< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI (5. sayfa)

-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: DjCeyreKSelamlar Arkadaşlar.
10 gün kadar öncesinde kapora verdiğim X bayii ocak sonuna kadar teslim edeceği konusunda iddialı konuşuyor.
Umarım aracın faturası kesilene kadar fiyatta bir değişiklik olmaz.
Şu son 20 günde izlemediğim Ev3 videosu kalmadı. Aklıma gelmişken AppStore da "Kia Product MR Experience" isimli bir uygulama var yaklaşık 7-8 Kia modelini sanal olarak incelemek mümkün.
bu arada Gt Line için kapora verdim. gelişme olursa yine paylaşırım.
Bayiye Kapora ödeyen arkadaşların ilgisine
Bugün Urfa bayiden arandım. araçlar bayiye fatura edilmiş bende yarın ödeme yapacağım ödeme sonrası 3-4 güne teslimat yapılır deniyor... 1 aylık hasret sona eriyor sanırım :)
-
Hocam Selam,
Bir gelişme olur ise paylaşırım demiştiniz de bir gelişme olmadı mı ? Nedir son durum araç elinize ulaştı mı ? Ulaşmadıysa da ne zaman için elinize ulaşacağını söylüyor bayii ? Bilgilendirebilirseniz çok iyi olur. Bende GT Line bakıyorum görüştüğüm bayiler hep 7 Şubat diyor tarih gelmek üzere ama hala emin olamıyorum geleceğinden ondan sizden bir bilgi almak istedim.
-
Hocam Selam tekrardan, siz bu yorumu yazarken bende size yorum yazıyordum bir önceki mesajınız için demek aynı anda yazdık :)
-
7 şubatta gelecek araçlardan varsa ve Gt line alacaksanız bence kaçırmayın. ben yaklaşık bir aydır bekliyorum. bugün bayiden araçların bayiye fatura edildiği ve ödeme yapmam için bilgilendirildim. yarın sabah ilk iş ödeme yapacağım. bu arada ödeme yapıldıktan ve fatura kesildikten sonra en geç 1 hafta içinde aracın teslim edilmesi gerekiyormuş Wp grubunda bir avukat arkadaş söylemişti... kısaca bence kaçırmayın derim.
-
:) bu bir işaret olmalı :)
-
Benimde görüştüğüm bir bayii var işte ondan haber bekliyorum fatura edilince arayacağım dedi ayın 7'sine de yaklaştık aramayınca bende merak ettim sizin yorumu görünce sorayım dedim. Olmadı yarın bende bir bayiyi arayıp son durumu soracağım sizin tarafta fatura edilme olduysa artık bu tarafta da bir hareket olması gerekiyor :)
-
Umarım gelecek araçları satmamışlardır. çünkü Wp grubumuzda yaklaşık 300 kişiyiz 30-40 kişide yoktur araba. bunların arasında Gt line Sahibi yok. 8-10 kişi araç bekliyor diğerleri de sanırım muhabbeti izlemeye gelmiş. diyeceğim o ki araba daha koreden çıkarken satışa başlıyor bayiler... Eğer 7 şubatta gelecek arabalardan kalan varsa kaçırmayın...
-
Teşekkür ederim hocam umarım bayi ile bir sorun yaşamayız yarın teyit edeceğim :) Son bir soru sormak istiyorum Ocak sonu gibi teslim edilecek iddialı konuştu yazmıştınız ilk mesajda bayide peki neden Ocak ayında teslim edilmedi onunla ilgili bir şey söylediler mi :)
-
gerçekten sancılı bir süreçti...
ilk önce hava şartlarından dolayı 3-4 gün gecikecek dediler... daha sonra Gemi tunusta teknik bir arıza sebebiyle kaldı dediler... hemen gemi takip uygulaması. bulup Tunus açıklarındaki Ro-Ro- gemilerinden araç taşıyanları tespit ettim. 3 gemi vardı 2 si 8-10 gün içinde Tr limanlarına yanaştı. bir tanesi Tunusta kaldı. dedik tamam bizim bayilerden ses çıkmadığına göre Bizim gemi bu galiba 3-4 gün önce o gemi de tunustan hareket edip geriye doğru gidince bayilere baskı uygulamaya başladık. en son bayide ki danışmana Kia Türkiyeye mail atıcam dedim o da at abi bana zararı yok dedi. ben maili dün attım bu gün bayi aradı...
biz araç bekleyen arkadaşlar olarak şöyle düşündük ya gerçekten söyledikleri doğru idi. yada araçları bekletip ÖTV zammı vs beklediler. neyse ki öyle bir durum oluşmadı. inşallah da yakın zamanda oluşmaz...
-
-
Autobicsyoutube
The 2024 Kia EV3 GT Line model represents the pinnacle of Kia’s electric vehicle lineup, boasting a blend of high-performance features, advanced technology, and a sleek design. As a part of the GT Line, the EV3 is designed to deliver an exhilarating driving experience while maintaining an eco-friendly profile. When it comes to selecting a color for your 2024 Kia EV3 GT Line, Kia offers a range of options that cater to various tastes and preferences. The electric car is available in 5 shades - Midnight Black, Pistachio Green, Shale Grey, Sunset Orange and White Pearl. Know More: https://www.autobics.com/2024/09/2024-kia-ev3-gt-line-color-options-images/ Great Discounts on Car & Bike Accessories: https://amzn.to/3QXEVH9 For more news & updates follow us on: Website: www.autobics.com Facebook: www.facebook.com/Autobics X: www.x.com/Autobics Instagram: www.instagram.com/Autobics YouTube: www.youtube.com/Autobics Great Discounts on Car & bike Accessories: https://amzn.to/35ELXbW #Autobics #Kia #KiaEV3 #colors #evcar #electriccar #automobile #automotive #carshttps://www.youtube.com/watch?v=SDownhAVDYQ&feature=youtu.be -
Arkadaşlar Merhabalar EV3 long range elegance paket e dışardan V2L aparatı alırsam çalışırmı satıcılar bu konuda cevap veremedi
-
Bosver satis danışmanını birsey bildikleri yok, v2L sadece gt line pakette var, elegance donanimda yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mesajınızı dün geç saatlerde okuduğumdan prensip olarak satış temsilcisini mesai saati dışındada rahatsız etmemek için bu sabah aradım. Verdiğiniz bilgilerin hemen hemen aynısını öğrendim.
İstanbul - Anadolu yakası Tekkar Kia bayisinde. Satıştemsilcisi Gökhan Vural sağolsun.
İşleme resmi olarak başlatıyor. Sanırım hafta sonuna kalmadan hafta ortası ...
fon : 0 216 473 71 40. Fax : 0 216 473 36 11. Adres : Esentepe Cevizli D-100 Güney Yanyol No: 15/1 Kartal / İstanbul.
sanırım yanlış anlamadıysam gelecek renkler siyah ( rezerve) , terra cotta kırmızı , açık uçuk mavi 2 adet, ivory mat gri 1 adet, koyu gri emin değilim , beyaz da var dendi. ( yani gemiden bayiye gelecek haftasonu terslik olmaz ise bayide olur gibi net konuşuyorlar.
hayırlısı olsun bekleyen herkese.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X