Şimdi Ara

KIA PICANTO NASIL BİR ARABA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
4
Favori
225.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kayseri_park

bunu alacağıma tata alırım daha iyi

keşke alsan da bir denesen!

• arkadaşlar dizelini bir deneyn gerçekten çok güzel çevik atak yani. arabanın heryerde gözü var çok güzel ya

bagajı küçük ama içi mekanı rhat ve geniş iiki aldım valla çok sevdim bu arabayı:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayseri_park

bunu alacağıma tata alırım daha iyi

sen tatayı alırsın da , tata seni alır mı acaba onu bilemem.

tatayla picantoyu bir tutan zihniyet olursa böyle olur herhalde :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilter88

arkadaşlar dizelini bir deneyn gerçekten çok güzel çevik atak yani. arabanın heryerde gözü var çok güzel ya

bagajı küçük ama içi mekanı rhat ve geniş iiki aldım valla çok sevdim bu arabayı:)

güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpurtas

quote:

Orjinalden alıntı: ilter88

arkadaşlar dizelini bir deneyn gerçekten çok güzel çevik atak yani. arabanın heryerde gözü var çok güzel ya

güle güle kullan

saolasın kardeşim

• arkadaşlar tekerlekleri değiştirmek istesem. yol tutuşunu biraz daha artıracak ancak yakıta çok etkisi olmayacak ne alabilirim. (Eskisinin ebatları 165-60R14) teşekkürler.
  • 175-55R15 olabilir dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Başar AKTEN

175-55R15 olabilir dostum

jantı değiştirmeden sadece tekerlekleri değiştirmek istiyorum ama. ne yapabiliriz?
  • arkadaşlar bir de bu araca lpg taktıran var mı? bir kaç yerde takılma işlemlerini gördüm ama kullananlardan performansla ilgili bilgi alsak iyi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpurtas

arkadaşlar bir de bu araca lpg taktıran var mı? bir kaç yerde takılma işlemlerini gördüm ama kullananlardan performansla ilgili bilgi alsak iyi olur.

zaten çok az yakıyordur tahminen yakmaz
  • arkadaşlar lastikleri 175/65 R 14 yaptım. çok güzel oldu. değiştirmeyi düşünen arkadaşım varsa değerlendirsin derim.
  • 10 gün kadar önce aldım. Geçen yıldan bu yana araba alacaktım nasip şimdiye oldu. Burada almayıp binmeyip kullanmayıp yorum yapanlar bu arabaya binseler eminim fikirleri değişir. Artı ve eksi yanlarını Tek tek yazıyorum şimdi görüşlerimi.

1- Araba alanında içi en küçük gibi görünüyor sanırım fakat bu konuda 206dan kesinlikle daha büyük. Bunun yanında fiestayada bindim ondanda geniş bir iç mekana sahip. Önde ve arkada cok rahat şekilde oturabiliyorsunuz. Benim boyum 1,80 daha önce 206 ya ve fiestaya hem on hemde arkada olmak uzere bınıp yolculuk yapmıslıgım var. İçi bu 2 arabayla kıyaslandıgında çok daha geniş.

2- Araba yokuş çıkmıyor diyenler Siz intahar edin bence. Araba taş gibi çekiyor. İnanın 1,1 motor oldugunu bılmeyen bırı 1,4 sanar. Çekiş süper. Test ettim arabayı ilk aldığım gün çıkılabilcek en dik yokuşlara 5 kişi klima açık şekilde girdim. Gayet rahat şekilde çıkıyor. Ve kesinlikle çıkmıcakmı yoksa gibi bir düşünce uyandırmıyor. Bu tür yorum yapanları kınıyorum insanları çok kötü yonlendırıyorsunuz.

3- İnanılmaz klima. Son derece iyi bir klima sistemi var. 3 kademeli. İnanın eminim bir çok arabanın kliması bukadar etkili değildir.

4- Park ve dar sokaklar için birebir araba. Rahatlıkla her sokağa ve her park yerine rahat giriş çıkış yapılabiliyor.

5- Sürüş zevki veren bir araba. Oldukça fazla zevk alıyorum. Araba çok rahat. Daha önce bindiğim arabalarda bi sağa bi sola dönüp rahat pozısyon almaya ugrasıyordum. Bu arabada oturduğum gibi bir rahatlık güven geliyor üzerime.

Eksi Yanı olarak görülebilecekler

-Arabayı hız yapmak için alacaklar için ideal değil. Şehir dışı seyahatlerde yüksek hız yapılmaz. Bana göre bu eksi bir yanı değildir. Zaten performans arabası değildir.

-Bagaj sızın ıcın buyuk ıhtıyacsa bagaj sizin ihtiyacınızı karsılamayabılır. Benım ıcın ıdeal yeterlı sevıyede fakat bagaj kısmını cok onemseyenler için kucuk kalacaktır. Arabanın Bagajından kesip içeriye vermişler sanki içi geniş belirttiğim gibi.

Sonuç olarak alacaklar varsa ideal bir araç. Tipi benim çok hoşuma gidiyor. Performansta benım ıcın yetıyorda artıyor bile. Alacaklar temiz buldumu düşünmelerini gerektirecek birşey yok. Özellikle genelde şehir içi kullanılacaksa Kia Picanto mutlaka tercihi olsun derim.

• Eee? Yakıt tüketimi nedir? Kimi az yakıyor 5.5 litreyi geçmiyor demiş kimi 20 liraya 75 km yaparsın demiş yani 8-9 litreden bahsetmiş..

Bu arada bende gülmeden geçemicem 65 beygir arabaya yokuş çıkamaz diyenlere.. 34 beygirlik marutim vardı ve 4 kişiyle gayet dik rampaları 80 in altına inmeden çıkıyordu..
  • bendeki 100 km / 7 lt civarı yakıyor, tabi full ş.içi............ Yani iyi bir rakam benzinli bir araba için....
  • tekerlekli tabut
  • quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

tekerlekli tabut

Ayıp
  • bu aracın dizelini otobanda gördüm. inanılmaz hızlıydı. çoğu aracı geçiyordu. sonra 1.1 75 hp olduğunu okuyunca inanamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

quote:

Orjinalden alıntı: rocky_m5

tekerlekli tabut

Ayıp

http://www.youtube.com/watch?v=qkr93d7Gpm0 al bunu izlede ayıbı gör.3 yıldız alan araç tabut değilde nedir?

/>

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_m5 -- 15 Eylül 2008; 23:28:23 >

• ben bu arabayı çok beğeniyorum. almayı düşünüyorum. burada yorumları okuduktan sonra açıkçası en iy tercihin dizelini almak olduğu gözüküyo.
  • Bu aracın geçen aylarda test sürüşünü yaptım full olanının,kim ne derse desin inanılmaz bir araç süper.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.