Şimdi Ara

Kia Rio ve Aveo arasinda kaldim :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: `bELa

aveo tavsiye ederim kesinlikle

Belirli bir dayanağınız varmı?

Kendi aracımızı körü körüne savunmayacağım ama "kesinlikle Aveo" denebilecek bir fark yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

quote:

Kendi aracımızı körü körüne savunmayacağım ama "kesinlikle Aveo" denebilecek bir fark yok.

kıyaslayın, kullanın, zorlayın araçları. yeni aveo her açıdan üstün
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yavuz.

quote:

kıyaslayın, kullanın, zorlayın araçları. yeni aveo her açıdan üstün

Belli ki bir dayanağınız yok.

Rio kullanıyoruz.Oncesinde Aveo'da test ettik.Merak etmeyin.

İkiside iyi araclar.Oyle kesinlikle denecek bir durum yok.

Saygılar.

• kia rio hem benzinli hemde dizelde iyi araba. Zaten aveo dizelde rakip bile olamaz
  • 43 milyar full aveo 1.3 dizel . 14 küsür saniye 0-100 . Çok pahalı ... Fiesta gibi bir araç varken bu para ..
  • burdaki hiç bir yorumu dikkate almayın hocam..azerbeycan piyasanını pek bilen olacağını sanmıyorum...ben aveo tercih ettim..sizin için hayırlısı ne ise o olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Koreli olursa daha sorunsuz olur kardeş.

Hakkında hayırlısı ..

İkisi de koreli.

Aveo Chevrolet deyilmi yaw?

Tmm. tmm. baktım Kore'de Daewoo fabrikalarında üretiliyormuş.

Fakat firmanın menşeli Kore değil yinede.

Chevrolet Daewoo ile üretim anlaşmasını iptal edip Güney Kore'deki tesisini satın aldı ve teknolojik revizyona soktu.

Aveo,Cruze,Spark,Captiva,Mokka,Trax ve tam emin olmamakla birlikte Malibu bu tesiste üretiliyor.

Yeni kasa Corsa'da Aveo'nun kullandığı aynı platformda Kore'de üretilecek.

Chevrolet'in Daewoo ile ilişiği kesildi Daewoo'nun servis ağının Chevrolet ve Opel'e göre fazla olduğu ülkelerde bu araçlar Daewoo amblemli satılıyor sadece bütün üretimler GM'in eline geçmiş durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

43 milyar full aveo 1.3 dizel . 14 küsür saniye 0-100 . Çok pahalı ... Fiesta gibi bir araç varken bu para ..

Merhaba

Aracımın fanatikliğini yapmayı istemiyorum yapmamda fakat bunun için çok ithamlar aldım ben sadece bilinen yanlışları düzeltmek niyetindeyim maksat kullanıcıya ve alıcıya daha çok bilgi aktarabilmek.

Maksimum Hız 174 km/s
    Silindir Sayısı 4 Silindir
    Hızlanma Süresi 0-100 km/s 11.7 s
    Strok 82.00 mm
    Şanzıman 6 İleri Düz Vites
    Silindir Çapı 69.60 mm
    Motor Hacmi 1248 cc
    Sıkıştırma Oranı 16.8 :1
    Yakıt tipi Dizel
    Maksimum Güç (PS) 95 PS/70.0 kW@4000 rpm
    Tork 210.0 Nm@1750 rpm
  • Ben aracımı alırken Kia Rio'yu inceleme fırsatı buldum fakat bana Aveo'ya göre baya bir küçük geldi nedense ebatlarım dolayısıyla sürüş pozisyonu tam uyuşmadı bedenime.

Sonradan da almışken bagajlı olsun dedik Aveo Sedan aldık.

Bu Rio'yu kötü bir araç yapmaz fakat Aveo'dan biraz daha küçük ebatlarda bir araç gidip canlı test yapmanızı tavsiye ederim ikisi de alınmayacak araç değil gayet güzel otomobiller tercih size kalmış sormak istediğiniz soru olursa memnuniyetle yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inviter1907

tum degerli yorumlariniz icin tesekkurler agirlik yine Aveo da.. Kalite olarak.. Simdie Azerbaycanda satilan Green Wall Haval 2 var.. Bunuda dusunuyorum cok manyak gorunumu var

hocam arabanın tipi güzelmiş, piyasası da varsa oralarda al gitsin. 1 sene sonra satçan madem..
  • aveo

• quote:

Orijinalden alıntı: volkman

kesbi ile bela nerde kaldılar? Başlarına birşey mi geldi acaba?

