< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kia ev6 (2. sayfa)

-
-
Hızlı şarj cihazı olarak ne kullanıyorsunuz?
-
Bende 70mai a500s pro var çakmaklığa bağlı her hangi bir sıkıntı yok. Arabayla verilen şarj aleti en çok (6-8-10-12)12 amper 220 Voltla 2.6 kW şarj ediyor.
İl dışına gittiğimde Trugo ile şarj ettim sıkıntı yok. 1 kerede Sakaryada Mypower firmasının 120kw lık cihazına taktım beş dakika kadar 120.6kw ile çekti 😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ön tasarımı gerçekten çok güzel fakat bizim araba da dahil genelde bu elektrikli arabaların arkasını nedense sıradışı yapıyorlar. Bazen güzel bazende önü ayrı arkayı ayrı ekip mi çizdi acaba diyorum 😅 yalnız önden bakınca yakışıklı kaslı çok geniş dikkat çekici bir tipi var. Camlara llumar atr35 yaptırdım ön camada air80 araba bi tık daha yakışıklı oluyor cam filmi ile.
-
-
tüketimler çok iyiymiş, ben şehir dışı 17 altına inemedim, hız 116-120 arası klima açık.
-
Ecomod seçip ipedal kullanın ana menüden rejen ayarını sert seçeneğini seçin.şehir içi düşük tüketimleri yakalarsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana bayi eco modu tavsiye etmiyoruz dedi ben hiç eco modda kullanmadım normal yada mydrive seçiyorum arada sport. Uzun yolda rejeneratifi level2 şehiriçinde ipedal yada level3 ü seçiyorum. En doğru mod ve gerikazanımı bulmak zaman alacak gibi 😁
Deneye deneye ustalaşıcağız modları ve rejenerasyonu kullanmayı.
-
Şöyle birşey düşünüyorum iç ambiyans sade orjinale yakın
Güzel görünüyor mavi yada mor bi ambiyans olsun isterdim.
Eski aracım sportage prestige desing bu araca geçince en aradığım şey elektrikli bagajı ve Jbl ses sistemi. Elektrikli bagajı hiç bir bayi yapmamıştı 5 ay önce. Yapan yer olursa garanti de sorun olmazsa kesinlikle yaptıracağım.
Aracın makyajda ambiyans elektrikli bagaj birde elektrikli yolcu koltuğunu kaybetmesi kötü olmuş. Hemen hemen her marka ÖTV diliminden dolayı bir şeyleri kısmaya devam ediyor.
Bide çoğu elektriklide açılabilir cam tavan yok ev6 bu yönden açılabilir sunroofu ile kurtarıyor.
Ben BMW F30 dan ev6 ya geçtim BMW mde hifi ses sistemi vardı. Bu standart ses sistemi bana hifi yi aratmadı.umduğumdan çok daha iyi bir ses sistemi var.gayet yeterli. mid ayarını kıstım baslar daha belirginleşti.
Bugün biraz gezdik
-
Maşallah çok güzel bir değer🧿 ben kullanım stilimle bu değeri sanırım hiç göremem 😕
Artık havalar ısınıyor pil sağlığını korumak için %100 şarj önerilmiyor.ideal kullanım % 20-80 arası şarj seviyesi ve hızlı şarjı sık kullanmamak
Bu arada ben 4 mevsim olan michelin crossclimate2 leri bu gün değiştirdim. Üstünde gelen kumho’ya geçtim. Yakıtın bir miktar yüksek olmasında onlarda etkili olmuştur. Bakalım yazlık lastiklerle durum ne olacak. Birde merak ettiğim DC şarjda en yüksek kaç kw ya çıkıyor acaba. 300 kW lık dc ile şarj ettiniz mi hiç
Malesef,,
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X