Şimdi Ara

Kia, Hyundai 5 Yıl 150.000 KM Garantisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
4.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ürünleri tüm parcalari Kia üretimi ama nedense Hyundi kia dan daha cok satiyor..ben olsam hyundai bulaşmam başka modele yönel..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar amerıkada 10 yıl garantılı satılan tum araclar tr de 5 yıl garantılı satıldı yıllardır. Hyundaki kia uzerıne garantı yok dunyada en guvenılır garantıye sahıp firma. Ha japon mazda nissan için maerıkada bırkac sehirde bazı bayıler omur boyu sınırsız km garantı verıyor . 2. el araclara dahı verıyorlar onlarda artık arıza cıkarmayan araba oldugunu bılıyorlar. Bu ulkede aracınız arızaa yapıyorsa yetkılı servıs veya usta hatasıdır sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shifisitert -- 17 Şubat 2019; 12:18:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

Bu mesaj silindi.
    Soruyu sorduğunuz arkadaş ne cevap verecek bilmiyorum ama sıfır olarak hem Hyundai hem de kia araç almış biri olarak kia bana göre bir adım önde.

Hyundai alınır mı alınır. Ama ilk tercihim kia olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Soruyu sorduğunuz arkadaş ne cevap verecek bilmiyorum ama sıfır olarak hem Hyundai hem de kia araç almış biri olarak kia bana göre bir adım önde.

Hyundai alınır mı alınır. Ama ilk tercihim kia olurdu.

Alıntıları Göster
    İşte bende onu soruyorum neden Kia önde. Herşey aynı. Bu arada bende golf ve Fluence araçta var. Benim göremediğim ne görüyorsunuz. Ben vallahi billahi işin Kia ve Hyundai tarafında değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

İşte bende onu soruyorum neden Kia önde. Herşey aynı. Bu arada bende golf ve Fluence araçta var. Benim göremediğim ne görüyorsunuz. Ben vallahi billahi işin Kia ve Hyundai tarafında değilim.

Alıntıları Göster
    Kısacası daha kaliteli. Aynı gün içinde Hyundai den kia ya geçtiğim için farkı anlamam daha kolay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• auto_man A kullanıcısına yanıt
    Kaliteli derken neye göre mesela, görünüş olarak mı yoksa kullanıma dayanıklılık mı? Bendeki i30 5 yaşında 95 bin km'de ve trim sesi yok.Hyundai'den kia'ya geçince nasıl anladın bu kaliteyi ben cee'd ile i30'a baktım. Servis ağı ve distribütör farkından dolayı Hyundai aldım.

Varya otoparkta Ant isminde bir eleman vardı. İlk o çıkarttı bu ön göğüsteki malzemenin yumuşak olursa kaliteli sert olursa kalitesiz olduğu argümanını. Ant'ın yaptığı incelemeyi hiç izlemeyen yada öyle bir kişinin yaşadığını bile bilmeyen millet bu argümanın menşeini bile bilmeden kalite ölçüsü olarak bu olguyukullanmaya başladı. Bu forumda bile elastik plastik uzmanı olan ve bu işi yapan adamlar bu argümanın yanlış olduğunu anlatmaya çalıştı ama artık geri dönmez

Bu arada yazının son bölümü size değildir. Genele hitaben yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraycan -- 17 Şubat 2019; 15:47:5 >

• boraycan kullanıcısına yanıt
    Ben 2012 i20 den 2013 rio ya geçmiştim. Ilk fark koltuklarda vardı. Rio nun yanal destekleri daha iyiydi. Sürüş hissiyatı olarakta rio daha iyi. Aynı motor aynı şanzıman ama iki aracın diğer herşeyi farklı ama her ikiside sert plastikti.

Hyundai derken hem hyundai hem kia modellerini sevmedigim için alinmaz dedim başka markalara bakilir dedim hyundai kia dan cok satilma sebebi pazarlama ve üretim olarak makyaj olarak daha stabil daha cekici olmasi ama hyundai veya kia sevmiyorum isinamadim kastim o..

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Bir markayı sevmemeniz onun alınmaması gerektiği anlamına geliyor yani. Yoksa içi dolu bir argümanınız yok. Hıımmm anlıyorum... Haklısınız...

Allah allah bakk senn sevmedigim markayi sevin alinn offf muhteşemm harikaaa muhteşem diyerek yorumlarmi yapsaydim bu bnm görüşümm bnm fikrimm begendiysen laflarima bakip almazsin alamazsin hyundai satiş müdürü gibi yazip duruyosun zorunami gitti anlmadim neyse sende haklisin fazla muhattap olmamak itelememek lazim keyfine bakabilirsin:)

Engellerse engelle kardeşim zorla kimseyi tutmuyoruzz hyundai accent era i20-i30 kullandim bir birinden memnun kalmadim yorumlarim bu yönde ama siz anlamazsiniz hadi kolay gelsin..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.