Şimdi Ara

KİA PRO CEED TURKEY FUN CLUB

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4.2 metre uzunluğundaki pro cee'd, alışılmadık derecede uzun bir dingil açıklığına (2650 mm) sahiptir ve sınıfında öncü kabin hacmi ile birlikte çok sayıda kaliteli ekipman ve çağdaş aktif ve pasif güvenlik donanımlarını sunuyor. EuroNCAP çarpışma testlerinden aldığı 5 Yıldız da bunun en önemli kanıtıdır.

Pro cee'd ülkemizde 1.6 CRDI 115 ps ve 1.6 CVVT 126 ps olmak üzere Dizel ve Benzinli motor seçenekleri, cool ve concept plus olarak iki farklı donanım paketi ile satışa sunuluyor.

DETAYLI BİLGİ İÇİN;

http://www.kia.com.tr

KİA PRO CEED TURKEY CLUB (facebook sayfası için tıklayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlylegend -- 8 Nisan 2010; 12:16:11 >

• 2010 MODEL KİA PRO CEED BEYAZ 1.6 115ps CRDI

Tüm pro ceed sahibi arkadaşlar bu topice yazarsa sevinirim birbirimize soracak soruları burdan sorarsak iyi olur bence çünkü şimdiden öğrenmek istediğim şeyler var sizlerinde elbet vardır. Haydi Pro Cee'd liler buraya :D İyi forumlar herkeze
  •  KİA PRO CEED TURKEY FUN CLUB
  • Öncelikle fun club hayırlı olsun umarım katılım bol olur.
    Bu ara pro_ceed cdti ile ilgilenmeye başladım sizce nasıl araba bilgi verecek olursanız.Size göre + ve - leri neler ?
    (Bu arada eski bir cerato kullanıcısıyım 2008)
  • fiyatına ve şekline göre süper araba başka bişey demek istemiyorum :) alırsan memnun kalıcağına eminim benimde kafamda soru işaretleri vardı ama gün geçtikçe dahada ısınıyorum.
  • Beyazdan başka rengi yok mu acaba ben hep beyaz gördüm. Çok hoş olmuş.
  • Bu kadar güzel bir arka tasarıma. ön taraf, farları falan hiç oturmuyor. Yazık..

Beğenene güzel tabii. Zevk meselesi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH FIAT DoBLo TeAm!! (79) ÜyE)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ön tarafı bende sevmiyorum ama logosuz panjur ile daha şık olacak diye düşünüyorum bir türlü yaptıaramadım inş. yaptırdıktan sonra resimleri paylaşıcam.
  • pro ceed concept plus hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sewinirim arkadaşlar. Kia ya biraz yabancıyımda! Donanımını beğendim tabi biraz eksiklikler var ama aracın iç ve dış görünüş bütünlüğü cok güzel. renk olarakta siyah renk düşünüyorum. Şimdiden saolun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcaglak

pro ceed concept plus hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sewinirim arkadaşlar. Kia ya biraz yabancıyımda! Donanımını beğendim tabi biraz eksiklikler var ama aracın iç ve dış görünüş bütünlüğü cok güzel. renk olarakta siyah renk düşünüyorum. Şimdiden saolun .

benzinli ve pro ceed lerin full donanımlı olanı olması lazım sorduğun araç, ben sana kısaca şöle söliyim arkadaşım bende yabancıydım ve pro ceed den önce leon a biniyordum benimde kafamda bir kaç soru işareti vardı ama şuanda okadar memnunum ki anlatamam sana, eğer alacaksan hiç düşünme derim, sunroff olayını bir sor eğer getirebiliyorlarsa bence sunruflu al derim, şimdiden hayırlı olsun eğer alırsan. ;)
  • alacağım, alacağım ..2011 nisanda alabilirim.. suan fiziki imkansızlıktan dolayı alamam, yedek subay olarak malatyada görevliyim de!!!! neyse..istanbul gül-al ile irtibat halindeyim.demek cok memnunsun! merak ettiğim birkaç husus daha var acıkçası. arac 1.6 benzinli concept plus donanımlı.aracın yakıt sarfiyatı nasıldır acaba ve bazı internet sitelerinde aracın type kısmının yer aldığı konsolda 2010 scirocco larda mevcut olan bir büyük ekran gördüm.acaba bu avrupa kialarda mı var yoksa bize ithal edilen kialarda da mevcutmu, yoksa eğer sonradan taktırmak mümkün mü?şimdiden saol, bu arada bende er sizde niçin teğmen yazmakta!! bende yakında teğmenliğe nasbedileceğim !!

• aslında bu aracın concept plus donanımlı + sunroof ya da panoramik tavan ülkemize ithal edilse ve bu araçta dizel olsa vede 130 hp yukarısı olsa cok güzel olurdu. ama dediğin gibi yurtdışı için araştıracağım sunrooflu modelleri, belki dizel concept plus da bulurum !!
  • bu araçların avrupa'da ki donanımlarında da navigasyon cihazı yok fakat sorento için üretilen bütün ekranlar ceed'e de birebir olmakta baya araştırmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foriquit -- 1 Haziran 2010; 18:06:16 >
  • PRO CEE'D SAHİBİ ARKADAŞLAR LÜTFEN FACEBOOK FAN GRUBUMUZA KATILIRSANIZ SEVİNİRİM, ÇÜNKÜ HEPİMİZ ORDAYIZ ŞUAN

KİA PRO CEED TURKEY CLUB facebook sayfası için bu yazıyı tıklayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.