Şimdi Ara

KİA OPİRUS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2000 model laguna sahibiyim. Bu aracı satarak yeni bir araç alacağım. Bir arkadaşım aşağıdaki aracı önerdi ve aşağıda yazdığından çok daha uygun fiyata alabileceğimizi söyledi. Ben bu aracı hiç bilmiyorum. Bilenlerin yardımını rica ediyorum.

Vergisinin ve yakıtının çok yüksek olacağını düşünüyorum. Yılda 3000 YTL vergisi varmış , yakıtı kestiremiyorum bile , km'de 700 -800 krş yakar sanırım.LPG ile taş çatlasa 500 krş'a düşer. Peki değer mi ? :)

Kia Opirus
    Galeriden

37.000 YTL
    (Pazarlık Payı Var)

Vites Tipi: Tiptronic Vites
    Yılı: 2006
    Kilometre 52000
    Silindir Hacmi: 3500 cm³
    Yakıt Tipi: Benzin
    Motor gücü: 210 BG (154 KW)
    Renk: Gümüş Gri

CD
    Elektrikli Cam
    Elektrikli Koltuk
    ESP
    Klima
    Dijital Klima
    Sis Lambası
    Navigasyon
    Park Sensörü
    Radyo / Kaset
    Cam Tavan
    Hidrolik Direksiyon
    Isıtmalı Koltuk
    Sabit Hız Kontrolü
    Xenon Far
    Merkezi Kilit
    Elektrikli Ayna
    Katalysator
    ABS
    Deri Koltuk
    Hava Yastiği (Sürücü)
    Alarm
    Çelik Jant
    Hava Yastiği (Yolcu)
    Yan Hava Yastığı
    Sunroof
    Alaşım Jant
    Rezistans Yan Aynalar
    Yol Bilgisayarı
    Metalik Boya
    Sedef Boya
    Direksiyon Ayarı
    Far Sensörü

• Resimleri burada , mercedes'ten bozma bir şeye benziyor...

http://www.araba.com/1493335.html
  • değer mi değmez çünkü satsan satamazsın elinde kalır değiştirmek istersen.
    piyasası çok az olduğundan bu fiyattan çok çok daha ucuza alabilirsin tabi.
    3.5 motor o kadar fazla yakmaz bence lpg ile 35 kuruşa çekersin sanırım km başına
  • opirus çok güzel bir araçtır,ama _opeth arkadaşımızın dediği gibi piyasası olmayan bir araçtır,benim fikrim biraz daha bekle kia forte al bu kadar fonksyonlu olmasada en azında yeni bir araç.
     KİA OPİRUS
  • Önü çakma merso Donanımı iyimiş.
  • arkadaşım bana kalırsa bu araca hiç bulaşma derim sana extra yük getirir,sen en iyisi bu paraya bi laguna 2 al böyle en fulünden en temizinden hatta initiale versiyonu olanından bile alırsın ve laguna 2den fazlasıyla memnun kalırsın hatta üstüne para bile artar
  • Kia'nın Türkiye'deki en lüks aracı,sıfır fiyatı uçuk,2. el fiyatı ölü Alırım,bi 15 yıl binerim diyorsan yakıt hariç hiçbir yönden seni rahatsız etmez,bu konuda emin ol.Laguna'dan vs çok konforlu bir araçtır,ama satarken laguna gibi satamazsın.Bence de hiç bulaşma...Forte'yi bekle
  • bursada galerici bir abimizde vardı..1.5 senedir hala elinde
  • Lagunanızı mumla ararsınız, vergisi adamın belini büker valla, neredeyse 5bin ytl senelik vergisi, yakıtı o biçim, ikinci eli sıfır.
  • Gelen cevaplar için çok teşekkür ederim.

Arkadaşım "bu arabayı sana 27-28 gibi alabiliriz.Galerici tanıdığım biri..." deyince heyecanlanmıştım. Evet araç dehşet özelliklerde ve zaten orta üst sınıf yani laguna vs D segmentindeki bir araçtan daha fazla donanım ve konfora sahip. Sıfırının yanına yaklaşılmıyor.

Ama biraz araştırınca sizin söylediğinizi söylüyor herkes. Eğer yakıtı çok olmasaydı yine de düşünürdüm çünkü alacağım arabayı en az 5 sene kullanmak istiyorum. Ancak hem yakıt hem vergi , hem de 2. el piyasasının olmaması sebepleri üst üste binince vazgeçtim sanırım.

İlginize tekrar teşekkürler...
  • Dizel olsa,şöyle 2.5 crdi...O zaman tabiki bu fiyata satılmazdı 2. eli ama yakıtı ve vergisi uygun olurdu...Her gördüğümde iç geçirerek benim olsaydın dediğim araçlardan...En iyisi hayranı olarak kalmak
  • kianın E segmentindeki temsilcisi opirus..gercekten kral araba herseyiyle.asırı bir donanımı var inanılmaz rahat..fakat vergi cok yakıt içiyo ikinci eli yok gibi bişi.yoksa bu fiyata nerde bu arac..

KİA OPİRUS

KİA OPİRUS

KİA OPİRUS

KİA OPİRUS

KİA OPİRUS

KİA OPİRUS

• Konfor olarak bir mercedesi aratmayacağını düşünüyorum. Uzun vadede tadını çıkarta çıkarta binilir gezilir eğlenilir. Ancak 2-3 sene sonra satilacaksa zarar fazla olur. Şöyle ki belkide Türkiyede 37 milyara alacağın en konforlu ve lüks araçtır. Düşünsenize 3500 motor var sadece gaza dokunmanı bekliyor dokunsan uçacak yakıt olarak ne yakarsa yaksın 400 yaksın 500 yaksın yeterki isteklerini yerine getirsin.
  • şu ikinci el satış olayı olmasa nedense zor gidiyor Kia.. bu versiyonu hiç gitmez gibi.. halbuki fiyatına bakarak süper.. başka bi marka olsa inanın iki mislisine yakın para ister fakat gel anlat bunu kime anlatabilirsen..
  • resmen çakma mersedes olmuş kesinlikle alam satamazsın
  • biraz daha ucuzu 2004 model 33 bin ytl

http://www.sahibinden.com/2004_opirus_siyahWQQaXQQ6095411WQQpXQQdisplayitem&keyword=kia%20opirus

bu araç 4-6 yaş vergi gurubuna giriyodur büyük olasılık vergisi 3845.00 YTL yıllık

http://www.gib.gov.tr/fileadmin/template/main/images/mtv.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan5434 -- 21 Eylül 2008; 23:42:05 >

• Lagunayı arayacağını sanmıyorum. Çünkü ondan daha konforlu. Ancak 3500 cc ve yüksek vergisi yakıt sarfiyatı vs çok fazla bir yük.Araç fiyatı ne kadar uygun görünse de masrafıyla daha anyı konfora sahip daha az masrafsız araçlara yönelinebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.