Nokian almanızı kesinlikle öneririm, son 2 yıldır değeri anlaşıldı fiyatı arttı. Kış lastiği denince aklıma ilk gelen marka. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kia Sportage 2019 Sonrası 1.6L Dizel (7 İleri DCT) Alanlar ve Alacaklar (Alındı) (13. sayfa)
-
-
Araba fiyatları arttı güzel kar yapıldı diye ikinci elde sıfırı ile 1-2 yaşında 20 bin km ye kadar olan araçlarda bizim sportage cılar kadar aşağıya inen yok.Türkiye de alman odaklı ikinci el piyasası hyundai ye yeni alıştı Kia henüz daha kendini kabul ettiremedi ama siz böyle yaparsanız arabalarınızı bedava dağıtırsınız.Sıfırı 400bin olup 10-15 bin kmde 1 yaşındaki arabayı 320 ye koyarsan müşteri de 280 290 der tabi.İsteyen bedavaya da verir ya da acil bişey olur ayrı ama Sportage ın bu kasası gayet güzel araba malınızı bu kadar öldürmeyin.
Bir de bazı ilanlarda aracın paketi başka açıklamalar başka.Mesela 17 janta 19 diye yazmışlar.Bilmeyenleri yanıltıcı ilanlar açıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaan77 -- 24 Kasım 2020; 23:5:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün eşim kaza yaptı, büyük bir kaza değil ama yan kapıdan çarpma 1 kapı pert 2. Kapı az köşe ezik yan perde airbagler açılmış.
Kaza her iki tarafa da hata çıkabilir.
Bunu verip üstüne biraz 20-30 yenisini alsam süper olur km 10binde 2018
Geçmiş olsun.Sizin yazılarınızı okuyarak aracımı almıştım üzüldüm.
-
Geçmiş olsun -
Teşekkür ederim, umarım memmun kalmışsınızdır.
Teşekkürler, süreç biraz uzun sürüyor anladığım kadarıyla
Tavsiye olarak; yaralanma olmayınca polis gelmiyor.
Karşı tarafın
Sigorta, ehliyet ve ruhsat bilgilerini önlü arkalı alın mutlaka. Yoksa işleme başlanmıyor .
İlerde kazasız diye satmayayım görün😁 yan perde airbagler açmayaydı iyi di ama neyse
Belki biraz fark verir yenisini alırız
quote:
Orijinalden alıntı: åzizTeşekkür ederim, umarım memmun kalmışsınızdır.
Şu ana kadar lastikleri dışında şikayetim yok.Bulunduğum yyerde havalar soğuk geçiyor bunun içinmi bilmiyorum lastik havaları 36 da 32 ye falan düşüyor sonrada düşük lastik havası uyarısı alıyorum başkaca bir şikayetim yok.Dileğim sorunlarınızın en kısa zamanda çözülmesi tekrar geçmiş olsun.
-
Üstündeki lastikler kışın basınçları düşüyor ve uyarı veriyor
Kış lastiklerini taktigimda hiç bir sıkıntı olmuyor
Üzerindeki lastikler yazlık olduğu için oluyor -
Merhabalar,
Bende Prestige Design model araç var Ağustos sonunda aldığımız. Araç hemen her açıdan çok güzel ama 19' jantların İstanbul'un bozuk mahalle yollarına uygun olduğunu düşünmüyorum. 17' kullanmadım ama konfor kaybı eminim vardır. 2 ebatı da kullanan birisi varsa acaba ne kadar farkettiğini söyleyebilir mi? 19 jant ile takas etmek isteyen çok oluyor ama aracın değerinin ne kadar düşeceğini kestirmekte zorlanıyorum. Takas yapacak olsam sizce üzerine ne kadar almam gerekir, satacak zaman çok sorun olur mu? Bendeki lastikler continental sportcontant 5, 17' lastiklerin çoğu tam modelini bilmediğim Hankook marka. Görüşlerinize açığım, çok teşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatiha35
Üstündeki lastikler kışın basınçları düşüyor ve uyarı veriyor
Kış lastiklerini taktigimda hiç bir sıkıntı olmuyor
Üzerindeki lastikler yazlık olduğu için oluyorTeşekkür ederim.Pandemi nedeniyle yaşantıma köyde devam ediyorum 1 kış idare ederim artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tahiroguzŞu ana kadar lastikleri dışında şikayetim yok.Bulunduğum yyerde havalar soğuk geçiyor bunun içinmi bilmiyorum lastik havaları 36 da 32 ye falan düşüyor sonrada düşük lastik havası uyarısı alıyorum başkaca bir şikayetim yok.Dileğim sorunlarınızın en kısa zamanda çözülmesi tekrar geçmiş olsun.
Alıntıları GösterMerhabalar
Lastiklerden bay bahseden olmuş, Bende eski Spo aracımda da aynıydı lastikler Sağlam ama sert bir lastik değiştirmeyi düşünmüştüm bunda da aynı.
