Şimdi Ara

kia resimlerini burda paylaşalım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
9.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TatanQa

quote:

Orjinalden alıntı: yengeç kazım

quote:

Orjinalden alıntı: volkaaan06

cevre konusunda bişi diyemicem ama marka farkı olmaksızın her zaman benzinli arac dizel aractan daha uzun ömürlüdür..o yüzden dikkat ettiysen 2.el dizel alınırken cok incelenir dizel motor daha cabuk yıpranmaya yatkındır yani senin ceratonun motoru dizelinin motoruna göre kesinlikle daha uzun ömürlü olur bunu biliorum.....Ama yapcakta pek bişi yok benzin cok pahalı bende cok fazla sehir dısı falan yapan bi insanım o yüzden alırsam mecburen dizel bakcam...

evet bende öyle biliyorum ama bazı insanlar dizelin 1.milyon km yaptığını filan diyo..acaba bunlar kamyon otobüs motoruylamı karıştırıyorlar acaba....

Kafam karıştı... Başka topiclerde bu konu tartışılırken su götürmez bir gerçek modunda dizelin daha uzun ömürlü olduğu söyleniyordu...

ben öle bilmiyorum..evet cogu yerde öle yazıo ama dizel aracın ömrü daha kısa benzinliye göre ve 2. el dizel elınırken cok dikkat edilmesi gerekir die duymustum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkaaan06 -- 17 Kasım 2007; 0:31:16 >

• quote:

quote:

cevre konusunda bişi diyemicem ama marka farkı olmaksızın her zaman benzinli arac dizel aractan daha uzun ömürlüdür..o yüzden dikkat ettiysen 2.el dizel alınırken cok incelenir dizel motor daha cabuk yıpranmaya yatkındır yani senin ceratonun motoru dizelinin motoruna göre kesinlikle daha uzun ömürlü olur bunu biliorum.....Ama yapcakta pek bişi yok benzin cok pahalı bende cok fazla sehir dısı falan yapan bi insanım o yüzden alırsam mecburen dizel bakcam...

evet bende öyle biliyorum ama bazı insanlar dizelin 1.milyon km yaptığını filan diyo..acaba bunlar kamyon otobüs motoruylamı karıştırıyorlar acaba....

vala kazım kardesim ben dedigim gibi böle biliorum benzinli daha uzun ömürlü die ama cogu yerde aksi yazıo gerci ben işin ustalarından duymustum ama yanlıs mı hatırlıyorum die düsünüyorum yok yanii...

• quote:

quote:

quote:

vala kazım kardesim ben dedigim gibi böle biliorum benzinli daha uzun ömürlü die ama cogu yerde aksi yazıo gerci ben işin ustalarından duymustum ama yanlıs mı hatırlıyorum die düsünüyorum yok yanii...

ya dostum zaten şimdi bende düşünüyorum şuanki teknolojiyle yani bir dizel motorun genellikle turbosu var ama benzinli atmosferik yani yeni çıkan turbolu benzinliler değil yani motor biryerden güç alıyo ama benzinli motor öyle değil bende benzinli uzun gider diye düşünüyorum fakat kime sorsam dizel diyo bide ilk olarak dizel motor çıktı dimi?

• bugün bu işin ustalarıylada konustum vala benzinli daha uzun ömürlü diyolar bence de öle ama netde cogu yerde dizel diyo aklım karıstı kazım kardes..ama ben yinede hala benzinli daha uzun ömürlüdür diyorum..
  • ya onlar eski dizelleri söylüyorlardır yani turbosuz ama şimdi atmosferik benzinliler uzun ömürlü çünkü hiçbir beslemesi yok.
  • ya sonucta arabana bakarsan oda sana bakar esek gibi binersen dizel veya benzinli basa cıkamazsın bu böledir..ben hala benzinli daha uzun ömürlü die ısrar ediyorum bakalım biraz daha arastırmasını yapım bu işin..
  • Kazım Kardes....