Artık sizin gibiler yüzünden takip ediyorum ama yorum yapmıyorum. Forum kullanımımı en alt düzeye çektim. Olayın iyice cılkı çıktı. Siz başkalarına sataşacağınıza kendi tavsiyenizi verin. Bırakın kimin ne yazdığını. Tavsiyeniz veya fikriniz yoksa da yazmayınki bizim gibi yazanlara da mani olmayın.
    Arkadaşım istediğin sevdiğin aracı al bin. Ama sıfır araç 1 yıl sonra satmak için alınmaz. İyi forumlar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 1 Mart 2013; 14:24:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Artık sizin gibiler yüzünden takip ediyorum ama yorum yapmıyorum. Forum kullanımımı en alt düzeye çektim. Olayın iyice cılkı çıktı. Siz başkalarına sataşacağınıza kendi tavsiyenizi verin. Bırakın kimin ne yazdığını. Tavsiyeniz veya fikriniz yoksa da yazmayınki bizim gibi yazanlara da mani olmayın.
    Arkadaşım istediğin sevdiğin aracı al bin. Ama sıfır araç 1 yıl sonra satmak için alınmaz. İyi forumlar herkese.

Bizim gibiler kimmiş kesbi? Ben araba tavsiyesi vermem, önce bunda anlaşalım. Daha önce de aveo-rio konusu açıldı. Rio nun A/T yakıt tüketimiyle, aveo nun manuel yakıt tüketimlerini buraya yazıp aveo al diye tavsiye veren sensin. Benim 1 seneye yakındır araba tavsiyesi verdiğimi gördün mü? (2 senedir foruma üyeyim). Aveonun içini dışını, her türlü teknik verisini sen ve bela biliyorsunuz diye espriyle karışık konu sahibinin beklemesini söyledik. Ben ilgilenmediğimden rionun içini, dışını bilmiyorum, merak da etmiyorum. Varsa meraklı birisi, o da rionun teknik verilerini paylaşır.

Ha, tavsiyem yok, fikrim var ve paylaşmamayı yeğliyorum. O konuda sonuna kadar haklısın. Ama senin ortalığı kasıp kavuran aveo al, boşver poloyu, renaultu, citroeni, peugeotu aveo al mesajlarından sonra, hiç kusura bakma, bunu hakediyorsun. Ne ektiysen onu biçiyorsun ve bozulmaya da hiç hakkın yok. Bunun bu noktaya geleceğini tahmin etmen gerekirdi.

Neyse, benim gibilerden ben, bir daha rahat bırakırım, rahatsız etmem seni.

• Aveo bence tutmadı

Ben olsan Rio alırdım daha karizmatik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

quote:

Bizim gibiler kimmiş kesbi? Ben araba tavsiyesi vermem, önce bunda anlaşalım. Daha önce de aveo-rio konusu açıldı. Rio nun A/T yakıt tüketimiyle, aveo nun manuel yakıt tüketimlerini buraya yazıp aveo al diye tavsiye veren sensin. Benim 1 seneye yakındır araba tavsiyesi verdiğimi gördün mü? (2 senedir foruma üyeyim). Aveonun içini dışını, her türlü teknik verisini sen ve bela biliyorsunuz diye espriyle karışık konu sahibinin beklemesini söyledik. Ben ilgilenmediğimden rionun içini, dışını bilmiyorum, merak da etmiyorum. Varsa meraklı birisi, o da rionun teknik verilerini paylaşır.

Ha, tavsiyem yok, fikrim var ve paylaşmamayı yeğliyorum. O konuda sonuna kadar haklısın. Ama senin ortalığı kasıp kavuran aveo al, boşver poloyu, renaultu, citroeni, peugeotu aveo al mesajlarından sonra, hiç kusura bakma, bunu hakediyorsun. Ne ektiysen onu biçiyorsun ve bozulmaya da hiç hakkın yok. Bunun bu noktaya geleceğini tahmin etmen gerekirdi.

