Bu araç ile ilgili bir forumda konusulanları ınceledım fakat cok acık degıldı bu konuda ki üstadkarın görüşlerini merak ediyorum. *********
KİA Capital Türkiye'de 93 ve 94 model olarak satılmış , Mazda 626 ile ortak platform üretim bir modeldir. 1987-1989 model 626 ile aynı kasaya sahiptir 1993 model olanlar 1800 cc 82 hp, 1994 olanlar 1500 cc 80 hp 'dir.
+ ları :
-Mazda motor ve mazda altyapısı ile sorunsuz ve problemsizdir. -üretim yılına göre ve satıldığı yıllarda (Broadway'den ucuza bir fiyatı olduğunu düşünürseniz) oldukça iyi bir donanımı vardı : elektrikli 4 cam, elektrikli anten ve aynalar, hidrolik debriyaj ve direksiyon, koltuk bel destek ayarı, merkezi kilit v.b - oldukça iyi bir yol tutuş ve performans - yumuşak ve konfora yönelik süspwnsiyonlar sayesinde keyifli bir sürüş ve konfor - çok sağlam kaporta ve özellikle darbe emizi amerikan tamponlar.
- leri :
- Halk arasında çok fazla bilinmemesi ve KIA 'ya olan önyargı.
onunla olan 4 senelik maceramızda hiç bir problem yaşamadık. Hatta , onu gördüğüm ve bindikten sonra almama sebep olan abimizin, Mercedes'ten sonra ikinci arabasıydı onun ağzından da şu yorum çıkmıştı. " Mercedes'le tek farkı şu öndeki yıldız. onun dışında konforda Mercedes'i aratmıyor. aksine daha konforlu, 0 km si satılsa şimdi hemen alırım"
hay ağzınasağlık ustam bizim milletimiz kulakdan duymalarla hareket ediyor mazda 626 ile eş değer parçaları uyan kıa capıtal geçekden araba gibi araba bendede 93 mode 1,8 motorlu harika bir araçtır eğer gerçekden alıcısı varsada satada bilirim biraz para sıkışıklığım var ve aracımı düzgün kullanan kişi eskitemez 05454097172
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme