Şimdi Ara

KİA sorento mu? CHEVROLET captiva mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
30.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 9997

bence captiva hiçbir sekilde sorentonun rakibi olamaz.

Bence Sorentoda o kadar para etmez...
  • etmemesi için bir neden yok aracta bütün donanımlar var. vw o parayı ediyorda bir kia neden o parayı etmesin hemde vw den cok daha kaliteli ve uzun ömürlü motorları varken
    quote:

Orijinalden alıntı: rockboy

quote:

• Bence Captiva. Yakıtta zorlanırsa 12 litreyi görüyor.
  • quote:

etmemesi için bir neden yok aracta bütün donanımlar var. vw o parayı ediyorda bir kia neden o parayı etmesin hemde vw den cok daha kaliteli ve uzun ömürlü motorları varken
    quote:

Orijinalden alıntı: rockboy

quote:

Ben şahsen vw'yi fiyat olarak hiç hesabıma almıyorum bile güzel ülkemize doğuş özel bir ince ayar çekiyor...

• Apartmanımızın otoparkında 5-6 tane SUV var, bu ikis de mevcut ve park ettiklerinde 3 araçlık yer kaplıyorlar, hatta bir ara bir CHEVY SPARK ikisinin arasına park edebilmişti, yer sıkıntısı nedeni ile.
  • Siz yazınca aklıma geldi. Garajıma sığmadığı için pazarlığını bile yaptığım Alfa Romeo 159'dan vazgeçip Kia Sorento almıştım. Şimdi WV Passat'ın ölçülerine baktım. Aldığım yılda Passat'ın otomatik dizel modeli olsaymış o da garajıma sığmayacakmış.

Kia Sorento toplam uzunluğu: 4567 mm
    Passat R36 toplam uzunluğu: 4765 mm

düzeltme mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi family guy -- 19 Mart 2011; 16:46:40 >
  • Kyron kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ederim. Diğer Koreli kardeşlerine her yönden fark atar. Mesela dersen; aklına ne gelirse...
  • subaru forester nissan xtrail bu ikisini mutlaka test edin.
  • arkadaşlar yorumlarınız için sağolun. hepsini tek tek inceliyorum. ama şu 7 koltuk olayına biraz takmış durumdayım. aslında captiva ya yönelmemdeki birinci sebep bu diyebilirim.ikinciside malum fiyatının makul olması.hala gönlüm captiva dan yana. hadi hayırlısı
  • yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. ama ben bizzat kullanıcıların görüşlerinin daha aydınlatıcı olacağını düşünüyorum. nasrettin hoca nın fıkrasındaki gibi '' hani bana eşekten düşen birini getirin. benim derdimden ancak o anlar'' demiş ya. kullanmadan çok sağlıklı bir fikir sahibi olunamaz herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airporter -- 22 Mart 2011; 21:22:58 >
  • Sorentoyu bilmem, ama galericiler uzak dur demislerdi. Captiva kullaniyorum, yakiti maalesef yuksek. 10.4 altina indiremiyorum. Bu agirlikta bir aracin belki bu kadar yakmasi normal ama bana yine fazla geliyor ve gelecek de.

7 koltuk olmasi super, genisligi konusunda pek bir laf soylenemez.
  • Eski Sorentolar çok yakar ve hantaldırlar onları inceliyorsan başına bela olabilecek araçlardır chevy Çinde üretiliyor(her çin malı kötü değildir) incelemen test etmen gerek Ssangyongda mercedes motor şanzuman vardır direk yıldızlı parça bile kullanabilirsin parça sıkıntısı olacağını düşünmüyorum hele ki artık Türkiyedeki satış rakamları falan kolay kolay köyüne dönmeyeceğini gösteriyor.Ben kullandığım için değil gerçekten beğendiğim için tavsiye ediyorum elektronik olan bütün programlar(ABS ASR EBD BAS HİLL HOLDER Otomatik katlanan ayna geri görüş kamerası naavigasyon vs) en boşunda bile standart Aralarında yaklaşık 5-7 bin fark var 7 koltuk opsiyon olarak ekleniyor galiba Ssangyong'a ikisinide gör hangisi hoşuna giderse artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockboy -- 4 Nisan 2011; 15:37:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.