Şimdi Ara

KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
13
Favori
3.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, yakın zamanda türkiyede satışa sunulacak olan Kia Ev3'ü bekleyen arkadaşları ve edindiği bilgi ve deneyimleri paylaşmak isteyenleri bu konunun altına bekliyorum. İyi günler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guven29gs -- 9 Ekim 2024; 13:47:58 >

• Bende takipteyim, 2 batarya seçeneği (400km ve 600km), 2 de donanım seçeneği olacak diye söylediler Kia Türkiye'den. Yüzde 10 luk dilime girmesini bekliyorlarmış. Fiyatı Hyundai Kona EV gibi mi olacak yoksa Kia Niro EV gibi mi bunu merak ediyorum...

• DesEngB kullanıcısına yanıt

bence %10 üst limitlerinde girer uzun menzil yani 1800 ler kısa menzil 1600 ler diye düşünüyorum bakalım ne olacak yakın zamanda görücez.

• 400 volt mimariye sahip o sebeple Ioniq 5 veya Ev6 daha agor basiyor uzun yolda asiri avantaj 800v olmasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abide85 -- 14 Ekim 2024; 21:33:2 >
  • Elegance, Prestige ve GT-Line olmak üzere üç farklı pakette giriş yapacağı şeklinde bilgi aldım.

En üst donanım olan GT-Line, yıl sonuna kadar çok sınırlı sayıda ve muhtemel düşük batarya paketi ile %10'luk ÖTV dilimine girecek.

Elegance modeli büyük batarya paketi ile %10'luk ÖTV diliminde satılacak.

BYD'nin 4 Kasım'da TR'de satılacak modelleri ve fiyatları açıklaması muhtemel. Fiyatlandırma için kriter teşkil edebilir.

• Guven29gs G kullanıcısına yanıt

uzun menzil versiyonu %10'luk dilimle gelirse bütün rakipleri geride bırakır bence. Pek ümidim yok ama %10'luk dilime girse bile tavan fiyattan satarlar bence (1.920) gibi.

• ulukan U kullanıcısına yanıt

fiyat sınır olursa herkes Ev6 yı tercih eder gibi bakalım makul bi seviyeden gelir tahminim ve tercih sebebi batarya büyüklüğü olacak.Bakalım yakın zamanda ortalık karışacak 😅 kullanıcılar için seçenekler artıyor.

• Kore ve Almanya fiyatlarına bakarsak GT-Line uzun menzil Niro fiyatlarına yakın altında olabilir.
    #BYD nin %40 Çinli vergisi ne olacak takip eden bilgisi olan?
  • Donanım listesi belli olmuş.

• Evet arkadaşlar fiyatlarda belli olmuş bir kaç arkadaşa fiyat listesi gitmiş, sizce nasıl fiyatlar ve her paket dolu dolu bence artık ülkenin tam bir fiyat performans aracı olmuş, ısı pompası standart hepsinde var. yorumlarınızı bekliyorum. dolu dolu araçlar 81 kw olanda 772km şehir içi şarj et unut ne zaman şarj ettiğini.

KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI
  • Hiç bir markanın yapmadığı şeyi yapıp her bütçe için araç getirmişler, siz olsanız hangisini tercih edersiniz ve sebepleri neler konuşalım arkadaşlar

• bende ciddi ciddi bunu düşünmeye başladım,tasarım özürlü ioniq ve kona dan sonra bu araç ilaç gibi gelecek, düşük bütçeye de uygun olan versiyonu var. Face gruplarında araç gelmeden satan danışmanlar var bile.

• Bence bu fiyatları satabilmesi için ciddi miktarda bir kredi kampanyası başlatması lazım. Ya da bayilerde en az %10 indirim yapması lazım. Toggdan veya Tesla sr'den ne artısı var. Niye bunu alalım.
  • Açıkçası heyecanla bekliyordum ama hayal kırıklığı oldu
  • Elegance LR biraz satar gibi. Ama ne kadar satar bilemiyorum.

Prestige paket Tesla ile aynı fiyat sayılır. O nedenle satması zor.

GT-Line o fiyata pahalı gibi.

BYD'nin açıklayacağı model ve fiyatları da görmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oto_sever -- 25 Ekim 2024; 18:44:15 >
  • Bu araca bu fiyatlar fazla, ülkede bir kesim var kendilerini hiçbir şeye layık görmüyorlar. Dün canlı yayında biri "abbiiüee kapı kolu manuel olsa nolcak yaa çoğğ eyii fiyat" diyordu. Birileri çıkıp internete bağlı olmasın ne olacak diyor. Sürekli sektörü kaliteyi aşağı çeken tipler her alanda ülkeye zarar. B sınıfı bir araç, bu vergi dilimi ile bu fiyatlara mantıklı değil. Üstelik bir çok özellik kırpılmış şekilde geliyor. Elektrikli araca manuel bagaj kapağı.  Fiyatların 80-100 aşağı inmesi şart, umarım bayiler vs. aksiyon alır. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShaNexxx -- 25 Ekim 2024; 23:27:42 >
  • ShaNexxx kullanıcısına yanıt

katılıyorum garip yerlerden kısmışlar ama fiyatlar öyle uygunda değil.

GT hariç tüm paketlerdeki gövde plastikleri düz plastik gelecek, yani dodikler neyse de üst kısımlar, arka kapı açma kısmı hep öyle olacak aracı zaten yakışıklı yapan bu çizgilerdi.

Ayrıca elektrikli bagajı ve arka sinyalleri led olmayan ve de adı prestij paket olan elektrikli araç mi olur:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixland -- 27 Ekim 2024; 9:32:8 >
  • Ben fiyatların şu anki piyassadaki araçlara göre uygun olduğunu düşünüyorum(hepsi gereksiz pahalı) fakat bir kredi kampanyası olmaması büyük bir eksiklik 300k sıfır faiz falan olsa en azından tesladan ayrışırdı. en büyük artısı batarya çoğu donanım prestige de oda tesla ile aynı fiyat bakalım mutlaka yoğun ilgi görecektir. Bir de talebi karşılayacak kadar araç getirirler mi onu merak ediyorum. Arkadaşlar konuyu öne çıkarmak için öne çıkar butonuna basalım, teşekkürler.

• standart range f/p açısından evin 2.arabası olarak mantıklı mı sizce

• van Helsing 44 V kullanıcısına yanıt

bence f/p olarak BYD dolphin daha iyi bir seçenek olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixland -- 30 Ekim 2024; 10:16:8 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.