Şimdi Ara

KIA RIO 1.5 CRDI ALDIMMM... (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
2
Favori
302.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TatanQa

bu araçların servis ve yedek parça problemi varmı ?? sorun yaşayan oldumu ? şu anda alıp-almamakla aramda duran tek soru işareti bu

yokkkkkkkkkkk....hemen al.
  • quote:

bu araçların servis ve yedek parça problemi varmı ?? sorun yaşayan oldumu ? şu anda alıp-almamakla aramda duran tek soru işareti bu

zaten motor aksamında parçalar hyundai ile ortak.

ayrıca bodrum- havaalanı arası bi düzlük var orda 195 km hız görmüştü işyerinden arkadaşlar
  • bugün gittim görüştüm , tam 1.4 benzilli siparişi veriyoduk ki , orada duran 2007 model sıfır CRDI ( dizeli ) uygun sayılacak bir fiyata verelim dedi. Önce olmaz falan dedim 1 saat sonra dizeli almaya karar verdim :)

2,400 ytl fark ödüyeceğiz bakalım Allah utandırmasın , ödeme kolaylığı versin...

2007 ve 2008 arasında hiçbir fark yok , dış - iç - konsol ...

ne dersiniz iyi yapmışmıyım ?
  • quote:

bugün gittim görüştüm , tam 1.4 benzilli siparişi veriyoduk ki , orada duran 2007 model sıfır CRDI ( dizeli ) uygun sayılacak bir fiyata verelim dedi. Önce olmaz falan dedim 1 saat sonra dizeli almaya karar verdim :)

2,400 ytl fark ödüyeceğiz bakalım Allah utandırmasın , ödeme kolaylığı versin...

2007 ve 2008 arasında hiçbir fark yok , dış - iç - konsol ...

ne dersiniz iyi yapmışmıyım ?

hangi bayiden alıyorsun ? eğer gören otomotiv ise kimle görüştün ?
  • Selam Mehmet bey ile görüştük... Hatta ben bugün sizin kulaklarınızı çınlattım orada.. Anlattım buradaki forumda yazdığınızı ama burdaki isminizden çıkaramadılar. Sadece tahminen bodrumda olduğunuzu sanıyoruz
  • quote:

Selam Mehmet bey ile görüştük... Hatta ben bugün sizin kulaklarınızı çınlattım orada.. Anlattım buradaki forumda yazdığınızı ama burdaki isminizden çıkaramadılar. Sadece tahminen bodrumda olduğunuzu sanıyoruz

mehmet gören ise muğladan reklamcı nedim çayın oğlu derseniz tanır beni. bi de mehmet beyin oğlu okan bey var o da çok saygı değer bir insandır.

bodrum kia'da sadece bir ay çalıştım. 2007 şubat ayında

perşembe günü muğlada olacağım bir ziyarete gideyim.

ayrıca 2007 model almakla iyi yapmışsın arkana bile bakmadan binersin arabana üstelik millete dizelle toz yuttararak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 9 Ekim 2007; 23:53:45 >

• bi de aracı ne zaman teslim alacaksınız ?
  • selam

İnşallah Allah nasip ederse yarın aracı teslim etmeye getirecekler.. Onlar getiremezse ben zevkle uça uça teslim almaya gidicem
  • quote:

selam

İnşallah Allah nasip ederse yarın aracı teslim etmeye getirecekler.. Onlar getiremezse ben zevkle uça uça teslim almaya gidicem

hadi hayırlı olsun şimdiden allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah bence iyi bi iş yapmışın aracın içi de dışı da çok şık
    yalnız gaza dokunurken dikkat et çok seri bi araba. Aracı alırken de bana aynısını demişlerdi hakkaten de öyle
    alırken park sensörünü de ekletseydin ben öyle yapmıştım onu da söylersen yapıolar önce fiyatını söylüyolar 350 YTL civarı soora hediye edelim diolar.
  • şimdiden hayırlı olsun arkadaşım. çok iyi bir seçim yapmışsın. ben 10 aydır kullanıyorum tek bi sorun bile yok. yalnız arabayı alınca hemen direksiyon kumandası taktır tavsiye ederim çok kullanışlı bişi. yukarda sormuşlar kaç yapıyo die, ben arabayı aldıktan 2 gün sonra denedim max 205 yapıyo ama kısa sürede hızlandığı için bence güzel.
  • çok teşekkürler arkadaşlar iyi dilekleriniz için.. daha iyisi sizlerin olsun.. ancak bugün aracı alamadım plaka çıkmamış

