dosya veya diskten okunamıyor
- bilgisayar ekran gelmiyor fan çalışıyor
- oem açılımı
- bilgisayardan ses gelmiyor
- bağlantı sıfırlandı hatası
- root nasıl kaldırılır
- 0xc00007b hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X