Şimdi Ara

KIA RIO 1.5 CRDI ALDIMMM... (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
638
Cevap
2
Favori
302.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun ketçap98, ben de yeni aldım 360 km deyim :) dizel sedan comfort aldım. gidişi süper bu arabanın, çok da sessiz. yalıtımı ve müzik sistemi süper teybin ekranı falan ne kadar şık yapmışlar. amortisörler biraz sert. bir de her çalıştırmada gerçekten gaza basmadan önce 1 dk beklemek gerekir mi? bizim şirket arabası accent, biz kendisine gayet kötü davranıyomuşuz bugüne kadar, yeni anladım :):) ışığın sönmesini bile beklemeden çeviriyoz kontağı, 1 dk falan hak götüre :)
  • sizede hayırlı olsun muhlis bey : ) evet turbo nun sağlığı icin 1 dk en az beklemek daha uzun ömürlü olmasını sağlar. ben ikinci el olarak aldım ama kilometre 10 bin km de aldıgım arkadas askeri personel çok temiz bir araçmış gerçekten çok beğendim. 18bin 900 tl ye aldım. valla her kurusuna helal olsun : ))
    güzel bir arka ince kibar bir rüzgarlık ve celik jant ince yanak lastik takmak istiyorum. rio kullanıcıların önerileri var mı ? aşırı tuning şekli değil sade ve kibar olarak hangi model alaşımlı jant daha iyi olar ve nasıl bir lastik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketcap98 -- 4 Haziran 2009; 10:32:00 >
  • Rio hb modele 16" kalın kollu bir jant iyi gider.Özellikle yeni moda olan siyah gölgeli jantlar+spoiler iyi gider.Çok şık ve sade olur.Zaten rio standart olarak yeterli bir araçLastik olarak michelin öneririm.Eğer yumuşak lastik seçersen yol sesinide kesersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssistForte -- 4 Haziran 2009; 20:50:29 >
  • Hayırlı olsun,bende bu hafta başında 2.el kia rio comfort aldım,trafiğe çıkalı 2,5 sene olmuş.
    Performansına gelince bazı arkadaşların dediği gibi benzinli araçtan bile seri ve hızlı diyebilirim.Ankarayı bilenler kepekli yokuşunun nasıl bir yokuş olduğunu bilirler o yokuşta düzlükte hızlanmadan 150-160 km sürat yaptım,ve sol şeritte yanlız ben vardım Tabi istese başkalrıda olabilirdi ama neyse.
    1.5 CRD kia rio'yu araba almayı düşünen herkese tavsiye edebilirim,en azından test sürüşü yapın emek istediğimi anlarsınız.Turbo sizi koltuğa yapıştıracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay83 -- 5 Haziran 2009; 12:41:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackEdition

Rio hb modele 16" kalın kollu bir jant iyi gider.Özellikle yeni moda olan siyah gölgeli jantlar+spoiler iyi gider.Çok şık ve sade olur.Zaten rio standart olarak yeterli bir araçLastik olarak michelin öneririm.Eğer yumuşak lastik seçersen yol sesinide kesersin.

Araç Hatchback olduğundan spoiler iyi durmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: atalay83

quote:

Orjinalden alıntı: BlackEdition

Rio hb modele 16" kalın kollu bir jant iyi gider.Özellikle yeni moda olan siyah gölgeli jantlar+spoiler iyi gider.Çok şık ve sade olur.Zaten rio standart olarak yeterli bir araçLastik olarak michelin öneririm.Eğer yumuşak lastik seçersen yol sesinide kesersin.

Araç Hatchback olduğundan spoiler iyi durmaz

Hocam extreme dediğimiz abartı tip spoiler demiyorum.

Örneğin sedan için;

KIA RIO 1.5 CRDI ALDIMMM...

Hb için(aracı çok güzel yapmışlar,abartı olmuş tabi,sadece spoiler açısından koyuyorum);

• BENDE kiaRio almaya karar verdim 2006 model 20,000km.de fiyatıda 14,500 istiyor piyasaya baktım bence uygun sizce fiyat nasıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: herkoç

BENDE kiaRio almaya karar verdim 2006 model 20,000km.de fiyatıda 14,500 istiyor piyasaya baktım bence uygun sizce fiyat nasıl

dizel mi ? eger dizelse fiyat gayet güzel hasarlı olmamasına ve kilometrenin gercekliğine dikkat et. eger kazasız ise kacırma
  • Abartıyor musunuz ne? Hem dizel olacak, hem 20.000 km'de olacak, hem de hiç bir kazası olmayacak... Bence 1,4 benzinli comfort modeli bile ciddi bir kazası yoksa hele 20000 km de ise kelepir... O'ı 21000 TL...
  • sadece sağ 2 kapı değişmiş celik cant varmış yeni, arabayı biliyorum ama arabanın özelliklerini tam bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim güvenlik olarak zayıf denildi.Bu aracı bir arkadaş kullanmış yokuşlarda bastıkca gidiyor dedi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: herkoç

sadece sağ 2 kapı değişmiş celik cant varmış yeni, arabayı biliyorum ama arabanın özelliklerini tam bilmiyorum bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim güvenlik olarak zayıf denildi.Bu aracı bir arkadaş kullanmış yokuşlarda bastıkca gidiyor dedi..

