Şimdi Ara

Kia RİO Hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Eşiminde kullanacağı hatchback bir araç arayışı içindeyim. max 20.000 tl lik bir araç olacak..
    Araştırırken Kia RİO dikkatimi çekti.. 1.4 Benzinli olanlar 2009-2011 model arası 18-25 gibi fiyatlara bulunabiliyor..
    Varmıdır. bu araçların kronik sorunları artıları eksileri vs. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum..
    Örnek olarak şu araç hoşuma gitti gibi
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-ilk-sahibinde-masirafsiz-148432232/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhosT^^ -- 27 Aralık 2013; 14:23:45 >

• 2 yıllık araçla 100.000 km nasıl yapmış, kmsi fazla gibi geldi..
  • Örnek olarak gösterdim o aracı ama bakımları düzenli yapıldı ise sıkıntı çıkaracağını sanmam genel olarak aynı yaşta dizel olanları 160.000 km civarlarında..
  • Biraz daha yeni model olsaydı rahatlıkla alınabilir derdim

Ben sıfır 1.2 Benzinli ve 1.4 Dizel olanına bakmıştım ve fulle yakın donanım vardı baya hoşuma gitmişti.
  • Daha yüksek modeller fiyat olarak fazla, çoğunlukla şehir içinde ve eşim kullanacak yani bir yerlere sürtecek vuracak, amaan boş ver diyebileceğim bir araç olsun istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GhosT^^ -- 27 Aralık 2013; 17:31:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kia Rio Sedan vs. Fiat Egea ???
    9 yıl önce açıldı
    Kia Pregio Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Yeni Dacia Duster Hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.