Şimdi Ara

Kia mı daha kaliteli Hyundai mi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
8.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sametsamett

quote:

Orijinalden alıntı: CKT

quote:

Orijinalden alıntı: MaVu!

Daha açık konuşayım, Fiat'ın bahsettiğim sektörlerdeki çalışmaları ve endüstriyel faaliyetleri hala devam etmektedir sametsamett, Hangisi günümüzde mevcut diye sormana şaşırmadım, Otomobiller segment segmenttir, 2008 yılında Fiat bravo çıktığında piyasada olan i30'la kıyaslar mısın? , ya da grande punto ile i20 çıkmadan önceki getz'i kıyaslar mısın? sadece marka fanatikliği yapan muhtemelen yaşın 18-19 anca olan hevesli bir arkadaşımızsın. Son yorumundan sonra sana ne desek az. Bir motorun nasıl güç ürettiğini anlat desem iki cümle bilie kuramayacak seviyedesin. Ben Fiat geçmişte yapıyordu şimdi yapmıyor mu dedim? Şu an da bu çizgide devam ediyor dedim..

syn tefellini Fiat'ın şu an motor teknolojileri hakkında bilgi sahibi misiniz? Örneğin Multiair ve Multijet 2 motorlarından? ya da twinair motorlarından? bence değilsiniz, biz burada fiat eskiden yapıyordu şimdi yapmıyor demiyouz, bu temel eskiden atıldı günümüzde de devam ediyor diyoruz, ayrıca CKT'yi bizzat kasıtlı olarak 4-5 kişi sıkıştırarak yorumlar yaptığınızı yukarıda görüyoruz.

aynı zamanda otomobilin püf noktalarında Fiat hyundai'den daha dnamik , daha kaliteli ve tecrübeli işler yapar. Bunu sizlerin görmesi mümkün değil, örneğin bizlere bomboş gelebilen bir ressamın resim tablosu bu işin ehli insanları tarafından paha biçilemez görülürler, Örneğin siz tabloya baktığınızda sadece renkleri görürsünüz, maviyi sarıyı yeşili kırmızıyı vs Tıpkı otomobillerde böyledir. Fiat'ın otomobil sektöründe ulaştığı tasarım çizgileri, sürüş dinamiklleri uç noktalarda otomobilden anlayan insanlar için özeldir o yüzden bu konuda sabaha kadar tartışsak bir noktaya varamayız. Özellikle türk insanının teneke dediği Fiat otomobillerini bir de avrupalılardan dinlemenizi çok isterdim.

Saab'dan örnekler vermişsiniz, Doğru demişsiniz ancak birşeyi atlamışsınız, Fiat ile SAAB aynı kaderi yaşamıyor, Saab gelişen dünyada motor teknolojisini geliştirememiş ve kurumsal olarak yönetilememiştir. Fiat ise şu an dünyada en güncel motor teknolojilerinin geliştiricisidir..

Ayrıca hyunadi'nin elektronik , motor döküm şirketleri kısıtlıyken, Teksid-Magneti marelli gibi uluslararası çok köklü firmaların sahibi olduğunu unutmayın..

İyi günler.

Eline koluna bilgilerine sağlık üstat.

Samet, aynı saçma kalıp mesajlarını döngü halinde kullanma. Sana dünyanın bilgisini verdik. Adamsan okursun. Çok meraklıysan okursun.
    Senin tek işin gelip burada ortalığı karıştırmak ben şimdi bunu net olarak anladım.
    Daha Tofaş ile Fiat' ın tam olarak ne iş yaptığını, neden Fiat' ın ülkende alt segment otomobiller sattığını çözemiyorsun.

Linea, Fiat' ı ayakta tutuyor gibi saçma sapan böylesine gereksiz bir mesaj yazmışsın ki. Ben cevap yazmaya utanıyorum.
    O kadar kaynak ve bilgi verilmesine rağmen şu yazdığın mesajı okuyunca bizi aptal yerine koyduğunu fark ettim.

Markadan ziyade model kavramını henüz benimsemediğin için sana ne anlatsak boş.

100 küsür yıllık, bünyesinde Alfa Romeo, Ferrari, Lancia gibi efsaneleri barındıran, dünya motor klasikleri Piaggio ve Vespaya dönem dönem arka çıkmış, diğer otomotiv "devlerinden" farklı olarak, satın aldığı firmayı zorunda kalmadığı sürece batırmayan, içini soymayan ve teknoloji çalmayan bir ADİ TENEKEDİR FIAT.