yarın da yarım gün inşallah plaka çıkar.. çıkaracağız kesin dediler ama işte... neyse geç olsun güç olmasın hayırlısı olsun.. bekleyeceğiz artık...
  • Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin inşallah. Donanımını umarım advance aldın sis farlı yol bilg lı ve abs li olanından ayrıca içindeki orta konsol da gri renkli çık duruyo.
    Yurt dışındaki rio advance lerde alaşım jant, yan airbagler ve sunroof varmış bizdekinde yokmuş yau acaip gıcık oldum Neyse onlar olmadan bile araç çok şık, çok seri ve çok ekonomik ben çok memnunum iyiki pejo 307 yi verip rio almışım diyorum.
    Bu arada herkesin bayramını da tebrik ederim arkadaşlar.
  • Sizin de bayramınız kutlu olsun... Allah Razı olsun sağolun varolun iyi dilekleriniz için... Aslında evet aklım advance de kaldı ama ne yapalım ekonomim kesinlikle bundan da üstüne çıkamazdı ki zaten bu bile planladığım bütçenin çok fazla üstündeydi... Ancak ben ol bilgisayarı ve sis farı yönünden bir eksiklik hissetmiyorum.. abs olsa iyi olurdu ama şu haliyle frenlerin tepkisi gayet yerinde... burada biraz da yolu koklamak lazım yani şöförlük de önemli değilmi ? hani abs var esp var , var oğlu var diye basıp gitmek değil de , dikkatli araç kullanmak daha önemli ..
  • Eh öyleyse yapcak bişi yok tabiki. Bütçe beni de kısıtlamıştı 3-4 milyar daha fazla olsa cerato alırdım mesela. Yol bilg sis farları tabiki olmazsa olmaz şeyler değil. ABS ise yağmurda ani frenlerde kızaklamayı önler ama olmasa da olur; zira üniversite yıllarımda abs siz araç kullanmıştım. Sonuçta olay şoförlükte bitiyor, doğru.
    Tekrar kazasız belasız günler dilerim, aracın ne kadar seri ne kadar ekonomik olduğunu kullandıkça anlarsın. Artık deneyimlerini bizimle paylaşırsın. Tekrar hayırlı olsun
  • teşekkürler , evet biraz daha tecrübe edineyin paylaşacağım..

da merak ettim tüm bölümleri geziyorum KIA RIO hakkında çok fazla topic bilgi yada paylaşım göremedim.. aracın azlığından sanırım..
  • Katılıyorum, fazla bilgi paylaşımı yok 3-5 tane topic var en aktif olanı da bu. Araç az olabilir ama gün geçtikçe sayısı artıyor. Ben alalı 1 ay oldu,sen de artık aldın sayılır. Yakında Cerato klübü gibi bi de Kia Rio Klübü kurmalı valla. Laf aramızda her gün iş için istanbul'da göztepe-mecidiyeköy arası yapıorum artık günde 7-8 tane rastlıorum rio lara. Yakında ceratolar gibi çok olcak rio larda
  • rio cok iidir cok süper bi tercih ara hızlanmalar seriligi harikaa resim falan eklersin bu topige artık...
  • quote:

teşekkürler , evet biraz daha tecrübe edineyin paylaşacağım..

da merak ettim tüm bölümleri geziyorum KIA RIO hakkında çok fazla topic bilgi yada paylaşım göremedim.. aracın azlığından sanırım..

arkadaş ne yaptın aldın mı arabayı, izlenimlerin nasıl ?

(herhalde teslim aldın keyfini sürüyorsun )
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

teşekkürler , evet biraz daha tecrübe edineyin paylaşacağım..

arkadaş ne yaptın aldın mı arabayı, izlenimlerin nasıl ?

(herhalde teslim aldın keyfini sürüyorsun )

sorma utkucay... aynen dediğin gibi keyfini çıkarıyorum birşeyler yazamaya ne gerek şu ifade herşeyi anlatıyor -->

• hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.