Şimdi Ara

Kia Rio 1.4 crdi'yi nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
68.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu forumda rionun tasarım konfor güvenlik olarak segment lideri olduğunu hatta bmw audi lerle aynı cümlede kullanıldığınıda gördümya ben daha ne diyim bilmiyorum.

Daha dün akşam 1.4 rio 2015 model aracı arkada 2 kişi önde 1 kişi varken kullandım.

Araba yerdeki kibrit çöpünen geçse takır tukur titriyor, kaldırımlardan 10 km ile geçsen küt diye zıplatıyor. Süspansiyonlar konfor anlamında var ile yok arası. Aynı şey eski aracım i20 de de vardı.

Hafif rampalarda direk vitesi 1 e almak gerekiyor, arabanın gtünüde yırtsan 2 ile rampa çıkmıyor.

Görüş açıları berbat, önde upuzun gereksiz bir konsol yapmışlar, tavan zaten üstüme üstüme geliyor gibi hissettim.

Yakıt 7.2 lerde geziyor. Tipi kurbağaya benziyor.

Ve burda bazıları çıkmış konforu tipi güvenliği genişliği rakipsiz diyebiliyor. Sanırım rio dan başka hiç bir araca binmediniz siz.

• Oto-Uzmani O kullanıcısına yanıt
    Rio b segmentinde rakibi Polo,Fiesta,Corsa vs. araçlardır. Audi A3 ise bir üst sınıfta C segmentindedir :)
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Her şey tamam da 1.4 CRDi konuşuluyor burada, rampada 1.ci vites ne alaka? 1.4 CVVT atmosferik Rio kullandıysan burada konuşulan ile alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 9 Aralık 2018; 14:1:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Armin van Buuren* kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.4 cvvt olan 109 beygir onun çekişi de dizel gibi iyidir kaldiki bende 1.25 85 beygirlik olanı var o bile yetiyor yarışa katilmiyoruz sonuçta..

• quote:

Orijinalden alıntı: Oto-Uzmani

Yaklasik 8 aydir kia rio crdi comfort 2015 modelini kullaniyorum , ilk soyleyecegim sey ekonomik ve guvenlik kesinlikle ilk sirada ayrica konforu da gercekten ayni segmentlerine gore a3 ve bmw haric daha iyi tasarim olsun donanim olsun bu paralara cidden alirsaniz Asla pisman olmazsiniz

Güzel şaka

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gözüme kestirdim bu aracı. 7 litreler okudum da dizelde 7 litre fazla rakam değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Caner-Medley

Bende gözüme kestirdim bu aracı. 7 litreler okudum da dizelde 7 litre fazla rakam değil mi?
    Evet fazla.
    Crdi ve multijet bildim bileli sağlam motor ama çok yakar diye anılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 Concept olanını kullanıyorum yine olsa yine alırdım
    Donanım olarak aynı fiyattaki rakiplerinden üstün
    4 freni disk,6 havayastığı standart,güvenlik yardımcıları (esp vs) standart bir araba benim arabam concept olduğu için katlanır ayna hız sabitleme otomatik klima falan da var
    Konforu kötü,yol tutuşu iyi,sürüşü yoldan kopuk
    Tasarım göreceli,bence Clio Polo Fiesta daha güzel
    Yakıt normal,performans normal
    Alınabilir mi ? Bence alınır niye alınmasın
  • Şu anda kaça almalıyız rio 2017 - 2018 dizel manuel veya otomatik benzin temiz hasarsız

Rio önerir misiniz 2. Eli nasıl ?

Tasarım i20’den güzel

• Babam 2 gün önce rio 2015 comfort almış bir akrabadan.arabayı sürdükçe alınmayacak bir araba olduğunu şık diye anıyorsun. Böyle konforsuz bir araç daha görmedim. Bütün yolu içeride hissediyorsun motor sesi içeride. Birde 70bin vermiş bu arabaya

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.