Ama hava o kadar soğumadı nerdesiniz bilmiyorum ama o kadar düşmesi biraz fazla gibi
@halil_ibrhm Bence 17 " düşmeden lastik değişimi düşünün. Michelin gibi yumuşak lastik kullanan var ise yorumları alabilirsiniz. eski Yeni kasa fark etmez ne kadar fark oldu gibi Jant değiştirmek çok pahalıya patlar Belki bayide iken değişse kullanmadan fark az olabilirdi ama yumuşak lastik uygun basınç işinizi çözer gibi
Çok uyarı alan arkadaşlar ilk basınçlar arasında da fark olabilir 1-2 dakika sonra kontrol edebilirsiniz yada içine başka gaz bastırabilrisiniz. çok da gerek yok
-
Hocam teşekkür ederim ama 19" kullanmadınız galiba. Çok bozuk yollarda konforsuz ve tehlikeli bana göre. Daha yumuşak bir hamur lastiğin kazancı çok sınırlı üzerindeki Petlas değil zaten Continental. Yine de yarılma riskini göze alıp Michelin alayım desem Primacy 3 lastikleri 2bin TL civarında. Ben varsa 2020 model 17" jant/lastik takımını satın almak ya da duruma göre takas etmek istiyorum. Düşünen arkadaşlar varsa PM atabilir.
-
Sürekli bozuk yollarda kullanıyorsanız 19" sorun o zaman 17" geçin yumuşak lastik de işinizi görmez
quote:
Orijinalden alıntı: åzizMerhabalar
Lastiklerden bay bahseden olmuş, Bende eski Spo aracımda da aynıydı lastikler Sağlam ama sert bir lastik değiştirmeyi düşünmüştüm bunda da aynı.
Ama hava o kadar soğumadı nerdesiniz bilmiyorum ama o kadar düşmesi biraz fazla gibi
@halil_ibrhm Bence 17 " düşmeden lastik değişimi düşünün. Michelin gibi yumuşak lastik kullanan var ise yorumları alabilirsiniz. eski Yeni kasa fark etmez ne kadar fark oldu gibi Jant değiştirmek çok pahalıya patlar Belki bayide iken değişse kullanmadan fark az olabilirdi ama yumuşak lastik uygun basınç işinizi çözer gibi
Çok uyarı alan arkadaşlar ilk basınçlar arasında da fark olabilir 1-2 dakika sonra kontrol edebilirsiniz yada içine başka gaz bastırabilrisiniz. çok da gerek yok
Alıntıları GösterCevaplarınız için teşekkür ederim.Pandemi nedeniyle Antalya ya gidemedim ve köyümde kalıyorum rakım 1350 metre. Geceleri hava bayağı soğuyor lastik havaları o yüzden düşüyor olabilir.
''Hocam teşekkür ederim ama 19" kullanmadınız galiba. Çok bozuk yollarda konforsuz ve tehlikeli bana göre. Daha yumuşak bir hamur lastiğin kazancı çok sınırlı üzerindeki Petlas değil zaten Continental. Yine de yarılma riskini göze alıp Michelin alayım desem Primacy 3 lastikleri 2bin TL civarında. Ben varsa 2020 model 17" jant/lastik takımını satın almak ya da duruma göre takas etmek istiyorum.''
19'' inç jant konusunda arkadaşımıza katılıyorum.Aracımı alırken Konfor modelinde indirim yapacaklardı sadece 19 jant olduğu için almadım.Bir dostum Reno Koleos almıştı 19'' jantları vardı sizin bahsettiğiniz şikayetleri duymuştum.Facede Kia alım satım grubu var orada takas etmek isteyenler oluyor.Oradan temin edebilirsiniz.
-
Hasar 60 bin üzeri çıkmış servisden 2 kapı değişim (arkayı anlamadım) tavan döşeme, yan hava yastığı, koltuk emniyet vs. vs 60 bin üzeri çıktı belki perte çıkar bilmiyorum haftaya kasko karar verecekmiş. Pert olursa ne kadar verirler acaba,
Merhaba dostlar . Yaklaşık 2 aydır 4x4 prestij modelini kullanıyorum. 1000 km oldu.
Olumlu yönlerini yazmaya gerek yok .
Ben olumsuzlukları yazayım.
1- yakıt 7-8 arasında hiç anlatılanlar gibi değil. Şehir dışını denemedim .
2- Lastik ebatından dolayı sanırım yol sesi kabine çok fazla geliyor.Rüzgar sesi 120 den sonra başlıyor ve çok rahatsız etmiyor.
3- Ayağınızı gazdan çekince bir uğultu var sizde var mı bilmiyorum servise soracağım
4- Çok basit bazı donanımları koymamışlar. Otomatik bagaj,Viraj aydınlatma ,Xenon far ve yıkama . Serviste ampülleri değiştirdim. Ayrıca takıyorlar. 350 lira
5- Yedek lastik yerine tamir kiti koymuşlar.
6- Araca biniş ve iniş zorluyor paçanız çamurlanabilir.
7- Ses sistemi daha iyi olabilirdi.
8- Geri görüş kamera çözünürlüğü kötü. Yakışmamış bu araca.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar
Aracınız hayırlı olsun. Bende haziran ayından bu yana Elegans A paket 4x2 versiyonu kullanıyorum. 7800 km oldu. Ortalama yakıt tüketimi 6.2 lt/100 km. Ancak aracın kullanıldığı şehir trafik yoğunluğu ve yokuş durumu olmayan küçük bir il. Daha önceki aracım megane 4 1.5 dci EDC idi. Onun ortalaması da 5.5 lt/100 km idi.
4x4 ün yakıt tüketimi mutlaka daha fazla olacaktır. (ağırlık vs..)
Geri görüş kamerasına gelince. Megandan sonra bana da çözünürlük daha düşük gelmişti. Ancak ben de bugün fark ettim. Kamera üzeri mavi film ile kaplı. Onu sökünce daha iyi oldu.
-
Teşekkürler. Film vardır inşallah bir bakayım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz yada başkası sökmediyse film var kamerasında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X