Neyse, benim gibilerden ben, bir daha rahat bırakırım, rahatsız etmem seni.

Mesajınız siz de takdir edersinizki kinayeli idi. Yani aslında şimdi yine ikisi gelir aveo al deyip giderler demeye getirdiniz. Aveo kullanıyorum memnunum ve hala da tavsiye ediyorum ama bazı arkadaşlar nedense altında art niyet arıyorlar. Neyse o konular eskide kaldı artık dediğim gibi kimseye karışmıyorum isteyen istediğini alsın. Tavsiye bile isteseler sessiz kalmaya çalışıyorum. Yine kötü biz oluyoruz.

Her söylediğimin arkasındayım ancak bu bahsettiğiniz a/t tüketimi verme filan diye bişey hatırlamıyorum. Böyle bir şey varsa yani hatam lütfen alıntı yapıp bilgi verirseniz sevinirim. Bence başkasıyla karıştırıyorsunuz. İnsanlar yanlış anlayacaklar.

Araba tavsiyesi isteyenlere yazdığımızda yinemi başka araba mı yok, çakma chevrolet, 2 sene sonra dağılır vs. gibi bi sürü abuk subuk şeyler yazıldı çizildi ve ben de nedenlerini sorguladım ve elimden geldiğince cevapladım. Şuana kadar da aksini ispatlayan filan olmadı. Evet boşverin poloyu hala diyorum. Nedenleriyle yazıyorum aksi fikri olan varsa söyler. Zaten adam gibi motor yok, donanım hiç yok, servisleri malum. Baz ve orta donanımı var bitek dolusu satılmıyor bile. Şimdi neden polo tavsiye edeyimki? Ben bişeyi savunurken sebeplerini uzun uzun yazıyorum. Aveo al deyip çıkmıyorum.

Araç tavsiyesi istenen bir başlıkta bilmem kim gelir şimdi gibi mesajlar takdir edersinizki konuyu amacından saptıran ve provokatif cümleler oluyor. Ben de eskiden beri forumu bırakma noktasına doğru gelen bir birikme sonucu size biraz fazla reaksiyon göstermiş olabilir o yüzden özür dilerim. Ama az çok oalyları takip ettiyseniz durumu biliyorsunuzdur. Küresel pazarda satılan, sınıfında donanım standartlarını alt üst eden, 100. yaşını kutlayalı epey olmuş bir markanın 2011 yılında dünyanın en güvenli B sınıfı aracı seçilen bir aracı çakma, çin malı, yeni türemiş bir araç gibi gösterme çabalarına karşı tepkiliydim ve hala öyleyim.

Araç alacak arkadaşa ise git test et iksini de ve bakımlarını filan öğren ve hangisi hoşuna giderse onu al diyorum. Corsa, polo gibi araçları fiyat, donanım, teknoloji gibi açılardan asla önermiyorum. Sebeplerini epey yazdım gerekirse eski mesajlarımdan ulaşılabilir.

• İkisi arasından bence aveo güzel bir tercih olur bence LTZ'sini alın çok farkediyo
  • su an bakamiyorum ama donanim olarak hangisi daha iyi? en azindan guvenlik donanimlari.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

su an bakamiyorum ama donanim olarak hangisi daha iyi? en azindan guvenlik donanimlari.

Konu sahibi kızmazsa ben cevap vereyim.İki araçta da 6 HY,ABS,ESP standart.Donanım olarak iki araçta 3 aşağı 5 yukarı aynı.Sadece Rio'nun fullünde Sunroof,led far,17 inç jant gibi şeyler standart.Ama o paket gereksiz pahalı.Orta paket Rio ile LTZ Aveo aynı sayılır desek yanlış olmaz.
  • Azerbaycan'da bu 2 arabanın fiyatları ne kadar ?
  • 30.000TL 2 sininde fiyati

Great Wall Motorsun M2 si var oda cok guzel. 25.000TL ye otomatik vites

http://www.supahcars.com/compare1.php?id=1025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inviter1907 -- 2 Mart 2013; 13:33:40 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.