kırılan camı yaptırdım derken bu akşam otomatik yıkama makinası anteni kırdı. ya nedir benim günahım anlayamadım...
seninki bişeymi benim enjektörlerde aorun çıktı
bende 2004 RIO H/B comfortline var ben kullanıyorum 48 000 oldu ve yakıtı da cok az 1218 kg araba ag. arabada ben esim ve 3 cocugum ile ankaraya gidip geldim 1 depo 45lt 828 km yol yaptım kocaeli golcukten yola cıktım polatlı nın ucret koyune gidip geldim :-))))
CRDI motor u ilk bulan mercedes benz dir arkadaslar bilgi babın da demek istemistim ilk olara tırların da kullanmısıtır bu motor secenegini sonra 300 sel lerde kullandıktan sonra dunyada kullanılmaya baslanmıstır. benim yapmıs oldugum arastırmadan biliyorum :-((
quote:
Orjinalden alıntı: volkaaan06
quote:
Orjinalden alıntı: r2d2droids
tavsiye için teşekkürler. bu arada 1. ve 2. vites geçişleri neden bu kadar zorluyor anlamadım. düzelirmi acaba...
yeni araclarda olabilir böle seler zamanla düzelecektir..
Aracım 3000 km oldu, ilk aldığımda vites geçişleri bariz kemikliydi hele hele eski pejo 307'imden sonra canımı çok sıkmıştı. Ama şimdi vites geçişleri rahatladı, ilk çalıştırmadan sonra motor soğukken tıkırt die geçio fakat biraz sürünce rahat geçio. Yinede servise gidip bi yağlatacam şanzımanı.
bence dizeller arasında en ii motor crdi
agozen rioyu satıyosun sanırım. yalnz fiyat biraz yüksek
Yok abi nerden çıkardın yaw ölürüm de satmam rio mu :) Nerden çıktı yaw ilan flnmı gördün?
yarıldım yaww adam benim resmi koymuş iyimi. Zaten dier resim de başka yerden alınma gibi. Dedi bi arkadaş benle maytap mı geçio yok yaw plaka farklı antalyadan. Fiyat fazla ama dooru diyosun abi 30 a fln sıfırı var zaten 28.5 a vergi vs koysan yaklaşcak sıfıra fiyat . Ama yarıldım yauuuuu hay allah sabah sabah koptumm
demek ki adamın senin arabada gözü gözü var
sana müşteri bulursa şaşırma
heheh adam ordan burdan resim toplamış yazık nie satıo daha 3bin küsürde şeker gibi araba yaw satılırmı hemide advance donanımda adam darda fln herhal. satması zor ama o fiyata çok istiyo bence
hidrolik direksiyon hızlanınca sertleşiyormu?
hayır. o özellik hyundai de var. bildiim kadarıyla onlarda sorun çıkarıyormuş. 2008 hyundai eralarda kaldırılmış
quote:
Orjinalden alıntı: tuna_dzc
seninki bişeymi benim enjektörlerde aorun çıktı
Hadi yaw, geçmiş olsun tuna sorun neymiş abi?
Ben ilk çalıştırmada ve stop ettirmeden önce 1 dk bekliom soora kapatıorum motoru daha bende de sorun çıkarmı yaw
saolasın. arabayı aldığımdan beri shellden yakıt aldım 1 sene sonunda enjektörlerde sorun çıktı. enjektörler bosch servisine gitti sorunun yakıttan kaynaklandığını belirttiler ve garantiye sokmadılar. shellde üslenmedi. masraf 2.500ytl kadardı
ama çelik motor yolda bırakmadı beni tesadüf garanti departmanının müdürü gelmiş beni dinlediler müşteri memnuniyeti adına kia karşıladı bundan sonra shellmi
Yapma yaww. Bende iyidir die hep shellden alıodum yakıtı, millet en iyisi fln diodu hayret yaw. Peki sen nerden alıosun artık yakıtı total mi?
servisin bana dediği ya bp yada opet. bende bp kullanmaya başladım. sıfır araba aldık başımıza gelene bak neyseki halloldu.
Hay Allah herkes de shell iyi der BP yi de kötülerler de hatta. Enteresanmış. Neyseki hallolmuş senin sorunun.
Selamlar
Yaw şimdi içime kurt düştü.. Bana da alırken illa Shell demişlerdi .. Acaba pompadan pompaya mı farkediyor ?