Bende elegance LR var, şehir içi tam ölçemedim ama şehir dışı şehir içi karmada şu an 500 civarı yapabildim. Tekirdağdayım, havalar soğuyunca 450-500 arası sadece şehir içi tutturulabilir belki ama yaşadığınız yer düzmü bayırmı oda etkili olur diye düşünüyorum. Ben hergün tepe çıkıyorum menzili olumsuz etkilediğini deneyimledim. |
KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI (4. sayfa)
-
-
Kia Türkiye ne derse tersini baz alın siz :)
Yakında gelir ,durağanlık olsa GT-line 'ı 1750 e bile verir bunlar.
Yaşamadığım şey değil....
-
Prestige pakette FCA 1.5, gt lineda FCA 2 şeklinde gelen ön Çarpışma Önleyicilerin farkı ne bilen var mı? Dogru duzgun açıklamamışlar ingilizce kaynaklarında bile. Nasıl iş yapıyorlar anlayamıyorum bir özellik koyuyorsun isim takmışsın ama açıklaması yok ortada. Tahmin ederek mi satın alacağız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanırım farkı karşı şeritten gelen araçtan yol kenarı yaya veya duba gibi nesnelerden kaçınma geliyor yani şerit değiştirip engelden kaçınıyor gibi
Kia Features & Functions VideosyoutubeForward Collision-Avoidance Assist 2 (FCA2)https://www.youtube.com/watch?v=SdUlyP9tamA -
Teşekkürler evet öyle görünüyor. Büyük bir kayıp değil gibi o halde 2 yerine 1.5 olması.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbul da bayilerde Kia EV3 prestige var deniyor şu anda ama Ocakta gelecek denilen Kia Ev3 GT LINE için şubatta gelecek ne zaman ve ne kadar gelir hangi bayiye kaç adet düşer hangi satış temsilcisine kaç tane düşer belli değil deni. Çokta aracı bekleyen varmış. Şubatta fiyat ne olur bilemem dendi.
Hiç KIA aracımız olmadığından, KIA araçları geneli , elektrikli araç başarısı ve servis konusunda nasıllar ? servis pahalıcamı, yedek parca fiyatları genel olarak nasıldır, tabi birde bazı elektrikli araclarda parca stok, temini sorunu çok deniliyor.
Akrabam için soruyorum. KIA EV3 GT LINE almak istiyor ama , hazırda PRESTIGE var demişler. GTLINE 1900küsür , prestige 1844 gibi birşey dedi yanılmıyorsam. Sanki aradaki farka göre GTLINE beklemek daha mı mantıklı ?
renk seçenekleri stoğa gelme bile muamma sanırım
EV3 - 150 kW OtomatikElektrikliPrestige Long Range1.844.000 TL- TL1.844.000 TLDetay
EV3 - 150 kW OtomatikElektrikliGT-Line Long Range1.924.000 TL- TL1.924.000 TLDetay
geçmiş sayfalara bakmadım açıkcası , bilen varsa vakti ve bilgisi de varsa ayrıntılı yazarsa ileteceğim akrabama.
şikayetler :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 15 Ocak 2025; 5:15:18 >
-
Hocam özelliklere göre alınabilecek araba ev3 prestige. Gt line paketi birebir aynı , tek fark gtline menzili daha az ve gt paket olması. Onun dışında farklı bir şey yok diye biliyorum. Gt alacağına prestige almak bana daha mantıklı geliyor ki bende öyle bakmıştım. Bir çok bayide prestige şu an var. 1844 e satıyorlar. Tutturabildiklerine işte fiyat ne olur bilemeyiz diyip aldırmaya çalışıyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladiator947 -- 15 Ocak 2025; 10:41:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Prestijle GT paketin neresi aynı hocam motor ve pil aynı gerisinde çok fark var.
Dışardan görünenleri bi sayıyım diğer konfor donanım farklarını sitesinden bakarsınız. GT de ön arka tampon farklı, kübik matrix far, arka selamlamalı dinamik far, led sinyaller, parlak plastik dodik ve parlak kapı üstü plastikler, içerde GT ye özel direksiyon ve koltuk döşemeleri, metal pedallar,
Hatta şu anki 80k fark sadece tampon+ farların farkı için bile verilir. ama o aracı 1924 satmaları şu an mümkün değil zaten araçta yok orası ayrı ellerinde prestij var onları satmak istiyorlar. son güncelleme ile ambians aydınlatmayıda prestij paketten çıkarmışlar.
kısaca prestij paketten ambiansı çıkartıp 24k zam yapan kia 80k farkla ekimden bu yana zam yap(a)madığı GT paketi 1924 verirse helal olsun derim ama hiç sanmıyorum. matrah veya ötv düzenlemesi gelmeden o aracı sana bana satmıyacaklarına eminim belki ilk gelen Gt ler gibi hatırlı kişilere tek tük verirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixland -- 15 Ocak 2025; 9:52:48 >
-
facebook grubunu takip edin hocam şimdiye kadar birkaç sorun yazan oldu.