Eğer dizelse bedava!! Ben kısa süredir kullanıyorum ama çok memnunum. Performansı süper, yokuşlarda da dediğiniz gibi...Yalıtımı oldukça iyi, motor sesi olarak benzinliden bi farkı yok. Yalnız sizin bahsettiğiniz araç benzinli ise o performansı alabileceğinizi sanmam, çünkü arada ciddi bi tork farkı var. Güvenlikle ilgili olarak da Euroncap'ten notları iyi, korkacak bişey olduğunu sanmıyorum.
  • Araç Dizel satmasının maksatı Reno megan alacakmış ondan satıyor kısmetse Ağostosta alacağım ...verdiğiniz bilgiler için teşekür ederim arkadaşlar..
    Yeni araç alan arkadaşlarda kazasız günler dilerim.
  • 2 kapı değişmişse kazalıdır. dikkat et. servisine götür bir araştır şasi problemi varsa alma
  • kia rioların kullanma klavuzunda ön konsolda görünen çok güzel bir oto teybi var.
    http://www.automedia.com/NewCarBuyersGuide2008/photos/2008/Kia/Rio/Sedan/2008_KIA_Rio_int_6.jpg
    yukarıdaki gibi.
    fakat neden Türkiye de satılanlarda içerisine basit bir ototeyp koyup satışa sunuyorlar anlamadım. nedenini bilen var mı???
  • Şasede bir problem yok kapıların değişmeside sebebi 2 tane polis motosikleti çarpmış:( serviste yapılmış tamiride..
  • quote:

Orjinalden alıntı: r2d2droids

kia rioların kullanma klavuzunda ön konsolda görünen çok güzel bir oto teybi var.
    http://www.automedia.com/NewCarBuyersGuide2008/photos/2008/Kia/Rio/Sedan/2008_KIA_Rio_int_6.jpg
    yukarıdaki gibi.
    fakat neden Türkiye de satılanlarda içerisine basit bir ototeyp koyup satışa sunuyorlar anlamadım. nedenini bilen var mı???

Valla ben yeni aldım aracı ve oto teybim resimdekinden daha güzel. Sanırım yeni model araçlara koymuşlar bu bahsettiğimi. Hatta henüz Türkçe kullanma kılavuzu bile yok, tercüme ediliyormuş...

• hayırlı olsun,
    kullanan arkadaşlar menmun sence nasıl bir araç? ben de almaya karar verdim ...
  • Sevgili arkadaşlar herkese merhabalar. Donanım Haber birinci Ankara buluşmasını 7 Şubat'ta yapmıştık. Şimdi ikincisini düzenlemeye geldi sıra. Sizlerinde desteğiyle düzenleyelim diyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar fikir verirse sevinirim.

7 Şubat'taki Ankara buluşmasının konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_29459192/mpage_1/key_/tm.htm

Yeni yapmayı düşündüğüm buluşmanın konusu.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32341909/mpage_1/key_//tm.htm#32341909

Gelmek isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık.

Selamlar.

• Öncelikle Yeni Arabasına kavuşanlara Allahtan kazasız cezasız mutlu günlerde binmesini dilerim.
    Arabayla ilgili olan aşşağı yukarı herkes arabada dinlenebilecek baslı şarkılar arar,ben de kendi arşivimden sizler için özenle arabanızda büyük bir zevkle dinleye bileceğiniz tek tek yüklenmiş tam 70 adet yabancı seçme şarkı topladım çoğu kişinin seveceğine adım gibi eminim arkadaşlar şarkıların en büyük özelliği ise dinlene bilir olması yani her hangi bir linke tıkladığınızda karşınıza bir player çıkacak play tuşuna bastığınızda ise şarkıyı dinleme imkanınız olacak özellikle sizler için dinleme olanaklı bu siteye yükledim yani hangi şarkıyı beğenirseniz o şarkıyı download yazan yazıya basarak indire bileceksiniz kimilerinin tarzı farklıdır o yüzden beğenmediğiniz takdirde şarkıyı indirmeme gibi bir lüksünüz olacak 70 şarkıdan beğendiğiniz şarkıları seçerek indirme özelliğine sahip olacaksınız her bir şarkı tamamen bana ve arşivime aittir tamı tamına 4,5 saatte şarkıları tek tek dinleyerek size layık olacak en güzel şarkıları seçmeye özen gösterdim yaklaşık 4,5 saat gibide yükleme işini hallettim , inşallah çoğu kişinin zevkle aracında dinleye bileceği şarkılar seçmişimdir beğendiğiniz takdirde güzel yorumlarınızı okumak benim için en güzel hediye olacaktır.Paylaşmayı bilmek ve Paylaşmak en güzel şeydir Sevgi ve Saygılarımla ......
    Arkadaşlar tek yapmanız gerekenwww.vwcity.tr.cx sitesinden Ses Sistemi İçin Özel Seçim Şarkılar adlı konuyu tıklamak.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.