Şimdi Ara

Khanin şimdiki hali daha op (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam kha nın üzerindeki dikenleri diyor
  • anladın mı ne demek istediğimi önceden bende de böyleydi şimdi evolveden önce tek diken görünüyor kullanıldığında?

Adam bana kalkmış kha evolveden sonra 3 oluyormuş onu anlatıyor!!! yok valla ben yeni başladım oyuna bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13rtn!

anladın mı ne demek istediğimi önceden bende de böyleydi şimdi evolveden önce tek diken görünüyor kullanıldığında?

Adam bana kalkmış kha evolveden sonra 3 oluyormuş onu anlatıyor!!! yok valla ben yeni başladım oyuna bilmiyorum

Sorun senin lol dosyalarında olabilir bende olmuyor öyle bir şey
  • eskisi daha optu locked

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden muramana W evolve
  • demek istediğim şey net olarak bu ilk resim evolveden önce diğeri sonra
     Khanin şimdiki hali daha op
     Khanin şimdiki hali daha op

• Daha dengeli suan
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLpinga

Eskisi kadar iyi değil bence o insec in allstarda yaptığı builde R evolve etmek süper oluyordu ancak şuanda oynanır ve hala en iyi assasin jungler lardan birisi

Ben artık r evolve etmiyorum. Aldığı hasar azalma buffı nerf yedi sanırım. W vermek daha mantıklı tf girmeden dürtebiliyorum en azından.

• 13rtn! kullanıcısına yanıt
    Grafik ayarları düşükse öyle oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

quote:

Eskisi kadar iyi değil bence o insec in allstarda yaptığı builde R evolve etmek süper oluyordu ancak şuanda oynanır ve hala en iyi assasin jungler lardan birisi

Ben artık r evolve etmiyorum. Aldığı hasar azalma buffı nerf yedi sanırım. W vermek daha mantıklı tf girmeden dürtebiliyorum en azından.

Eskiden dedim zaten ben şuan ben Q evolve ediyorum W yi de denerim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CoolTigerJoo

quote:

Eskiden dedim zaten ben şuan ben Q evolve ediyorum W yi de denerim

Jungle oynuyorsan e-q-w top lanede oynuyorsan q-w-e ya da q-e-w sırasıyla dener misin? R bence gereksiz kalıyor eskisine göre

• kha zaten hiç nerf yemiyor ki sadece dengeleniyor q ve w skili arasında gidip geliyorlar çünkü her zaman da op olacak bir hero
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.