Şimdi Ara

Kia Picanto 2008 mi 2007 mi ??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım picanto sahibimisin yada sahibi olmasanda devamlı kullanıyormusun?ayrıca eğer kullanıosan kullandığın araç dieseslmi?çok merak ediyorum 1 full depo benzin ile kaç km yol yapabiliyosun.şahsen ben depoyu doldurup gerisini unutamıyorum.istanbuldan ankaraya geldığımde benzin ışığı beni karşılıyo.20 ytl ile 75-85 km yapıorum bir depodada 450-500 km yapıorum.o da uzun yolda.ve sakin kullanım sonucunda.bilgi verirsen sevinirim yoksa aracımda sorun olduğunu düşünmeye başlıcam hiç sanmasamda.
    quote:

Orjinalden alıntı: asterixia

piconta çok az yakan bi araç malum1.1 motor. şehir içi kullanım için ideal. park sorunu filan da oluyor ama şehirler arası yol yapıyosan fazla tavsiye etmem pek güvenli değil. hafif. rüzgardan çok etkileniyor. abs filan yok.
    ama şehir içi için güzel. bi defa çooook ekonomik. benzini doldur ve unut.

• Kia picanto alacak arkadaşlar yenisini kesinlikle beklesinler çünkü oldukça donanım ve iç kalite farkı var. Birde benzinli motoru pek beğenmiyorlar bir depo ile 450 km falan gidiyomuş ama dopoda 35 lt bununda etkisi var tabi. Ne yapın ne edin dizelini almaya bakın hem çok daha ekonomik olur hemde yüksek tork sayesinde benzinliden daha akıcı ve seri sürüşler yapılır.
  • Kia picanto sanırsam şu an satışta. Gidip bi görmek lazım. Benzinli model de uygun olabilir şehir içi için birebir şirin de bi tsarımı var küçük araba dar yerlerden geçer, park problemi olmaz az yakar. Dizeli artık yakmaz bile bunun Ama şu an da tek donanım şeçeneği var dierleri gelir sanırsam yakında. Burdan bakmakla olmaz gidip bi görmek lazım.
  • evet bayilere gelmiş olması lazım sirin bişi olmus bayanlara veya sehir içinde cok gezenlere uyacak bir otomobil..
  • ben 2. el picantolar gördm araba com da fiyatları 12.000 ytl civarı olanlar var ve çok da sağlam resimleri yani hoşuma gitti

alsammı diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

ben 2. el picantolar gördm araba com da fiyatları 12.000 ytl civarı olanlar var ve çok da sağlam resimleri yani hoşuma gitti

alsammı diye düşünüyorum

YEnilendi işte o kasa..ama oda güzel arac sehir içi kullancam diosan ideal bi arac..
  • şimdi para konusunda pek bol deil elim anlatabildimmi gönül ister çıkan yeni modelden al ama
    olmayınca para ucuza yöneliyo insan gerçekten çok şık arabalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaris

şimdi para konusunda pek bol deil elim anlatabildimmi gönül ister çıkan yeni modelden al ama
    olmayınca para ucuza yöneliyo insan gerçekten çok şık arabalar

malesef öle arkadasım bütcemiz kadar cıkabilcez..focusumu degiştircem aylardır bakınıyorum her modele hesap kitap yapa yapa...
  • 1.1 motor picantoyu çekebiliyormu bilenler lütfen yazsın.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

1.1 motor picantoyu çekebiliyormu bilenler lütfen yazsın.....

Hemde fazlası ile iyi çekiyor

http://www.youtube.com/watch?v=abJDIMOV_Fo
    http://www.youtube.com/watch?v=YLy96WAyMK8&feature=related

• ben inanmıyorum en azından 1.2 veya 1.4 olması gerekirdi.
  • quote:

1.1 motor picantoyu çekebiliyormu bilenler lütfen yazsın.....

çekebiliyomu nedemek!!!

o motoru adamlar oraya laf olsun diye koymuyo
    onu koyanlar MÜHENDİS ve fiyatı düşürmek için düşük güçlü motor seçeneği sunmak son derece mantıklı.

performansı düşük olsada ÇEKER!!!
  • 1.2 motor otomatik micrayı çekebiliyor mu?
  • sağolun bilgiler için
  • Bir picanto kullanıcısı olarak bazı yanlış bilgileri düzeltmek istiyorum. Yeni model, eski modele göre teknolojik bir yenilik getirmiyor, sadece makyaj yapılmış. Üstelik artık tek donanım versiyonuyla satılacak. Aracım 2005 model Picanto 1.1EX Advance düz vites. Ben bu aracı 2006'da 23000km'deyken almıştım. Şuan 46000km'de, daha bir sorunum olmadı. Yani ikinci el araba alınmaz diyenler bir daha düşünsün, arabayı adam akıllı inceletirsen daha sonra başın ağrımaz. Araç bir depoyla şehir içinde 450km, şehir dışında kullanım tarzına göre 500-600km götürüyor. Yan rüzgarlardan etkileniyor. Ben otobanda 170km gördüm, çok rahat 140-150km hızla kullanılabilir.