BMW'nin Rover' a yaptığı adiliği yapmadığı için, GM'in Saab'a yaptığı adiliği yapmadığı için, şerefli bir piyasa oyuncusu olduğu için, Italyan iş felsefesini dünyaya gösterdiği, Almanların ve Amerikalıların aç gibi ortalığa saldırmasına tokat gibi verilmiş bir cevap olduğu için FIAT'TIR. Tüm büyüklüğünü, piyasadaki saygıdeğer duruşunu da buna borçludur.

Her otomobil belli bir amaca göre üretilir. Fiat ürettiği araçları ne amaçla ürettiğini çok iyi bilen bir firma. Fiat' ın x modeli senin ihtiyaçlarına hitap etmiyordur, başka marka alırsın; ama bu fiat kötüdür demek değildir. Başkasına "Tenekedir" deme hakkını doğurmaz.

Bu da benim son mesajımdır.

Eger siz gercekten arabadan anliyorsaniz ben bisey demiyorum carpisma testinde daha dogru duzgun 5 yildiz bile alamayan turk isciligi teneke fiat ustun teknolojik kore muhendislerinin tasarladigi hyundaiden iyi tutuyorsunuz öyle canim oyleee

Fiat 500: 5 Yıldız
    Fiat 500L: 5 Yıldız
    Fiat Bravo: 5 Yıldız
    Fiat Croma: 5 Yıldız
    Fiat Grande Punto: 5 Yıldız
    Fiat Freemont: 5 Yıldız

http://euroncap.com/results/fiat.aspx

Çok boş konuşuyorsun çook. Sallıyorsun bari az tutarlı salla. Biraz bilgin olsun.

İtalyan işçiliği, teknolojisi; kıytırık birbirinden çalan çırpan korelilerden her daim üstündür...

hah al sana geçmiş; hala excel şöyle böyle dersen daha bişey diyemem.
     Kia mı daha kaliteli Hyundai mi ?

Kia mı daha kaliteli Hyundai mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 10 Temmuz 2014; 17:42:54 >

• Asıl sen boş ve ezbere konuşuyorsun. Ve başka markaya hakaret ediyorsun o zaman Fiat marka şu araç aynı sınıftan şu marka Hyundainin aracından bariz bir şekilde üstün diyerek ispatla bende susayım ve kendimden utanayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Asıl sen boş ve ezbere konuşuyorsun. Ve başka markaya hakaret ediyorsun o zaman Fiat marka şu araç aynı sınıftan şu marka Hyundainin aracından bariz bir şekilde üstün diyerek ispatla bende susayım ve kendimden utanayım

O kolay, ama en başında Fiat dandik teneke deniyor. En başından beri bunun için konuşuyorum. Hepsinde de kaynak vererek kesin bilgilerle konuştum.

Şimdi karar verin. Model bazında mı karşılaştırma yapacağız? yoksa Siz yine Fiat dandik Hyundai iyi diyeceksiniz ben de pes etmeden sizi susturmaya çalışacağım? Hangisi?
  • quote:

quote:

Asıl sen boş ve ezbere konuşuyorsun. Ve başka markaya hakaret ediyorsun o zaman Fiat marka şu araç aynı sınıftan şu marka Hyundainin aracından bariz bir şekilde üstün diyerek ispatla bende susayım ve kendimden utanayım

O kolay, ama en başında Fiat dandik teneke deniyor. En başından beri bunun için konuşuyorum. Hepsinde de kaynak vererek kesin bilgilerle konuştum.

Şimdi karar verin. Model bazında mı karşılaştırma yapacağız? yoksa Siz yine Fiat dandik Hyundai iyi diyeceksiniz ben de pes etmeden sizi susturmaya çalışacağım? Hangisi?

Arkadaşım sen benim yazdıklarımı en baştan beri okudun mu??? Ben Fiata dandik demedim, bugüne kadar 2 arabam Fiat oldu dedim, Tempra SX-AK modeline sahiptim zamanında çağının çok ilerisinde bir araç dedim. Asıl sen HYUNDAİ ye hakaret edip duruyorsun. Buyur model bazında karşılaştır bizde öğrenelim

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşım sen benim yazdıklarımı en baştan beri okudun mu??? Ben Fiata dandik demedim, bugüne kadar 2 arabam Fiat oldu dedim, Tempra SX-AK modeline sahiptim zamanında çağının çok ilerisinde bir araç dedim. Asıl sen HYUNDAİ ye hakaret edip duruyorsun. Buyur model bazında karşılaştır bizde öğrenelim

"Deniyor" dedim. "diyorsun" demedim.