bi ricam var arabanın iç gösterge ısıklarını cd calarını falan ısıkları acııkken bi aksam cekip buraya koyabilirmisin...
  • valla çekerimde buraya bazı resimleri koyamıyorum çünkü çok mb kaplıyo o yüzden ama denerim + bide ya senin bu kia daha doğrusu cerato aşkın nerden geliyo nezamandır sorucam diyodum fırsat bulamadım..
  • quote:

valla çekerimde buraya bazı resimleri koyamıyorum çünkü çok mb kaplıyo o yüzden ama denerim + bide ya senin bu kia daha doğrusu cerato aşkın nerden geliyo nezamandır sorucam diyodum fırsat bulamadım..

cerato askım motorunun süper olusundan geliyo severim seri motorları cünkü..

bi kac aya kalmaz arabamı degiştircem 2 secenek var ya yeni octavi yada cerato..

ceratonun içi hosuma gitmiyo cok basit duruyo o yüzden senden bi aksam resim istedim..

yoksa marka fanatikligim falan olmas benim sevdigim araclar bunlar...
  • senin şuanki aracın ne dostum evet ceratonun şuanki iç kısmı çık sade eski yani benim 2004 model daha iyi duruyodu bende bir kaç resim çektim ama buraya sığmıyo artık cep telefonuylan çekicem..
  • @ utkucay --> Walla şu forumlarda aracının resmini koyup da nazar değenler topicinden sonra tırstım açıkçası.. Yok yanlış anlamayın size kem gözlü demiyorum ama koymasam daha iyi gibi

Bildiiniz Rio işte... Yeni sevgilim yeni aşkım... ( acaba hollandada böyle bir nikah kıyılabilirmi )
  • quote:

senin şuanki aracın ne dostum evet ceratonun şuanki iç kısmı çık sade eski yani benim 2004 model daha iyi duruyodu bende bir kaç resim çektim ama buraya sığmıyo artık cep telefonuylan çekicem..

bende 1999 focus var su an..

bide iş için kullandıgımız bi arac..

ama degiştirmek istiyorum allah nasip ederse nisan gibi falan alcam..

su an güzel kampanyalar var ama kredi falan urasamam bide biraz ödemeler cok..

resim aslında olması lazım ben 6 mega pıxel le cekip koyabiliyodum ama....
  • quote:

Orjinalden alıntı: TatanQa

@ utkucay --> Walla şu forumlarda aracının resmini koyup da nazar değenler topicinden sonra tırstım açıkçası.. Yok yanlış anlamayın size kem gözlü demiyorum ama koymasam daha iyi gibi

Bildiiniz Rio işte... Yeni sevgilim yeni aşkım... ( acaba hollandada böyle bir nikah kıyılabilirmi )

• quote:

quote:

senin şuanki aracın ne dostum evet ceratonun şuanki iç kısmı çık sade eski yani benim 2004 model daha iyi duruyodu bende bir kaç resim çektim ama buraya sığmıyo artık cep telefonuylan çekicem..

bende 1999 focus var su an..

bide iş için kullandıgımız bi arac..

ama degiştirmek istiyorum allah nasip ederse nisan gibi falan alcam..

su an güzel kampanyalar var ama kredi falan urasamam bide biraz ödemeler cok..

resim aslında olması lazım ben 6 mega pıxel le cekip koyabiliyodum ama....

benim kamera 8.3 mp cep telefonundan hafta sonu filan çekicem bakıyım olucakmı ama kesin olursa bütün resimlerini koyarım

• nese koyabilirsen resimleri iyi olur olmassa canın sağolsun
  • Şuna ßakın.

kia resimlerini burda paylaşalım
  •  kia resimlerini burda paylaşalım

becerebildim mi bilmiyorum...

yeter mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogan7 -- 18 Ocak 2008; 0:38:52 >

• yetmez devam
    diğerlerinide görmek isteriz
  • hadi arkadaşlar gönderin dediniz gönderdik,mızıkçılık yapmayın,nazar değmez korkmayın maşşallah ı esirgemeyiz Allah'ın izniyle
  • hadi biraz resim görelim aaa olmuyo böyle:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.