ekranda klima bölümü kapanan aracın ekranı değiştirmişler, arka cam fitillerinden içeri su alan araç oldu, 80-90 lı hızlarda içeri garip motor sesi gelen varmış. Henüz çok fazla araç satılmadığı için kronik bişey var diyemeyiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixland -- 15 Ocak 2025; 9:50:3 > -
Teşekkür ederim.
ilerde prestige aynı fiyatta kalır veya düşer diyende çok. GT LINE yok diye arada fark az olup prestige normal fiyat üstünde burnundan kıl dahi aldırmadan sattırılıyor diyorlar. Aradaki fiyat farkı için stokta olsa teslim edilse prestige alan çokçok az olur , hatta diğer alt fiyatlı modeller daha mantıklı hale geliyor diyende çok.
Bayiler sanırım ellerindekini yuvarlatma dahi yapmadan satma peinde.
-
Hımm hemen baktım aradaki farklar meğerse aranınca bulunurmuş ilk bakışta kia sitesinde yok sanmıştım bulşdum.
diğer farklar kişiye göre değişir elbette önemli şeyler ama belki en önemlisi BANA GÖRE
Ön çarpışma engelleme asistanı (FCA-1.5) (Kavşak dönüş desteği) görselde yazan ÖN ÇARPIŞMA ENGELLEME ASİSTANI FCA-2.0 için bile o fark verilir.
Bir ara BYD seal u-DMI bakıyordu akrabam. Hatta ben ondan çok heyecan yaptım. ŞİMDİ bu KIA EV3 GT LINE bakalım dedi. Ben emekli olup vaktim çok diye bana kitledi bu kutsal görevi. Kendime alsam bu kadar araştırmam.
ilk TOGG sedan araştırtı ama onun nisan 2025 vs ancak sıra falan ile teslim olayı belirsiz fiyat belirsiz diye
2. olarak BYD U-DMI hibrit olana meyillendik.
3. olarak KIA EV3 GT LINE
adamda para hazır hatta ben kredikartı ile ödemeye komisyon almazlarsa diyorum limitlerim çok yok bir kısmını öder ordan nemalanırım ödeyene kadar , emekli maaşıma artı olur diye cebelleşiyorum. Bana diyorki bul araştır al kredi kartına kazancın , veya bonus kazanımın beni ilgilendirmez. Halbuki artık birçok kredi kartım yok. Limitleride yok artık. Eski çalıştığım dönemlerde olsa idi keşke. Ama kia prestige için 1TL dahi düşmedi elinde olan bayiler. zaten akrabam GTLINE demişti bana o stokta yok PRESTIGE var hemen al diyince sizlere sorayım istedim. Kendime alsam ben de şimdi yukarda sizler yazınca baktım aradım buldum stokta olsa aradaki farka değmez der GTLINE dediklerini alırdım.
-
Çok kıymetli bilgiler. sağolasınız.
maalesef facebook u çok uzun yıllar önce kapatmıştım. Tweeter da X olduktan sonra sadece 2024 yazından sonra bayağı faydalandım ama nedense hesabım ikide birde askıya alındı deyip durunca bıraktım uğraşmayı.
o sebeble buralardan almak isteyen, araştran bilen , vede alıp kullanan deneyimli bilinçli forumdaşlara sordum.
daha gelir cevaplar , öğrenirim.
Bayilerden biri ısrarla prestige var diyor ama TEST sürüşüne çağırıyor ama test aracı GTLINE imiş. Onuda sormasam söylemeyecek. GTLINE ile TEST yaptırtıp PRESTIGE kitleyecek aklı sıra.
-
Aralarında ki en büyük fark 19" jant .
Bana kalırsa herşe ye bedel.
Alırsam Sadece ve Sadece GT-Lİne alırım. O'na da bu para verilmez kusura bakmayın.
Yarın bir gün ID4'ün 77kW!lık versiyonu gelirse GT-Line listeden kaldırılır....NET
-
Spesifik arızalara takılmayın bence.
Kia NİRO EV 1,5 yıldır kullanıyorum.
Ev de ki temel aracımız oldu. Inanın satsam 1350-1450 bandında satılır.
Ama bu donanım ve kalitede başka araç tanımıyorum.
16bin km de ki arabada sıfır trim sesi. Mini Countryman aldım .Maalesef benim Kia Niro çok daha kullanışlı...
Bunca OS güncellemesine rağmen bu sürede bir kere bağlantı hatası yaşadım.
EV3 'e geçmek isterim ama bu paraları vermem. O da GT-Line ın aşırı pahalı olması....
-
Niro çok güzel araç gerçekten. Ev geldikten sonra prestige paket yerine elegance getirmeye başladılar. Prestige paket varsa evladiyelik araç. İlk elektrikli araçlara bakarken Niroyuda incelemiştim. Elegance paket getirerek evnin önünü açtılar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X