• Fiat 500: 5 Yıldız

İx30 5 Yıldız
    İX35 5 Yıldız
    I30 5 Yıldız
    I30 CW 5 Yıldız
    I 40 5 Yıldız
    Hyundai Santa Fe 5 Yıldız
    I20 5 Yıldız
  • quote:

İx30 5 Yıldız
    İX35 5 Yıldız
    I30 5 Yıldız
    I30 CW 5 Yıldız
    I 40 5 Yıldız
    I20 5 Yıldız

Sizin amacınız nedir? Ben bana sorulan soruya cevap veriyorum. Fiat kaç tane 5 yıldız almış diyor onun için yazdım onları.
    Önce benim mesajlarıma adam akıllı cevaplar yazın. Çocuk gitmiş orada yok Fiat Türk işçiliği, Hyundai Kore bir olamaz. Bu neyin kafası? Gerçekte olsak 2 nizi birden alıp karşıma 2 muhabbet bile etmem burada oturmuş size vakit harcıyorum. Ya bana bir daha cevap vermeyin mümkünse. Alıntı yapmayın haberdar etmeyin. Artık muıhattap olmak istemiyorum. Tamam Hyundai kral. Fiat teneke çok dandik. Fiat dünyanın en çöp markası. Hiç bir ödülü yok. Teknoloji üretmedi hep çalıp çırpıyor. Ferrariyi Hyundai üretiyor. Maserati yi Alfa yı Lancia yı falan da Hyundai üretiyor. Hyundai dünyanın en iyi markası. Hadi eyvallah.

• Aynı mokun laciverti derlerya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dh fanatikleri ckt gibi bir değeri delirtti
  • quote:

quote:

İx30 5 Yıldız
    İX35 5 Yıldız
    I30 5 Yıldız
    I30 CW 5 Yıldız
    I 40 5 Yıldız
    I20 5 Yıldız

Sizin amacınız nedir? Ben bana sorulan soruya cevap veriyorum. Fiat kaç tane 5 yıldız almış diyor onun için yazdım onları.
    Önce benim mesajlarıma adam akıllı cevaplar yazın. Çocuk gitmiş orada yok Fiat Türk işçiliği, Hyundai Kore bir olamaz. Bu neyin kafası? Gerçekte olsak 2 nizi birden alıp karşıma 2 muhabbet bile etmem burada oturmuş size vakit harcıyorum. Ya bana bir daha cevap vermeyin mümkünse. Alıntı yapmayın haberdar etmeyin. Artık muıhattap olmak istemiyorum. Tamam Hyundai kral. Fiat teneke çok dandik. Fiat dünyanın en çöp markası. Hiç bir ödülü yok. Teknoloji üretmedi hep çalıp çırpıyor. Ferrariyi Hyundai üretiyor. Maserati yi Alfa yı Lancia yı falan da Hyundai üretiyor. Hyundai dünyanın en iyi markası. Hadi eyvallah.

Şu sözüne hak veriyorum gerçek hayat olsa bende seni muhatap almam. Gittikce saçmalamaya başladın bende seninle tartışmak istemiyorum

• i serisi gibi başarılı bi seri hyundai yi kurtarmaz.. Kesinlikle kia.
    Cee'd tüm hyundai ya bedel :) ( Sorento kullanıcısıyım )
  • Aynı ka-ka'nın laciverti.
  • Hyundai zaten KIA nın sahibi. Slovakya ve Kore deki fabrikalarda sağ banttan İ30, sol banttan cee'd iniyor. Sportage ve IX35 için de aynı durum söz konusu.
    Türkiye'de ithalatçıları faklı sadece. Satış ve satış sonrası hizmetleri birbirinden çok farklı işliyor.

( Bu iki firmadan birinde çalışıyorum bu arada. markayı doğrudan yazmam etik olmayacağı için yazmadım )

kişisel fikrim bu iki marka arasında Hyundai olur.
  • Şunların açtığı konuya cevap yazmayın.
    Siz cevap yazdıkça gidip daha saçma bir konu açıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.