Şimdi Ara

Kha zix'de hangi skili evolve ediyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
9.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • W-E kesin olarak verilir durum çok vahimse ve agro sende ise Q yerine R verilir .
  • W-E-Q
  • W E R

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W-e-q

• quote:

Orijinalden alıntı: Valryon

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

quote:

W nun ne işe yaradığını biliyor musun?

Geliştirilince 3 tane diken atıp slow vurup can dolduruyor ?

Evolve yapmasanda can dolduruyor zaten. W kesinlikle evolve edilmesi gereken (hatta 1. Olarak) skill ona long-range poke yeteneği sağlıyor, pasifin tamamını vurup alan slow atıyor. Tüm wave'i tek skillde temizlemeni sağlıyor.

Ben skill işe yaramıyor demiyorum sadece diğerleri daha çok işe yarıyor diyorum, haklısın farmı baya kolaylaştırıyor ama bence w yerine e yi geliştirmek daha çok işe yarıyornteam fightlarda

Eyi zaten geliştirecen ama ya q yerine ya r yerine geliştiren.

Bence W ve E kesinlikle geliştirilicek olanklar. Son kalan q ya da r yapılabilir fark etmez.

• quote:

quote:

quote:

quote:

W nun ne işe yaradığını biliyor musun?

Geliştirilince 3 tane diken atıp slow vurup can dolduruyor ?

Evolve yapmasanda can dolduruyor zaten. W kesinlikle evolve edilmesi gereken (hatta 1. Olarak) skill ona long-range poke yeteneği sağlıyor, pasifin tamamını vurup alan slow atıyor. Tüm wave'i tek skillde temizlemeni sağlıyor.

Ben skill işe yaramıyor demiyorum sadece diğerleri daha çok işe yarıyor diyorum, haklısın farmı baya kolaylaştırıyor ama bence w yerine e yi geliştirmek daha çok işe yarıyornteam fightlarda

wat?

• weq

• quote:

Ben w skili dışındakıleri geliştiriyorum şahsen, w geliştirince iyi can veriyor ama onun yerine bloodthirster alıyorum. Düşmanı yakalamaya gelince e skilinin uzun meziliyle yetişip kili alıp aynı şekilde geri dönüyorum(e skili evolve edilirse kill veya assisten sonra cooldown sıfırlanıyor).

Çok mantıklı
  • Bak şimdi canım kardeşim , W skilin çok iyi poke yapmanı sağlıyor. Nedir bu poke ? Sen uzak mesafeden riske girmeden rakiplerinin canını azaltıyorsun ki bu harika birşey. Üstelik blue buff varken w ile inanılmaz hp çekiyorsun.

E evolve etmek zaten core . Hem heryerden atlayıp uçmak için hemde CD resetlenmesi için. Şöyle ki Bir TF sırasında çok rahat 3-4 defa resetleniyor o ordan oraya uçuyorum .

Q-R olayına gelirsek Ben hep r evolve ederim. Q evolve bana göre gereksiz. Ama dünkü oyunumda karşı tarafta 4 tank vardı bu yüzden mecburi q evolve etmiştim . Yada duruma göre sana focus yapmıyorlarsa Q evolve et yine. Ama focus sana ise R evolve etmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

Bak şimdi canım kardeşim , W skilin çok iyi poke yapmanı sağlıyor. Nedir bu poke ? Sen uzak mesafeden riske girmeden rakiplerinin canını azaltıyorsun ki bu harika birşey. Üstelik blue buff varken w ile inanılmaz hp çekiyorsun.

E evolve etmek zaten core . Hem heryerden atlayıp uçmak için hemde CD resetlenmesi için. Şöyle ki Bir TF sırasında çok rahat 3-4 defa resetleniyor o ordan oraya uçuyorum .

Q-R olayına gelirsek Ben hep r evolve ederim. Q evolve bana göre gereksiz. Ama dünkü oyunumda karşı tarafta 4 tank vardı bu yüzden mecburi q evolve etmiştim . Yada duruma göre sana focus yapmıyorlarsa Q evolve et yine. Ama focus sana ise R evolve etmelisin.

Sonunda bekledigim mesaj. Katiliyorum kesinlikle. 2000 max canli ADC olsun karsida, 1000 cani olsun o anlik. Q'un 120 damage fazla vursa nolur vurmasa nolur. Ha karsida 2-3 tank varsa durum degisir

• W-E Oyunun gidişatına göre Q veya R
  • weq

• kiyu dabılyu e
  • w-e-q
  • W-E-R
  • quote:

Ben w skili dışındakıleri geliştiriyorum şahsen, w geliştirince iyi can veriyor ama onun yerine bloodthirster alıyorum. Düşmanı yakalamaya gelince e skilinin uzun meziliyle yetişip kili alıp aynı şekilde geri dönüyorum(e skili evolve edilirse kill veya assisten sonra cooldown sıfırlanıyor).
    'onun yerine bloodthrister alıyorum'dan sonrasını okumadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philae -- 1 Nisan 2013; 18:34:50 >
  • Beyler yorumlarınızı okuduktan sonra karar verdim yanlış yapıyormuşum w-e-r gidicem bundan teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • w-e-q bazen çok focus yiyorsan q yerine r
  • w-q-e

Edit: Ben normal skill verme olarak q yu fullüyorum çok vuruyor çünkü eğer diğerlerine vermem gerekirse w ya veriyorum onun dışında hepsini q ya veriyorum ama evolve skillerin kullanışını değiştirdiği için q sona bırakılabilir önce w sonra e yada q.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi von Hohenheim -- 1 Nisan 2013; 19:25:49 >
  • aboo şu yorumları okuyunca buranın zeka seviyesi düşmüş git gide coluk cocuk dolmaya başladı her neyse ilk W sonra E sonra R q yu hiç bir zaman evolve yapma-niye diceksin W zaten yorum yapmama gerek yok E kill aldıgında cd 0 lanıyor ve atla atlaya bildigin kadar R ise 3 kere %40 yada %30 damage azaltıyorsun bu tf da nasıl iş yapıyor biliyormusun anlatamam ama Q gereksiz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.