Şimdi Ara

Kia Sportage 2019 Sonrası 1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar (Alındı) (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
731
Cevap
15
Favori
80.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda Sportage kanalında ve sahipleri olduğumuzdan detaylı yorum yapıyoruz.Detaylı yorum yerine genel bir yorum yapmak istiyorum şöyleki sportage kianın sorento dan sonra gelen markanın kardeş suvu.asıl büyük abi değil.yani kaşkay, kadjar,x1 x3 ayarında ama bence o kadar iyi ki büyük abi sorentoyla, xtrail ile karşılaştırıyorum.Bende aynı 1.6 dizel otomatik xtrail platinium premium vardı.xtrail daha konforlu tabi ki ama motor performans ve rafinelikte sportage daha iyi.bendeki sportage üst paket değil vizyon eklenmiş elegans paket.Bmw ve mercedes in daha çok prim yapacağını bile bile sportage aldım.Tercih meselesi.Daha önce Allah bmw ve mercedes nasip etti.Bu sefer de markaya değil daha iyi olduğunu düşündüğüm arabayı aldım.Benzinli 1.6 520 ve dizel c mercedes yerine tercih ettim.Son dönem merso be bmw nin fiyat ve algı harici kalite olarak honda toyota atak yapan kia ile pek farkı kalmadı bence.c kasa nın ferahlık olarak cla dan bir farkı yok.e kasanın bile arak koltukta mesafesi eski e lerden az .Mercedes s veya bmw 7 yani en tepe kasa almıyorsanız diğerleri bana traş geliyo.:)). Daha önce 5 kasa ve e kasa kullandım hatta şöförlüğü w115 kasada öğrendim.Bu markaların eski nesilleri ike yeni nesilleri arasında gözlem yapabiliyorum.Tam bir mercedes hastası ve hepsi olmasa da e38 e39 kasa bmw e36 coupe bmw hastası olarak sportage tercihim beni pişman etmedi.Eşim sürerken bazen arakaya geçip koltuğu yatırıyorum ayakları uzatıyorum yatıyo gibi.Business uçuyo gibi.Sportage ın sevdiğim diğer yanları suva göre gayet dengeli.İç dizaynı çok çok iyi bunun önünde kia yerine yıldız veya pervane koysalar fiyatı 100 bin daha yüjsek olurdu.Çok övdüm Kia bayisi gibi oldum ama şöyle soralım alıp beğenmedim berbat değiştiricem diyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• qaan77 Q kullanıcısına yanıt
    Merhabalar

Düşüncelerinize katılıyorum, logo değişse kısmı her zaman söylerim. 2012 aralıkta ilk arabam sportage oldu 56,750 ye almıştım 3 yıl bindim 2015 de 57000 e sattım o kasayı hala beğenirim.

Ben araç alırken 1. öncelik tipi hoşuma gitmeli kia da sevdiğim bir araç donanım olarak da çok araç Belki 3008 de olabilir (kaşkai, kadjar opel vb tiğini beğenmiyorum)

uzun yolda eski kasada hıoşuma gidiyordu buda iyi seviyorum ara da binebilsem de
  • Merhabalar

Araç fiyatları iyice uçmuş elegance 287 olmuş. 168 e almıştım ocak 2019 da

• 2019 kasım ayında Ankara Opal Otomotiv'den Kia Sportage sıfır araç aldım bir hafta önce samsun-Trabzon yolunda seyir halinde iken sunroof'un ön tarafındaki havalı cam kendiliğinden bıçakla kesilmiş gibi kırıldı. ne olduğunu bile anlamadım, bir cisim falan çarpmadı yada çarptığını hissetmedim. servise getirdim garantiden değişmeyeceğini fakat yine de çelik oto ile görüşeceklerini belirttiler. bakalım kasko bozmadan kaskodan değişebilirmiyim. serviste bu parça yok 2 -3 güne gelir inşallah. herkese kazasız belasız keyifli günler dilerim..

Kia Sportage 2019 Sonrası  1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar   (Alındı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanery_2 -- 5 Ağustos 2020; 17:9:4 >

• tanery_2 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler..

• Arkadaşlar merhaba.
    Benim aracım 2016 model Cerato 1.6 Dizel DCT şanzıman.
    Cerato bölümü çok hareketli olmadığından buraya sorayım dedim. 75.000 bakımına gireceğim 1 ay içinde. Yakın zamanda aynı motor tipinde yetkili servis bakımı yaptıran oldu mu? Ne kadar tuttu acaba?
  • erAn_ kullanıcısına yanıt
    İzmir Özdemir Kia Sportage 10 bin bakımı 1000 TL tuttu temmuz ayında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tanery_2 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.
  • tahiroguz T kullanıcısına yanıt
    bagaj uygulamasını nerde kaça yaptırdınız. android auto her türlü kablo ile denedim xiaomi telefonda sürekli hata veriyor.
  • Selamlar,

Kia Sportage almayi dusunuyorum. Kronik problemleri ve ya sikinti yasayanlar var mi?

Tesekkurler.
  • mehmetersanuzun M kullanıcısına yanıt
    merhaba kasım 2019 dan beri elegance anahtarsız paket kullanıyorum 9bin kilometreye geldik çok şükür bir sorunla karşılaşmadım.
  • houdini105 H kullanıcısına yanıt
    Arkadasin amcasinin araci elektronik problemden dolayi yandi ve bazi yerlerde de sanziman isinma ile alakali yorumlar okuyorum. Sizin gorusleriniz nedir?
  • mehmetersanuzun M kullanıcısına yanıt
    açıkcası ilkkez burda sizden öğrendim. bir de şu var detaylı da araştırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: houdini105

bagaj uygulamasını nerde kaça yaptırdınız. android auto her türlü kablo ile denedim xiaomi telefonda sürekli hata veriyor.
    Kusura bakmayın mesajınızı geç gördüm.Ben elektrikli bagajı Antalya Kia bayiinde yaptırdım.3500.tl vermiştim. Necvox marka memnunum.Yanılmıyorsam Necvox un kendileride satış yapıyor ama fiyatlarını bilmiyorum.

Android auto ile bağlantıyı telefonun şarj kablosu ile yapıyorum. Telefonunuzda Android 10 yüklü olması lazım yoksa bağlantı kurulamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahiroguz -- 14 Ağustos 2020; 1:50:52 >
    estağfurullah. necvox ayakla açma bagajdan tuşa basarakta kapama yapabiliyorsunuz dimi.
    android 10 yüklü çeşitli kablolar ile de denedim malesef hemen kopuyor.arabada sorun olmayabilir xioami den kaynaklıdır belki.
    cevabınız için teşekkürler.
  • houdini105 H kullanıcısına yanıt
    İyi geceler.Yaylada olduğum için bilgisayarı her zaman açmıyorum.Ayakla açma için 750-800 tl. civarında ekstra ücretle sensörün takıldığını söylemişti Necvox yetkilisi.Montajı o yapıyor.Ben istemedim sık sık arıza yaptığını söylemişti Kia görevlisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahiroguz -- 16 Ağustos 2020; 23:6:35 >
    teşekkürler
  • mrb... Cool paket alınır mı? 264.900 tl, esp bile yok; kia da esc diye geçiyor(elektronik denge programı) - park sensörü hediye, ekran yok sonradan multimedya ekran ve geri görüş alacağım!
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.