Şimdi Ara

^^^^KİA CEED CLUB^^^^ (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.758
Cevap
58
Favori
846.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş bir hafta sonra ilk izlenimlerini yazmayı unutma.. alabileceğimden değilde kianın hayalimdeki arabası bu.. iç çekeriz bakar bakarda

epey duygusal yaklaştım galiba
  • Abi çok duygusal yaklaştın Sanada beyaz 18 ınc jantlı Pro-Cee'd yakışır
  • taman kardeş 1 hafta kullandıktan sonra ilk izlenimlerimi yazıcam fotolarla birlikte :)(:

inşallah size de nasip olur böyle bir araba
  • mert inşallah kardeş.. bekliyoruz..

gen61 çok şükür bana göre iyi bi arabam var.. kia rio 2004.. fakat ilk çıktığında ceed hastasıydım.. yeni ceed çıktı ona bi başka hasta oldum.. hele bi kaç sene geçsin o zaman alabiliriz demektir.. 3-4 sene siz kullanın ben sizden alırım..
  • @blue night
    Allah gönlüne göre versin abi.İşlerin rast gider piyango filan çıkar bırak 2. eli 0 km alırsın inşallah
  • gen61 piyango bileti kaç seneri almıyorum.. haram olduğu için almam (alana saygım vardır).. zengin bi dedimizde yokki miras kalsın.. memur maaşıyla biraz daha para biriktirirsem 2 sene sonra kısmetse alırım.. hem o zamana arabaların fiyatı şimdikine göre düşecek hemde benim param birikecek..
  • aracın ses sistemini nasıl buluyosunuz? konuya biraz canlılık gelsin
  • Harbi ya ne bu herkes suskun.Ses sistemi dıyosun yüksek bass'tan arka kare plakam yere düştü site içerisinde plaka aradık ama bulduk
  • Arabada tesisat varmıydı yoksa kendi orjinal sesinden mi düştü ?
  • Tesisat yok orjinal.Plakanın arkasında sünger filan olmadığı için yer yapmış oraya yüksek kalite'de bass lı müzikte düşmüş
  • Arkadaşlar bu 1.6 crdi 115 hp'lerde CPF var mı? Kullanma kılavuzunda yazıyor da o yuzden soruyorum. Bazılarında oluyomuş bazılarında yokmuş. CPF dizel partikül filtresi gibi bişey.
  • Benim bildiğim kadarıyla var Mert abi.Yakın zamanda servise gidicem sorarım
  • Varsa kullanılması gereken motor yağı da ona göre değişiyor, o yüzden önemli.
  • Hazır yağ demişken Mert abi servise giderken Castrol EDGE Turbo Diesel 5-40w yağ alıp gitsek sorun çıkarmı garantide filan.
  • Tam da bugun KIA Avrupa'ya danıştım bu konuyu. Kullanım klavuzundaki önerilere uyuyorsa o yağı kullanabilirsin ama genelde zorluk çıkarıyorlar.

Biraz direnip kullanım kitapçığını gösterirsen (8. kısım'da Önerilen Yağlar bölümü) heralde kabul ederler.

Ben de Ankara'daki servislerle uğraşıyorum biyandan, burdakiler de illa 10W-40 yağ koyalım diyorlar ama sonuna kadar inat edicem, bakalım.
  • Adamlar olmaz derse zaten babam zorlamaya bile müsade etmez adamlar bişe biliyo ki söylüyor der.Oğuşlar'daki elemanlarla arası iyi çok güveniyor onlara
  • Oğuşlar'ın sorun çıkaracağını sanmıyorum. Ben direk götürmüştüm, yağı inceleyip uygundur diyip uygulamışlardı.
  • O zaman akşam babam gelsinde bi görüşiyim.Bide abi senin fikrini almak istiyorum,Makyajlı kasanın arka stoplarını taktırsam güzel durur mu?
  • Yeni kasanın stoplarını görmedim, elektrik işi çıkacaksa servise bi danış. Elektrik sistemine müdahale garantiyi etkileyebilir. Ayrıca stopları açıp da taktırıcaksan içeriye su alma gibi durumlar da oluşabilir, iyi bir ustaya yaptır derim.

Estetik görecelidir tabi, hoşuna gidiyosa yapılabilir. Ben ilk olarak cam filmi sonra jant sonra da xenon yaptırmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.