Şimdi Ara

Kia Sportage 2019 Sonrası 1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar (Alındı) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
731
Cevap
15
Favori
79.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 gt-line, stop tuşuna basınca uyarı sesi gibi ses geliyor. Arabayı kilitleyebiliyorum. Bu bir sorun mu? Sizin araçlarda oluyor mu?

Teşekkürler.
  • 2021 yeni Sportage kasası yayımlandı. Ülkemize de muhtemelen 2022 gibi gelir diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 06.03.2020 günü elektrikli bagaj uygulaması yaptırdım.Şimdilik iyi gözüküyor.Cep telefonlarında Android 10 uygulaması bulunanlar Android car play uygulaması çalışıyor.Android 10 güncellemesi alınca car play otomatik olarak yükleniyor.
  • Bende 2019 elegance var. Ben de yaptırabilir miyim? Fiyat ne kadar?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetinho

Bende 2019 elegance var. Ben de yaptırabilir miyim? Fiyat ne kadar?
    Ben Antalya bayisinde 3500.tl yaptırdım.Sizin aracınızda uyumlu diye biliyorum.
  • mehmetinho M kullanıcısına yanıt
    Tüm bayilerde yapılıyor diye biliyorum, ama iyi araştırın marka ve yorumlar önemli. Ayakla açma özellikli olanlar var +500 750 fark alıyorlar

• sağolun araştıracağım
  • Ön park sensörü takılamıyordu ,bu konuda bir gelişme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurtan1970

Ön park sensörü takılamıyordu ,bu konuda bir gelişme var mı?
    Merhabalar

Bence ön park sensörü takılabilir ama bunun çalışan uyumlu
    Çalışan sistemi de olmalı sadece ötmesi yeterli ise onu ayarlarlar diye düşünüyorum.

Ama önde kamera olmadığı için görsel bir görüntü ve/veya sanal bir yaklaşma görüntü vermesi daha iyi olur yoksa sesli çalışmayı her yerde takdırırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: åziz

Merhabalar

Bence ön park sensörü takılabilir ama bunun çalışan uyumlu
    Çalışan sistemi de olmalı sadece ötmesi yeterli ise onu ayarlarlar diye düşünüyorum.

Ama önde kamera olmadığı için görsel bir görüntü ve/veya sanal bir yaklaşma görüntü vermesi daha iyi olur yoksa sesli çalışmayı her yerde takdırırsınız

Alıntıları Göster
    Servis takmıyor elektrik tesisatı uygun değil diyor.
  • gurtan1970 G kullanıcısına yanıt
    Enterasan, ne elektik tüketecek yada sisteme ne kadar etkisi varmış ki

• Merhabalar

Korona filan derken araç var mı acaba bayilerde kurlardan dolayı Nisanda fiyatlar artar bence

• quote:

Merhabalar

Korona filan derken araç var mı acaba bayilerde kurlardan dolayı Nisanda fiyatlar artar bence
    Arabam.com da Söke bayiinde var gözüküyor ama ilan tarihi 17.03.
  • Merhabalar 1 yıldır 2019 model 1.6 dizel elegance paket kullanmaktayım. Aracımı w205 kasa c serisi ile değiştirmeyi düşünüyorum. daha önce w205 kasa c serisi kullanmış karşılaştırabilecek biri var mı? aradaki fiyat farkına değer mi?
  • dr25 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

Artı ve eksileri olacaktır, tercih meselesi fakat yükseklik bakımından ararsınız
    A4 kullanıyorum ama bugün aracı yıkattırıp yakıt aldım ben özlüyorum spo yu

• quote:

Merhabalar

Artı ve eksileri olacaktır, tercih meselesi fakat yükseklik bakımından ararsınız
    A4 kullanıyorum ama bugün aracı yıkattırıp yakıt aldım ben özlüyorum spo yu
    A4'te aklımdakilerin arasında aslında

Yükseklik meselesini sadece eşim için düşünerek almıştık aslında aracı ama bana yüksek olması bana rahatsızlık veriyor garip bir şekilde. Şimdiye kadar hiç yüksek araç kullanmadığım için olabilir. Rahatlık, sessizlik açısından kendi aracınız ile karşılaştırmanız mümkün mü acaba? Sportage bana biraz fazla gürültü alıyor gibi geliyor ama benim takıntım mı bu ses meselesi bilemiyorum.

Merhabalar

C serisini bilmiyorum ama A4 de çok sessiz sayılmaz (bana göre) A4 Şirket aracı 2 yıldır kullanıyorum. Kötü bir araç değil ama kendime alacak olsam almam

İlk aracım 2013 de Sportage idi (baba arabası ve şirket araçları hariç) onun için sevdiğim bir araç ve araç tipi araca alışınca sedan bir araca binince gokartta binmiş gibi hissediyorsunuz.

Tekrar araba alsam Yine Suv olurdu tercih meselesi Velar ilk tercihim ama o para yok
  • quote:

Merhabalar

C serisini bilmiyorum ama A4 de çok sessiz sayılmaz (bana göre) A4 Şirket aracı 2 yıldır kullanıyorum. Kötü bir araç değil ama kendime alacak olsam almam

İlk aracım 2013 de Sportage idi (baba arabası ve şirket araçları hariç) onun için sevdiğim bir araç ve araç tipi araca alışınca sedan bir araca binince gokartta binmiş gibi hissediyorsunuz.

Tekrar araba alsam Yine Suv olurdu tercih meselesi Velar ilk tercihim ama o para yok
    ahahah keşke o kadar para olsa

W205 sahibi bir kaç kişiyle konuşma fırsatım oldu onlarda ses konusunda çok fark olmadığını söylediler. E serisi ya da 5 serisine geçecek duruma gelene kadar aracı değiştirmemek mantıklı görünüyor o zaman.

Teşekkür ederim yanıtınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr25 -- 7 Mayıs 2020; 1:11:54 >

Rica ederim, Para dediğiniz nedir ki Bir bakmışsınız var bir bakmışsınız yok
  • Coskuncees C kullanıcısına yanıt
    evet öle saçma bir durumu var ekranda yazmıyor. süreden hesaplamak gerekiyor. gişe giriş çıkışlarını
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.