Şimdi Ara

kia sportage mı toyota rav4 mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
34.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bu forumda nie konuyu acan kayboluo...alla alla
  • Benim Tercihim Rav4 Olurdu

Volkan06 Arkadaş Çünkü Arabayı Alıyo Onun Heyecanıyla Açtığı Konu Aklına Bile Gelmiyo

Yani Senin Anlıyacağın Takıyo 5 e Çıkıyo E5 e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poweredTKM -- 16 Ekim 2007; 13:15:19 >
  •  kia sportage mı toyota rav4 mü

vw TIGUAN ni okur okumaz inceledimde nasıl bir araba bu demeden edemedim piyasayı baya bir sallayayacak galiba kendi segmentinde

@reyyanemre

sanırım arabayı aldın hocam ama bence motor konusunda japon yapımından şaşmayacaksın çünkü motorun ebesi general motor olmasına rağmen anneside babasıda japonyadır. Ama son zamanlarda güney kore japonyayı yakalamak için birçok devlet destekli ar-ge çalışması yapıyor ve kia g.kore nin önde gelen otomotiv devi ama yakaladığını söylemek zor olur zannımca.
  • İKİSİDE İİİ ARAÇ AMA HEMEN ALCAKSAN RAV 4 DERİM BEKLEMEK GİBİ Bİ İMKANIN WARSA BEKLE DERİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: poweredTKM

Benim Tercihim Rav4 Olurdu

Volkan06 Arkadaş Çünkü Arabayı Alıyo Onun Heyecanıyla Açtığı Konu Aklına Bile Gelmiyo

Yani Senin Anlıyacağın Takıyo 5 e Çıkıyo E5 e

arabayı alsa gelir söler bence arkadasım cogu ölesine kıyaslama yapıo bide alcakmıs gibi konusuo...
  • hepiniz de çok sağolun arkadaşlar rav 4 aldım teşekkür ettim yorumlarınız için taktım 5e çıktım E 5e volkan kardeşimin de dediği gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: reyyanemre

hepiniz de çok sağolun arkadaşlar rav 4 aldım teşekkür ettim yorumlarınız için taktım 5e çıktım E 5e volkan kardeşimin de dediği gibi

hayalımdeki arabaya sahipsin..hayırlı olsun kazasız belasız kullan..resimleri bekliyoruz...
  • Diğer forumda da yazdım. Chevrolet Captiva'yı incele pazarlıkla Sportage fiyatına veriyorlar. Sportage sahiplerinin ortak derdi düşük performans, yüksek yakıt tüketimi.
  • simdi senin ne istedigine bagli rav 4 ici kucuk bir arac yaris gibi bir sey buyuk kalipli bir arab istiyorsan kia
  • iyi de adam aracını almıs hızını bile yapmıs siz daha ne öneriyonuz ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: bitirimm

kesinlikle rav-4 derim.ocak ayından beri kullanıyorum...ş.içi 7lt ş.dışı 5.5lt....

nasıl yani benzinle 100 km.de 7 lt. mi çok iyi
  • Slm.
    Hummer'in H2 modelini tavsiye ederim. Aldığım günden beri hiç bir sorun çıkarmadı.
    Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold_35 -- 8 Aralık 2007; 23:54:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: arnold_35

Slm.
    Hummer'in H2 modelini tavsiye ederim. Aldığım günden beri hiç bir sorun çıkarmadı.
    Selamlar.

arkadaslar su yorumlarınızı yaparken biraz dikkatli olun gülünc duruma düsmöeyin..

adam arabasını alalı aylar olmus sen araba tavsiyesinde bulunuyosun.........
  • quote:

Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
    Diğer forumda da yazdım. Chevrolet Captiva'yı incele pazarlıkla Sportage fiyatına veriyorlar. Sportage sahiplerinin ortak derdi düşük performans, yüksek yakıt tüketimi.

GERÇEKTEN O KADAR PAZARLIK PAYI VARMI ?
    CAPTİVA GERÇEKTEN HOŞ BİR ARAÇ VE DEDİĞİN GİBİYSE TABİ Kİ CAPTİVA İLK TERCİHİMİZ.
  • Kia Sportage derim
  • honda crv
  • Konu 2 senelik
  • 2 senelik konu hortlamış.
    @warriorsako, dostum senin gözünden de nasıl kaçmış bu durum.?
  • ne diyosuuuuunnn...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.