Yeni çıkan versiyonda cantlar kapak, yan aynalar manuel, arka frenler kampana. Benim aracımda cantlar alaşım, yan aynalar otomatik, abs standart, arka frenler disk, radyo-cd-mp3 çalar standart, tweeter hoparlör mevcut. Yani yeni çıkan araç benimkiyle donanım ve güvenlik olarak kıyaslanamaz. Şimdiki araç eski comfort versiyonuyla aynı seviyede. Tip olarakta eski versiyon daha sert görünümlü ve tarz sahibiydi, şimdiki versiyon hem çok yumuşak hatlı olmuş hem de sıradanlaşmış. Açıkçası ben yeni model çıkacak denince çok farklı birşey beklemiştim, ama benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.

• quote:

ben inanmıyorum en azından 1.2 veya 1.4 olması gerekirdi.

inanıp inanmamak sana kalmış ama keşke kullananlara inansan ya da sen de denesen!
  • quote:

Orjinalden alıntı: beren

Bir picanto kullanıcısı olarak bazı yanlış bilgileri düzeltmek istiyorum. Yeni model, eski modele göre teknolojik bir yenilik getirmiyor, sadece makyaj yapılmış. Üstelik artık tek donanım versiyonuyla satılacak. Aracım 2005 model Picanto 1.1EX Advance düz vites. Ben bu aracı 2006'da 23000km'deyken almıştım. Şuan 46000km'de, daha bir sorunum olmadı. Yani ikinci el araba alınmaz diyenler bir daha düşünsün, arabayı adam akıllı inceletirsen daha sonra başın ağrımaz. Araç bir depoyla şehir içinde 450km, şehir dışında kullanım tarzına göre 500-600km götürüyor. Yan rüzgarlardan etkileniyor. Ben otobanda 170km gördüm, çok rahat 140-150km hızla kullanılabilir.

Yeni çıkan versiyonda cantlar kapak, yan aynalar manuel, arka frenler kampana. Benim aracımda cantlar alaşım, yan aynalar otomatik, abs standart, arka frenler disk, radyo-cd-mp3 çalar standart, tweeter hoparlör mevcut. Yani yeni çıkan araç benimkiyle donanım ve güvenlik olarak kıyaslanamaz. Şimdiki araç eski comfort versiyonuyla aynı seviyede. Tip olarakta eski versiyon daha sert görünümlü ve tarz sahibiydi, şimdiki versiyon hem çok yumuşak hatlı olmuş hem de sıradanlaşmış. Açıkçası ben yeni model çıkacak denince çok farklı birşey beklemiştim, ama benim için tam bir hayal kırıklığı oldu.

katılıyorum. ayrıca ben bizzat test ettirdim. İNANAMAYANLAR için yazayım: gerçek koşullarda 90 km. sabit hızla 100 km.de 4.5 lt benzin yaktı. (hesabını yaparsanız 770 km. yapar. siz biraz devirsiz kullanın 700 hadi abartın 600 olur. daha ne istiyorsunuz di mi?)

• Arkadaşlar picantonun benzinlisi 1086 / 65 dizeli ise 1100 / 75 Eski kasalarda 2 paket vardı comfort (abssiz) ve abs li şimdi ise tek paket var abs li. Motor güçleri aynı değişen biley yok. Kasada bitakım değişiklikler var birde ipod girişi eklendi müzik sistemi yenilendi ve araç daha sessiz. Hiper picanto adı ile satışta. Eski kasayı beğenen arkadaşlarımız bayilere sorsun ellerinde olabilir. Hatta bizde de bi tane eski kasa var dizel...
  • Yeni Picanto daha dinamik modern ve sevimli olmuş kendine özgü bir tarzı var özellikle önden ve kabinde kendini belli ediyor . Fiaytı biraz yüksek sanki bakalım satış rakamları gösterecek başarısını ...
  • slm dostlar ben karar kılamadın ya 2007 ni alsan yoksa 2008 ikincı el 2007 garantılı 17250 ytl var dostlar amlaşmaya yakınım 2008 ler enson serısı kaça şu anda iyi günler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.