Şimdi Ara

KİA EV3 DENEYİMLER,KULLANICI YORUMLARI (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
15
Favori
6.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Dc şarjlarda %12-13 Ac şarjlarda %7-8 kayıp olur onu da maliyete eklerseniz hesabınız tam doğru olur.

• 1 haftadır elegance paket kısa menzil ev3 kullanıyorum. 1.490 liraya aldım. Daha önce ford Kuga ve Renault zoe kullandım.

1000 km yol yaptım. Kış şartlarında ş.içi 400 Km menzil aldım. Yazın 500 ü görür diye düşünüyorum. Bu menzil şehir içinde yeterli olduğundan, uzun menzilli versiyon daha ağır olduğundan, uzun menzil daha geç teslim edileceğinden kısa menzili seçtim.

Süspansiyon olarak kasa ve cüsse benzerliği nedeniyle Kuga ile kıyaslayabilirim. Kuga’dan açık ara daha iyi. Elektrikli araçlar gibi sert ve gergin bir süspansiyonu yok. Çukur ve kasisleri gayet iyi absorbe ediyor. Mahalle arasında test sürüşü yapıp bozuk yollarda kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Normalde elektrikli araçlarda yol ve rüzgar sesi halledilemeyen bir sorun. Bu araçta ben böyle bir sorun görmedim. Bu açıdan da gayet başarılı. Test sürüsünde mutlaka 100 km hızın üstüne çıkın. Yol ve rüzgar sesini ancak bu şekilde anlayabilirsiniz.

Bu fiyata şarj hazırlık, şarj hızı kısıtlaması, şarj kapasitesi sınırlaması, ısı pompası,şeritte tutma ve adaptif hız sabitleme (iyi çalışıyor), ipedal özelliklerini en alt pakette alabiliyorsunuz. Malzeme kalitesi ortalama.

Bence ödediğiniz paranın karşılığını veriyor, üst paketlerde hiç gözüm kalmadı. Görsel açıdan yorum yapmıyorum, o konu kişiden kişiye değişir. Dış plastik aksamı piyano black yapmak istiyorum sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FidelFidel -- 14 Aralık 2024; 19:46:41 >

• Aracınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Ben de aynı paketin LR versiyonunu 2 gün önce aldım. Sizin yorumlarınıza çoğuna katılıyorum. Ben halen aracı tanıma ve deneyimleme aşamasındayım.

Bildiğiniz gibi dışarıdaki piyano black yüzeyler daha kolay çiziliyor. Bu nedenle özenli bakım istiyor. Aslında ben dodik vs. kaplamaların piyano black olmamasından dolayı memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oto_sever -- 15 Aralık 2024; 14:39:31 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.