Şimdi Ara

Kha zix'de hangi skili evolve ediyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
9.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karşındaki herolara göre gitmelisin feedlenmiş fighter hero varsa karşında nadiren R yapabilirsin ama genelde W E Q yada E W Q evolve edilir
  • wer
  • Her lanede ve junglede işine yarar e skilli kaçmakta, yakalamakta nasıl istersen.
  • W - E - Q
  • W - E garanti de son evolve değişebiliyor. Karşıda fazla HP kasan yoksa ulti evolve ediyorum. Karşıda 4k hp ile gezen adam varsa ulti evolvelemen için adamların high burst damage'i olmalı.
  • W-E-Q karşımda zorlanacağım rakipler varsa Q yerine R
  • w e ilk ikisi, oyunun gidişatına göre r ya da q. Eziyorsanız q yap, iyice ez, zorlanıyorsanız r yap, kovalama kaçış için 1 şansın daha olsun.
  • w-e-?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iBest -- 31 Mart 2013; 23:18:28 >
  • W-E-R Q S2'de gerçekten güçlü geliyordu ama artık mantıksız W ile karşında Xerath Ziggs Nidalee Jayce Lux olsun yine onlardan daha iyi poke yaparsın bildiğin one man army R ise gerçekten güzel yerlerden kurtarabiliyor az hplide olsan high sustain sahibi snowball şampiyonusun biri sürüden ayrıldığı anda 10 hp bile kalsam geri atlar o adamı alırım.Eğer arkadaş listemde ilk W geliştirmeyen adam varsa şimdiden söylesin siliyim.
  • w-e-q en iyisi by ama r de tf deki random gelen hasarı baya azaltıyo
  • Q geliştirmek çok da önemli değil o skill'in damage'i her halükarda zaten çok uçuk. Ulti evolve'da stealth halde iken %40 damage reduction veriyor

W - E - R diye gider evolve, değişmez
  • w e r q nun evolvesi gereksiz 3 defa pasif kullanmayı q evolvesin e tercih ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valryon

Ben w skili dışındakıleri geliştiriyorum şahsen, w geliştirince iyi can veriyor ama onun yerine bloodthirster alıyorum. Düşmanı yakalamaya gelince e skilinin uzun meziliyle yetişip kili alıp aynı şekilde geri dönüyorum(e skili evolve edilirse kill veya assisten sonra cooldown sıfırlanıyor).

her girdiğin oyuna göre değişir

Q: (özelikle solo toptaysan) ve çok fazla 1 vs 1 yapıyorsan

W: jungle da hızlı dönmeni sağlar ve düşman çok pasif oynuyorsa,çok kaçıyorsa o slow fazlasıyla işine yarar

E: takım halinde çok fazla kill alıyorsanız ya da sen her gang attığında/fight girdiğinde double triple alıyorsan E si çok iş görür

R: fightlarda 2 görünmezlik + 2 pasif yetmiyorsa,hep keşke bi tane daha olsaydı filan tarzında diyorsan R

ÖZET: her oyun bu oynadığın lane,düşman ve takımına göre farklılık gösterir.ama genel bir istatistiğe vurursak bence R fazla güşlendirilmiyor.1 kere fazla görünmez + 1 pasif yerine bi Q,W ya da E yapmak daha yararlı diye düşünüyorum

• w-e-r gidin ultiden %40 damage azaltma geliyor ki az bir miktar değil ayrıca pasifi 3. kez kullanıyorsunuz. 3. evolve zaten late game de yapılıyor düzgün bir takım karşısında tek gezeni bulup q atacaksınız da ohoo
  • weq

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • w,e,q evol yapıyorum.q evolve etmemin sebebi 1vs1 gibi durumlarda çok işime yaraması.
  • Q ilk evo etmenin hiç bir mantığı yok.

W, E, Q sırasıyla yap, çok focus alırsan Q yerine R de evole edilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: LoL_Game

quote:

Orijinalden alıntı: Valryon

Ben w skili dışındakıleri geliştiriyorum şahsen, w geliştirince iyi can veriyor ama onun yerine bloodthirster alıyorum. Düşmanı yakalamaya gelince e skilinin uzun meziliyle yetişip kili alıp aynı şekilde geri dönüyorum(e skili evolve edilirse kill veya assisten sonra cooldown sıfırlanıyor).

her girdiğin oyuna göre değişir

Q: (özelikle solo toptaysan) ve çok fazla 1 vs 1 yapıyorsan

W: jungle da hızlı dönmeni sağlar ve düşman çok pasif oynuyorsa,çok kaçıyorsa o slow fazlasıyla işine yarar

E: takım halinde çok fazla kill alıyorsanız ya da sen her gang attığında/fight girdiğinde double triple alıyorsan E si çok iş görür

R: fightlarda 2 görünmezlik + 2 pasif yetmiyorsa,hep keşke bi tane daha olsaydı filan tarzında diyorsan R

ÖZET: her oyun bu oynadığın lane,düşman ve takımına göre farklılık gösterir.ama genel bir istatistiğe vurursak bence R fazla güşlendirilmiyor.1 kere fazla görünmez + 1 pasif yerine bi Q,W ya da E yapmak daha yararlı diye düşünüyorum

Değişen şeyler skill upgrade sırası ve builddir. Gidip akalide e fullemezsin en başta ne olursa olsun ama buildi değiştirirsin. Q evolve ile fazla bişi yapmıyor zaten nerf buraya geldi.En son yapılan 100 turnuva maçından 70'inde kha picklendiyse hepsinde W-E-R şeklinde gitti bu evolveler karşında full hp kasmış volibear olsa bile Q evolve sana bişi kazandırmaz.W upgrade sana Q ile aynı damageyi veriyor üstüne inanılmaz bir poke sağlıyor öyle kaçmak için kullanan birisi yok E ise reset sen nasıl katarinada full point ulti için uğraşıyorsan kha ilede reset için uğraşırsın.R ise random damageleri ve akali zed jayce gibi karakterler üstüne atladığında hayatını kurtarır.

• W-E Duruma göre R-Q

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.